• Κατά το χρονικό διάστημα από 1 έως 5 Νοεμβρίου 2016, αφαίρεσε από λατομείο στη Βαλανιδούσσα Πρέβεζας, καλώδια διαφόρων διαστάσεων.

• Το βράδυ της 12-11-2016, στο Καναλλάκι Πρέβεζας, αφαίρεσε από πρατήριο υγρών καυσίμων, διάφορα αντικείμενα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

• Το απόγευμα της 29-12-2016, στον Λύχνο Πάργας, εισήλθε σε κατοικία και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

• Το απόγευμα της 30-12-2016, στην Κορώνη Πρέβεζας, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Από τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε σπίτια του δράστη και σε διάφορες κρυψώνες στην περιοχή της Βαλανιδούσσας Πρέβεζας και της Αγίας Κυριακής Πάργας, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, υπόθεση διάρρηξης από σπίτι, στην Άρτα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος μίας 44χρονης που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην κλοπή κοσμημάτων και χρυσαφικών από 71χρονη, στις 17 του περασμένου Οκτωβρίου, στην Άρτα.