Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς τέσσερις κανόνες, η γενειάδα σου θα πάρει τα πάνω της. Αυτοί οι κανόνες βοηθάνε στο να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο look αλλά και για να μην είσαι ο αηδιαστικός/περίεργος τυπάς με τη γενειάδα που βλέπουν οι γυναίκες και αλλάζουν κατεύθυνση. Κάνε τη γενειάδα σου ξεχωριστή και με ευχάριστο look το οποίο θα φέρνει ένα δείγμα ανδροπρέπειας που οι γυναίκες δεν θα μπορούν να αντισταθούν.Δώσε στον εαυτό σου έξι έως οκτώ εβδομάδες. Άσε τα γένια σου να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Άλλωστε τώρα έρχεται χειμώνας, οπότε τα μεγάλα γένια δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα στη θάλασσα. Ωστόσο δεν θα φαίνεσαι και πολύ ελκυστικός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά είναι ένα απαραίτητο μέρος της διαδικασίας. Όσο τα γένια σου θα μεγαλώνουν, εσύ θα πρέπει να ψάχνεις το look που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και σου αρέσει.

Γενειάδα - Οι 4 κανόνες της γενειάδας που πρέπει να ακολουθήσεις

Διάλεξε ένα στυλ και μείνε με αυτό. Ότι κι αν διαλέξεις, μείνε σε αυτό. Κάθε άνδρας έχει το δικό του μοναδικό στυλάκι, γιατί όχι κι εσύ; Ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά πρόσεχε, γιατί αν ξεκινήσεις και το αλλάζεις όλη την ώρα, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξανά γυρίσεις πίσω, στις έξι με οκτώ εβδομάδες.

Γενειάδα - Οι 4 κανόνες της γενειάδας που πρέπει να ακολουθήσεις

Κράτα καθαρό look. Όποιο στυλ κι αν διαλέξεις, θα χρειαστεί να το προσέχεις και να το φροντίζεις συνεχώς. Τρίχες που δεν χρειάζονται τις κόβεις. Επίσης είναι σημαντικό να βάζεις και τις κατάλληλες κρέμες, τόσο για πιο απαλά γένια αλλά όσο και για την υγεία του δέρματος κάτω από τη γενειάδα σου.

Γενειάδα - Οι 4 κανόνες της γενειάδας που πρέπει να ακολουθήσεις

Χρησιμοποίησε ξυράφι. Αν αποφασίσεις να κρατήσεις ένα καθαρό look στο οποίο δεν θα υπάρχει τρίχα για τρίχα, τότε πολύ πιθανόν να προτιμήσεις μια ξυριστική μηχανή, η οποία ούτε αφρό χρειάζεται αλλά ούτε και ιδιαίτερη προσοχή, σωστά; Λάθος. Αν θέλεις να έχεις ένα απαλό και καθαρό πρόσωπο το οποίο θα αγαπήσουν οι κυρίες, χρησιμοποίησε αφρό, κρέμα και ξυραφάκι παίρνοντας τα γένια σου κόντρα.

Πηγή