ΠΑΡΓΑ
Καταγγελία από την Πάργα.
Στην άκρη του παραλιακού δρόμου της Πάργας υπάρχει ένα ”κουτί” της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα το νησάκι στο λιμάνι. Η πόρτα ήταν χαλασμένη για πολύ καιρό όπως βλέπουμε στην φωτογραφία. Σήμερα όπως βλέπουμε στην δεύτερη φωτογραφία στην πόρτα αφού δέθηκε με ένα σύρμα, σκεπάστηκε με διαφημιστική αφίσα η ένδειξη «Προσοχή κίνδυνος Ηλεκτροπληξίας-HIGH VOLTAGE» , τοποθετήθηκε Εξωτερικά ένα κουτί διακλαδώσεως και ένα πολύπριζο για να τροφοδοτεί με το ρεύμα του δημαρχείου 3-4 πλανόδιους με έρποντα επάνω στο πλακόστρωτο καλώδια που έχουν τάση 220-230V.
Τα καλώδια αυτά, όπως είναι φυσικό, τα πατάνε με τα πόδια τους Όλοι μεγάλοι και μικροί που φθάνουν στο σημείο περιεργαζόμενοι τους πλανόδιους.
Στην παραλία υπάρχουν και άλλες όμοιες παράνομες-Απαράδεκτες συνδέσεις με έρποντα και εναέρια καλώδια.
Για το καλό όλων λοιπόν το γρηγορότερο, δηλαδή από εχθές, πρέπει να παρέμβει η ΔΕΗ αφού από πλευράς αντιδημαρχίας Πάργας δείχνουν ότι δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου που διατρέχουν οι Κάτοικοι και οι δεκάδες χιλιάδες Τουρίστες .
Έχω την γνώμη ότι πρέπει να παρέμβει η ΔΕΗ και να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα για παρόμοιες συνδέσεις όταν μάλιστα από αυτές τις παράνομες συνδέσεις υπάρχει άμεσα κίνδυνος για την ασφάλεια χιλιάδων ανυποψίαστων ανθρώπων που κάνουν την βόλτα τους στην παραλία.
Αναγνώστης.
Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα bloglines.gr. & parga-zozefina.blogspot.gr
-
ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Πάργα: Εργάτης καθαριότητας παρασύρθηκε από ΙΧ
-
ΠΑΡΓΑ4 εβδομάδες ago
Παράβαση για αποδείξεις και αδήλωτη εργασία σε καφέ – μπαρ στην Πάργα
-
ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Πάργα: Νυχτερινός φωτισμός στο νησάκι της πανάγιας (εντυπωσιακές εικόνες)
-
ΠΑΡΓΑ3 ημέρες ago
Ξεδιάντροπο κλέψιμο εργαζομένων στην Πάργα από μερίδα επιχειρηματιών
-
Δήμος Πάργας4 εβδομάδες ago
Νέα Σύγχρονη Παιδική Χαρά στην Πάργα
-
ΠΑΡΓΑ6 ημέρες ago
Επιχείρηση μεταφοράς βρέφους με κορονοϊό από την Πάργα στην Πρέβεζα στήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης
-
ΠΑΡΓΑ4 εβδομάδες ago
Υποβρύχια αυτοψία για το καταδυτικό πάρκο Πάργας
-
ΗΠΕΙΡΟΣ3 εβδομάδες ago
Σεισμός στην Άρτα – Έγινε αισθητός και στην Πάργα