ΠΑΡΓΑ
Με μεγάλη συμμετοχή, οι εκλογές, στο σύλλογο αιμοδοτών Πάργας
Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή (που κυμαίνεται στο 95%) των μελών…
,πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας Βασίλειος Χατζής”.
Πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο νυν πρόεδρος Περικλής Λιάκρης ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ (το οποίο μέσα στην εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα) απαρτίζουν οι Αναστάσιος Πασχοδήμος, Ευάγγελος Πάνος, Βασίλης Ντέλλας, Κλεοπάτρα Παπανικολάου, Νίκος Μήτρου και Βασίλειος Ιωάννου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνέλευση προσήλθαν 160 περίπου άτομα τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία ενώ όλοι τους δήλωσαν παρόντες και τη νέα χρονιά σε οποιαδήποτε πρόκληση τους απευθυνθεί για δωρεά αίματος που θα σώσει μια ανθρώπινη ζωή!
- Καναλλακι3 weeks ago
Ημερήσια Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Πάργας και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας
- ΠΑΡΓΑ1 month ago
Πάργα: το 60% των καταλυμάτων θα ανοίξουν το Πάσχα
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Προσωρινό πάρκινγκ 120 θέσεων στο γήπεδο Πάργας για την τουριστική σεζόν 2025
- ΠΑΡΓΑ1 week ago
Ανέφικτη στις παρούσες συνθήκες η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάργας σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- Δημος Παργας3 months ago
Γλέντι, Παρέλαση και Κούλουμα: Το αποκριάτικο πρόγραμμα σε Πάργα και Φανάρι
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Ερώτηση στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας Πάργας
- ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Πάργα :Απεγκλωβίστηκαν τα 2 άτομα που επέβαιναν σε όχημα που έπεσε σε πλαγιά