ΠΑΡΓΑ
Μέχρι τις 10-05-2013 οι αιτήσεις για την εκμετάλλευση του αιγιαλού
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. Ν2971/2001{περί αιγιαλού και παραλίας} ο Δήμος προτίθεται να παραχωρήσει σε ιδιώτες την χρήση των χώρων του αιγιαλού, που περικλείονται εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου.
Για τον λόγο αυτό καλούνται όσοι ιδιοκτήτες ή μισθωτές επιχειρήσεων λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους σε χώρο όμορο του αιγιαλού όπως νοείται στην
ΚΥΑΔ10Β1053970/1672ΕΞ2013/29-03-2013 και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παρακείμενο αιγιαλό έμπροσθεν της επιχειρήσεώς τους, για τοποθέτηση Θ.Μ.Α και ομπρελών – ξαπλωστρών, να καταθέσουν σχετικές αιτήσεις με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα Δημοτικά Καταστήματα Πάργας &Καναλλακίου μέχρι την 10-05-2013.
Σε περίπτωση που υπάρχουν κενοί χώροι, διότι δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον και δεν υπέβαλλε αίτηση κάποια όμορη επιχείρηση ή υπέβαλλε υπεύθυνη δήλωση περί παραίτησης του δικαιώματος χρήσης κοινόχρηστων χώρων άνευ δημοπρασίας, θα γίνει διαγωνισμός με βάση τις σχετικές διατάξεις.
Απαραίτητη Προϋπόθεση για την παραχώρηση χρήσης χώρων αποτελεί η μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Δήμο.
Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
Λιόλιος Αθανάσιος
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- Δημος Παργας3 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ3 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!
- Δημος Παργας3 months ago
Κυριακή του Δημότη στην Αγιά: Στόχος η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Πάργα – Πρότυπο Καταδυτικό Πάρκο με Συνεργασία Κράτους και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή Νερού στη Δ.Ε Πάργας μέχρι το Πρωί λόγω Καιρικών Συνθηκών
- Καναλλακι2 months ago
Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες «έξυπνες» διαβάσεις στον Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..