Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα θέματα  της τοπικής αυτοδιοίκησης, που οι πολίτες του Δήμου Πάργας τον εξέλεξαν με μεγάλη πλειοψηφία  στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ήταν  καλεσμένος στο στούντιο του Radio Preveza, στην εκπομπή “Είναι γεγονός” με τον Κώστα Καζαντζίδη.

Ο κ. Νάστας μας δήλωσε ότι είναι πλέον ειλλημένη απόφαση να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μια απόφαση, που όπως είπε, στηρίχτηκε σε ενδελεχή διάλογο με τους πολίτες του Δήμου Πάργας και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συνεχιστεί η  προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από πέντε  χρόνια.

Ανέφερε ότι βασικός στόχος του ήταν και είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών του Δήμου Πάργας και η υλοποίηση ενός σχεδιασμού που θα  δημιουργεί, αφενός συνθήκες ανάπτυξης του τόπου και αφετέρου θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη.

Επίσης τόνισε ότι κατά την τρέχουσα δημαρχιακή του θητεία  παρήχθη σημαντικό έργο στο Δήμο Πάργας  αναφέροντας μια σειρά έργων που υλοποιήθηκαν και αφορούν, την είσοδο Καναλακίου, τον βιολογικό καθαρισμό, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, την ύδρευση, την ανάπλαση παιδικών χαρών κ.α.

Τέλος, για την απλή αναλογική που εφαρμοστεί στις εκλογές του Μαΐου, είπε ότι δίνεται μια ευκαιρία μέσα από συγκλίσεις και συναινέσεις να βρεθεί η κοινή συνισταμένη για να πάει μπροστά ο τόπος, προς όφελος των δημοτών.