Ο νάνος Τίριον του «Game of Thrones» στο χείλος του γκρεμού, στην πιο ψηλή κόγχη του κάστρου Vale. Πίσω του, στο αδηφάγο κενό διακρίνονται οι επιβλητικοί βράχοι των Μετεώρων.

Οι σκηνές του πρώτου κύκλου στον Οίκο των Arryn μπορεί να γυρίστηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία, όμως το ψηφιακό ντεκόρ στο φόντο έξω από το κάστρο είναι καθαρά ελληνικό, αφού οι παραγωγοί της σειράς φαινόμενο χρησιμοποίησαν για τη δημιουργία του σκηνικού φωτογραφίες από τα Μετέωρα.

⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️ Αναζήτηση app64230 στην εφαρμογή Temu για να λάβετε έκπτωση 💰30% !!

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που, σύμφωνα με την Huffington Post, οι βράχοι που μοιάζουν να αιωρούνται στη Θεσσαλία θα μπορούσαν να γίνουν τόπος προσκυνήματος, όχι για τους πιστούς χριστιανούς, αλλά για τους φανατικούς του Game of Thrones.

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι βράχοι των Μετεώρων έχουν προβληθεί σε έργα φαντασίας. Αυτό το μέρος είναι πραγματικά μαγικό», γράφει η Huffington Post και προσθέτει: «Το μέρος, με τους βράχους που φθάνουν στα 1.300 πόδια και μοιάζουν να αιωρούνται στον αέρα είναι ως επί το πλείστον ανεξερεύνητο από τους τουρίστες. Αυτό, όμως, μπορεί να αλλάξει. Ο ρόλος των Μετεώρων στο Game of Thrones ή της… κοιλάδας του Eyre θα μπορούσε να μετατραπεί απλά σε προορισμό για τους φανατικούς της σειράς».

Από το iefimerida.gr