ΠΑΡΓΑ
Δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος στον Prisma 95,1: “Ή ο νόμος θα μας προστατέψει του νομιμόφρονες από το νταηλίκη ή θα τους αναγκάσει να γίνουν και αυτοί νταήδες” – Video της συνεδρίασης
Επεισοδιακή για ακόμη μια φορά ήταν η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για τα αγροτεμάχια της Βαλανιδοράχης που έγινε χθες το μεσημέρι. Ο εκπρόσωπος ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων της περιοχής κ. Θωμάς Παππάς διαπληκτίστηκε με τον Δήμαρχο Πάργας Αθανάσιο Λιόλιο.
Ο κ. Λιόλιος αποχώρησε από τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά, και εισήλθε πάλι συνοδευόμενος από την αστυνομία, όπου κινήθηκε νομικά, υποβάλλοντας μήνυση στον κ. Θωμάς Παππά, που με την σειρά του υπέβαλε μήνυση στον κ. Αθανάσιο Λιόλιο.
Στο βίντεο που δημοσιεύει o Prisma 95,1 υπάρχει απόσπασμα από την συζήτηση και την ένταση που προκλήθηκε:
Ο Θανάσης Λιόλιος βρέθηκε στο studio του Prisma 95,1 και μίλησε για όσα έχουν συμβεί. Όπως ανάφερε “Κάποιοι ΚΚΕδες με συνταγές Χρυσής Αυγής προσπαθούν να προάγουν τις αρχές του κομμουνισμού με σύγχρονα μέσα.”… “Ο κ Παππάς που είναι στέλεχος του ΚΚΕ, σε υπόγεια συνεργασία με τον κ Νάστα -όπως λέει η πιάτσα- κατευθύνονται για να κάνουν διοικητικές και οικονομικές ανωμαλίες. Πήγα χθες στον εισαγγελέα και είχα αναφέρει ότι υποψιάζομαι παρόμοιο επεισόδιο με την προηγούμενη φορά και δωθηκε εντολή να προστατέψει η αστυνομία τη διαδικασία”
“Ή ο νόμος θα μας προστατέψει του νομιμόφρονες από το νταηλίκη ή θα τους αναγκάσει να γίνουν και αυτοί νταήδες” συμπλήρωσε ο δημαρχος σχολιάζοντας το επεισόδιο και διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να μην γίνει νταής.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Πηγή prisma951.gr
- Δημος Παργας3 months ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 months ago
Οι διαδρομές του 1ο Kanalaki Run 2025
- ΜΟΥΣΙΚΗ1 month ago
Μια αγνή ιστορία αγάπης με φόντο την πανέμορφη Πάργα
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 months ago
Το 1ο Kanalaki Run Προέβαλε τον Αθλητισμό και Πολιτισμό στο Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Γλέντι, Παρέλαση και Κούλουμα: Το αποκριάτικο πρόγραμμα σε Πάργα και Φανάρι
- ΑΠΟΨΕΙΣ2 months ago
Η Πάργα και οι “Νεκρικοί Διάλογοι” της αυτοδιοίκησης: Όταν η πολιτιστική δράση γίνεται εμπόδιο
- ΠΑΡΓΑ4 weeks ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- Δημος Παργας1 month ago
Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ στη μελισσοκομία στον Δήμο Πάργας