ΦΑΝΑΡΙ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου 1st Acheron Health Run

Ο Δήμος Πάργας με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου, την Κυριακή 10/4 διοργάνωσαν τους αγώνες δρόμου 1000 m, 5 km και 10km 1st Acheron Health Run, στους οποίους συμμετείχαν 204 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.
Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στον ζήλο και το μεράκι των μελών της Ε.Ε.Ε.Δ. Καναλακίου, καθώς και την μεγάλη συμμετοχή και την ανιδιοτελή βοήθεια των εθελοντών. Ο αγώνας ξεκίνησε από την πλατεία Καναλάκιου και ολοκληρώθηκε με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συνεχάρη τους συμμετέχοντες αθλητές, τους διοργανωτές και τους εθελοντές και υποσχέθηκε ότι η διοργάνωση θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ώστε να γίνει ένας θεσμός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος και την ανάδειξη της περιοχής.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας

































