ΠΑΡΓΑ
Στο Κέντρο Υγείας, στο Δημαρχείο της Πάργας, αλλά και σε ξενοδοχεία της Πάργας περιόδευσε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ


Στο Κέντρο Υγείας, στο Δημαρχείο της Πάργας, αλλά και σε ξενοδοχεία της περιοχής περιόδευσε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Ζίνα Μαλεζά και Κωνσταντίνο Κύρλα.
Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους εκφράστηκε η μεγάλη αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ από την εργατική τάξη, αλλά ταυτόχρονα και η μεγάλη τους αγωνία για την οδυνηρή θέση στην οποία έχουν περιέλθει από τις πολιτικές τόσο της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ όσο και από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης παρά τους πανηγυρισμούς του προηγούμενου διαστήματος, το Κέντρο Υγείας Πάργας συνεχίζει να παραμένει βαριά υποστελεχωμένο μιας και τις ζυγές μέρες του μήνα δεν καλύπτει εφημεριακά την περιοχή, μια περιοχή τουριστική που ο πληθυσμός της πολλαπλασιάζεται τους θερινούς μήνες. Η αγωνία των εργαζομένων για αυτή την κατάσταση ήταν έκδηλη και εκφράστηκε επιτακτικά η ανάγκη για άμεση και μαζική στελέχωσή του.

-
ΠΑΡΓΑ2 ημέρες ago
Ζωντανή μετάδοση “Παργινά 2022”
-
ΠΑΡΓΑ5 ημέρες ago
Δεκαπενταύγουστος στην Πάργα
-
ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Πάργα: Εργάτης καθαριότητας παρασύρθηκε από ΙΧ
-
ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Ξεδιάντροπο κλέψιμο εργαζομένων στην Πάργα από μερίδα επιχειρηματιών
-
ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Πάργα: Νυχτερινός φωτισμός στο νησάκι της πανάγιας (εντυπωσιακές εικόνες)
-
ΠΑΡΓΑ1 ημέρα ago
Σεισμός τώρα στην Πάργα
-
ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Επιχείρηση μεταφοράς βρέφους με κορονοϊό από την Πάργα στην Πρέβεζα στήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης
-
ΠΑΡΓΑ2 ημέρες ago
Παργινά 2022: Κοσμοπλημμύρα στη βαρκαρόλα της Πάργας (βίντεο)