ΠΑΡΓΑ
«Μονά – ζυγά» για τα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου
Με σύστημα «μονά – ζυγά» θα λειτουργούν τον Ιούνιο τα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου, καθώς σήμερα το πρωί έφτασε έγγραφο στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, με το οποίο η διοίκηση
ενημερώνεται επίσημα από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια πως τα δύο Κέντρα Υγείας θα εφημερεύουν εναλλάξ, ελλείψει προσωπικού και χρημάτων.
«Το κέντρο υγείας Καναλακίου θα λειτουργεί πρωινό ωράριο καθημερινά πλην των αργιών, δεν θα λειτουργεί απόγευμα και νύχτα τις μόνες ημέρες και θα εφημερεύει τις ζυγές ήμερες για το μηνά Ιούνιο», αναφέρει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Καναλακίου.
Η αναστάτωση στο Νομό της Πρέβεζας είναι έντονη, καθώς υποβαθμίζεται δραστικά η παροχή υπηρεσιών υγείας και μάλιστα σε μια περίοδο που ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω των τουριστών.
Κάλεσμα σε συλλαλητήριο απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία Πρέβεζας, η οποία συνεδρίασε μόλις έγιναν γνωστές οι εξελίξεις. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλία της Πρέβεζας, δίπλα από τα δικαστήρια και την Πλατεία Ανδρούτσου, όπου θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη ομιλία και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας



























