Καναλλάκι
Περιοδεία της ΑΡ.Π.Η στη σεισμόπληκτη περιοχή της δημοτικής ενότητας Φαναρίου του δήμου Πάργας

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΉΠΕΙΡΟ στη σεισμόπληκτη περιοχή της δημοτικής ενότητας Φαναρίου του δήμου Πάργας .
Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κίνησης Βαγγέλης Νάνος ενημερώθηκε από το δήμαρχο κ. Ζαχαριά Νίκο για την κατάσταση μετά το σεισμό και εξέφρασε την αλληλεγγύη της ΑΡ.Π.Η στους κατοίκους της περιοχής. Η ΑΡ.ΠΗ δεσμεύτηκε να στηρίξει τα αιτήματα του δήμου Πάργας στο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο πρέπει να προγραμματίσει άμεσα μια αυτοτελή συνεδρίαση με θέμα την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να διεκδικηθεί έκτακτη γενναία ενίσχυση της περιοχής από το υπουργείο εσωτερικών ειδικά τώρα εν μέσω επιδημίας του κορονοϊού.
Αμέσως μετά το κλιμάκιο της περιφερειακής κίνησης συναντήθηκε και συνομίλησε με επαγγελματίες, με οικοδόμους και εργαζόμενους στο τουρισμό και επισιτισμό.
Η ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο ζητά:
1)Πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων και αποκατάσταση των ζημιών με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
2) Να μην βρεθεί κανείς στο δρόμο, χωρίς σπίτι, φαγητό, ρεύμα και νερό για όσο καιρό χρειασθεί για την αποκατάσταση των ζημιών.
3) Να γίνουν ουσιαστικοί έλεγχοι των δημοσίων κτιρίων και ειδικά των σχολείων σε όλο το δήμο.
4) Ουσιαστικά μέτρα για τους άνεργους , τους εποχιακά εργαζόμενους (ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ) και επιπλέον μέτρα ενίσχυσης για τους μικροεπαγγελματίες της περιοχής
5) Να ενισχυθούν τα κέντρα υγείας Καναλακίου και Πάργας και να λειτουργήσουν κανονικά επί 24ώρου βάσεως.
4) να διεκδικηθεί πρόγραμμα για συνεχείς αντισεισμικούς ελέγχους στη περιοχή
η περιφερειακή κίνηση στην Ήπειρο
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή άρθρων από το Patatoukos.com λόγω επανειλημμένης κλοπής άρθρων.



- Τουρισμος4 εβδομάδες ago
Τρομάζουν τα στοιχεία για τον τουρισμό: «Οι κρατήσεις είναι μηδέν» – Ποια τα σχέδια για το Πάσχα
- ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στην Κέρκυρα
- ΠΑΡΓΑ4 εβδομάδες ago
Το Κληροδότημα Βασιλά προτίθεται να νοικιάσει ισόγειο διαμέρισμα
- ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Πάργα: Εργασίες αλλαγής στο πλακόστρωτο της αγοράς
- ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ5 ημέρες ago
Παιδιά από τρείς δομές ανήλικων προσφύγων «μαθήτευαν» στον Δ. Λιγνάδη
- ΠΑΡΓΑ1 εβδομάδα ago
Πάργα: Βράχος στη μέση του δρόμου
- ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Το Κληροδότημα Βασιλά προικίζει δύο άπορες Παργινές
- Πρέβεζα3 εβδομάδες ago
Καταγγελία για το ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας