ΠΑΡΓΑ
Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Αλκαίος
Πέθανε, σε ηλικία 63 ετών, ο ποιητής και στιχουργός ‘Αλκης Αλκαίος, ο οποίος έπασχε από καρκίνο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στην Πάργα.
O Άλκης Αλκαίος, γεννημένος κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, από πολύ μικρός «πολιτογραφήθηκε» κάτοικος Πάργας, όπου έζησε τον περισσότερο καιρό.
Το πρώτο του τραγούδι γράφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, στον δίσκο «ΕΜΠΑΡΓΚΟ» με τον Θάνο Μικρούτσικο. Σταθμός υπήρξε για την ελληνική δισκογραφία ο δίσκος «Στου Αιώνα την παράγκα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ακολουθεί το «ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ» με τον Μάριο Τόκα, ενώ σημαντικές ήταν οι συνεργασίες του σε δίσκους του Νότη Μαυρουδή, του Σωκράτη Μάλαμα, του Μίλτου Πασχαλίδη και του Μπάμπη Στόκα.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας





























