ΠΑΡΓΑ
Πάργα: Τελεσίγραφο του ΙΚΑ για το τοπικό γραφείο
- Κάτι παραπάνω από άμεσος είναι ο κίνδυνος, μετά το παράρτημα του ΙΚΑ να κλείσει και το γραφείο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων που λειτουργεί στην Πάργα.
Το γραφείο στο οποίο παραμένουν τρεις υπάλληλοι είναι άκρως απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, οι οποίοι κάτω από άλλες συνθήκες θα είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν μέχρι την Πρέβεζα για να εξυπηρετηθούν.
Για τη λειτουργία του γραφείου είχε συμφωνήσει η Διοίκηση του ΙΚΑ μετά την παραχώρηση χώρου από τον τοπικό Δήμο.
Με την διαφορά ότι κατά την πρόσφατη αυτοψία που έκαναν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ διαπίστωσαν ότι ο χώρος αυτός βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Σε ένα κτίριο μάλιστα που δεν υπάρχει ασανσέρ, γεγονός που αποτρέπει την πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένους.
Τώρα ο Δήμος Πάργας είναι αντιμέτωπος με το τελεσίγραφο του ΙΚΑ. Ή θα βρει ισόγειο χώρο ή το γραφείο θα κλείσει.
Προς το παρόν από το τελεσίγραφο δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για την περιοχή.
- Καναλλακι4 weeks ago
Ημερήσια Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Πάργας και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας
- ΠΑΡΓΑ1 month ago
Πάργα: το 60% των καταλυμάτων θα ανοίξουν το Πάσχα
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Προσωρινό πάρκινγκ 120 θέσεων στο γήπεδο Πάργας για την τουριστική σεζόν 2025
- ΠΑΡΓΑ1 week ago
Ανέφικτη στις παρούσες συνθήκες η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάργας σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- Δημος Παργας3 months ago
Γλέντι, Παρέλαση και Κούλουμα: Το αποκριάτικο πρόγραμμα σε Πάργα και Φανάρι
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Ερώτηση στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας Πάργας
- ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Πάργα :Απεγκλωβίστηκαν τα 2 άτομα που επέβαιναν σε όχημα που έπεσε σε πλαγιά