ΕΡΓΑΣΙΑ
Τι κοιτάζει στο βιογραφικό σας, ένας εργοδότης τα πρώτα 6 δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, ο μέσος εργοδότης ή ο υπεύθυνος στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, κοιτάζει κατά μέσο όρο ένα βιογραφικό για περίπου 6 δευτερόλεπτα.
Σε αυτό το διάστημα θα αποφασίσει αν θα το πετάξει ή θα το αφήσει για δεύτερη ανάγνωση.
Τι είναι αυτό στο οποίο θα σταθεί πρώτα – πρώτα; Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ένα εργοδότης είναι το όνομα του υποψήφιου.
Μετά, συνήθως διαβάζει τις δύο τελευταίες θέσεις στις οποίες έχετε εργαστεί, τι θέση κατείχατε και για πόσο καιρό. Και τέλος ασχολειται με τα της εκπαίδευσης, δηλαδή τα τυπικά προσόντα.
Εννοείται πως όσο πιο καθαρό και σαφές είναι το βιογραφικό σας, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει αυτό να “περάσει” από τον πρώτη επιλογή.

Mε πληροφορίες από: aftodioikisi.gr
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ2 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας




























