ΠΑΡΓΑ
Πάργα: Έστειλε σε… άδεια τον αντιδήμαρχό του!
Αυτή τη φορά με θύματα ακόμη και τους δικούς του, στενούς συνεργάτες…. Έτσι έπαψε ουσιαστικά από τα καθήκοντά του, για διάστημα λίγων μηνών τον πιο δραστήριο από τους αντιδημάρχους του.
Πρόκειται για τον κ. Ιωάννη Κλοτσώνη, ο οποίος από την ημέρα που είχε αναλάβει και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που συνάντησε επιχείρησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της Πάργας.
Μάλιστα αρκετές φορές ήταν από τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά για να υποστηρίξουν ή και να καλύψουν τις ενέργειες του δημάρχου του. Ο κ. Λιόλιος λοιπόν μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή την οποία συγκάλεσε τηλεφωνικώς ανακοίνωσε στον αντιδήμαρχό του ότι τον στέλνει σε υποχρεωτική άδεια.
Εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, γρήγορη παράδοση και με αποζημίωση αν υπάρξει καθυστέρηση, ποιοτικά προϊόντα και
ΔΩΡΕΑΝ Κουπόνια μέχρι και €100 για νέους χρήστες.

Η άδεια του αντιδημάρχου ξεκινά από τις 16 Ιουνίου και θα είναι για ένα δίμηνο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Στο διάστημα αυτό τα καθήκοντά του θα εκτελεί άλλο πρόσωπο. Πρόκειται για μία ακατανόητη ενέργεια, η οποία βέβαια δεν στηρίζεται σε κανένα άρθρο του Καλλικράτη. Προφανώς στηρίζεται στο άγχος που είχε δημιουργήσει στον δήμαρχο η παρουσία του αντιδημάρχου η οποία τύγχανε πολύ θετικών σχολίων.
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
32χρονος στην Πάργα έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
ΠΑΡΓΑ3 months ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Έγκριση από την Αρχή Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για ήπιες παρεμβάσεις στο Κάστρο της Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.
-
Δημος Παργας2 weeks ago
«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα – Κοσμοπολίτικος προορισμός με Επτανησιακή αύρα (Βίντεο)