ΗΠΕΙΡΟΣ
Ανακοίνωση – “Όλοι τη Δευτέρα 30/10 στις 6:30 μ.μ. στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την οικογένεια που θέλει να πετάξει ο Δήμος Πρέβεζας στο δρόμο”

Άλλο ένα «έγκλημα της διπλανής πόρτας» συντελείται στο Δήμο μας, ντυμένο με το μανδύα της υποκρισίας, στην οποία προσπαθούν να μας εθίσουν.
Το έγκλημα αυτό το «σερβίρουν» ψευδόμενοι με νομότυπες κουβέντες, επικαλούμενοι νόμους και συμβόλαια στο όνομα των δημοτών της πόλης μας, δηλαδή στο όνομα όλων μας.
Κι έτσι το μετατρέπουν σε έγκλημα κατά όλων των δημοτών Πρέβεζας.
Αλλά ας εξιχνιάσουμε το έγκλημα αυτό: Ο Δήμος Πρέβεζας αποφάσισε να διώξει άπορη οικογένεια, που διαμένει σε κτίριο το οποίο παραχωρήθηκε στο Δήμο από αποθανούσα συνδημότισσά μας. Έχει προσπαθήσει να το ξανακάνει με τη δικαιολογία ότι ήθελε να στεγάσει τον Συμβουλευτικό Σταθμό για Κακοποιημένες Γυναίκες («χρηματοδοτούμενο» από πρόγραμμα ΕΣΠΑ). Για την έξωση αυτή χρησιμοποιεί διάφορα τερτίπια και αυτά εστιάζονται σε υπόγειες απειλές προς την οικογένεια και πιέσεις.
Η ενέργεια του Δήμου δε μας εκπλήσσει μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Δήμος μας συναινεί πολιτικά επί χρόνια με τη συρρίκνωση των εισοδημάτων μας, την ελαστική εργασία, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μας, την καταρράκωση της αξιοπρέπειας και τον εμπαιγμό της νοημοσύνης μας, την υποθήκευση του μέλλοντος της πόλης και των πολιτών της.
Η περιουσία του δήμου ανήκει στο λαό του. Δε θα γίνουμε σιωπηροί συνένοχοι ενός «προαναγγελθέντος εγκλήματος». Θα προασπίσουμε με την παρουσία και τη φωνή μας το δικαίωμα αυτής της οικογένειας να στεγάζεται, αλλά θα σταθούμε και ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό κατοικίας και κόψιμο ρεύματος όπου πραγματοποιηθεί.
Είμαστε στο πλευρό αυτής της οικογένειας αλλά και κάθε δοκιμαζόμενου/-ης συμπολίτη μας προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα σε στέγαση και αξιοπρεπή διαβίωση. Ενωμένοι όλοι οι δημότες της πόλης και με όπλο την αλληλεγγύη να τους σταματήσουμε!
Καμία έξωση! Κανένας μόνος του στη κρίση! Δεν φεύγει κανείς από το σπίτι του! Αν είναι να δείξουμε τη πόρτα εξόδου σε κάποιον, αυτός είναι ο Δήμος και αυτοί που κυβερνάνε.
Δευτέρα 30/10 στις 6:30 μ.μ οδός ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 68
(μεταξύ Μελίνας Μερκούρη και του καταστήματος «κόμβου»)
«επιτροπή αλληλεγγύης πολιτών από το Δήμο Πρέβεζας»
«συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας»
ΑΠΟΨΕΙΣ4 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας
Δημος Παργας4 weeks agoΝίκος Ζαχαριάς: «Καμία ζημία για τον Δήμο Πάργας – προσφυγή στο ΣτΕ»
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1 month ago5.000 ευρώ για κορίτσια 18-36 ετών στην Πάργα από το Κληροδότημα Β. Ε. Βασιλά
ΠΑΡΓΑ1 month agoΈως 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πάργας
ΠΑΡΓΑ4 weeks agoΠάργα, Αγιά και Ανθούσα γιορτάζουν την Αποκριά
ΑΠΟΨΕΙΣ1 month ago«Η αξιοπρέπεια δεν είναι πολυτέλεια»: ανακοίνωση εκπαιδευτικών Πρέβεζας
ΑΠΟΨΕΙΣ4 weeks agoΓκούμας: Σκεπτικό Απόφασης Τώρα και Λογοδοσία
- Καναλλακι1 month ago
Ημερίδα για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στο Καναλλάκι


























