ΠΑΡΓΑ
Ο ποδηλατικός τουρισμός στο Δήμο Πάργας


O Δήμος Πάργας στην προσπάθειά του να προωθήσει νέες μορφές εναλλακτικού τουρισμού, ξεκινά με τον ποδηλατικό τουρισμό. Σε συνεργασία με την Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την ΑΕΘΩΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί, φέρνει την πλατφόρμα Biketify.
Το Biketify στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Τουρισμός με ποδήλατο – ΤΟΠΟΣ» και την επίβλεψη της έμπειρης επιστημονικής ομάδας της Μ.Β.Κ. του ΕΜΠ, στοχεύει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον φιλικό προς τον ποδηλάτη.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Πάργας μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.biketify.com, να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στην δωρεάν διαδικασία πιστοποίησης.
Για πληροφορίες και προτάσεις επικοινωνήστε με το mayoroffice@dimospargas.gr
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- Δημος Παργας3 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ3 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Πάργα – Πρότυπο Καταδυτικό Πάρκο με Συνεργασία Κράτους και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή Νερού στη Δ.Ε Πάργας μέχρι το Πρωί λόγω Καιρικών Συνθηκών
- Δημος Παργας3 months ago
Κυριακή του Δημότη στην Αγιά: Στόχος η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής
- Καναλλακι2 months ago
Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες «έξυπνες» διαβάσεις στον Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..