Connect with us

ΠΑΡΓΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ 29/01/2020

Published

on

Για άλλη μια φορά η διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας θύμιζε οτιδήποτε άλλο εκτός από Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατά την συζήτηση με αποτέλεσμα η συζήτηση να εκφυλίζεται σε συζήτηση καφενείου. Επίσης επικρατεί η τάση τα θέματα να ψηφίζονται με ένα ναι ή ένα όχι χωρίς να προηγείται οποιαδήποτε διαλογική συζήτηση. Άπειρες φορές η παράταξη μας έδωσε σχεδόν μάχη για να ακουστούν οι απόψεις και οι τοποθετήσεις της καθώς η δημοτική πλειοψηφία έχοντας αρωγό και την αντιπολίτευση προσπαθούν να φιμώσουν τη φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Όσον αφορά τη διεξαχθείσα <<συζήτηση>> στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :

-Σε ερώτησή μας προς το κύριο Δήμαρχο σχετικά με τη δημοπρασία του δημοτικού ακινήτου στην οδό Β.Ε.Βασιλά στη Δ.Ε. Πάργας , που όπως καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πάργας δεν έγινε με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες , η απάντηση που μας έδωσε ο κύριος Δήμαρχος είναι πως την ευθύνη την έχουμε εμείς(!!!) (δηλαδή η Λαϊκή Συσπείρωση) που δεν ενημερώσαμε τους δημότες για την δημοπρασία .

-Μέγα ζήτημα που θίξαμε είναι το απαράδεκτο έγγραφο που στάλθηκε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και με το οποίο ζητάει από την ΔΕΗ να παρακρατήσει για λογαριασμό του τα εισπραχθέντα ανταποδοτικά τέλη των Δήμων της Ηπείρου για να τα αποδώσει εν συνεχεία στην ΤΈΡΝΑ ΑΕ που διαχειρίζεται το εργοστάσιο απορριμμάτων της Δωδώνη εξασφαλίζοντας τα κέρδη της εταιρίας. Πρόκειται όχι για χρήματα υπηρεσιών που προσέφερε η ΤΕΡΝΑ αλλά για το πάγιο ποσό που πληρώνουν οι Δήμοι είτε πάνε σκουπίδια είτε όχι για 25 χρόνια!!!! Πρόκειται για σοβαρό θέμα που το είχαμε αναδείξει εδώ και χρόνια και το αναδείξαμε και στις εκλογές κάτι που οι άλλες παρατάξεις το απέφυγαν επιμελώς καθώς ταυτίζονται απόλυτα με τις πολιτικές της Περιφερείας. Από το Δήμος μας παρακρατούνται 159.871,67 ευρώ ανταποδοτικά τέλη της ΔΕΗ.Κάτι που μας κάνει βέβαιους ότι θα ακολουθήσει αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

-Προτείναμε στο σώμα σχέδιο ψηφίσματος ενάντια στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τις ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις τους στην Ελλάδας. Δεν ψηφίστηκε παρά μόνο από τη Λαϊκή Συσπείρωση και το δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κύριο Ιωάννη Νήρα.

ΨΗΦΙΣΜΑ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Παραμονή Χριστουγέννων, η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για επικύρωση τη συμφωνία που υπέγραψε στις 5 Οκτώβρη 2019 με τις ΗΠΑ, για την επέκταση των αμερικάνικων βάσεων, αξιοποιώντας και την προετοιμασία που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμφωνία αυτή δίνει επικυριαρχία στις ΗΠΑ για τη βάση της Σούδας, ενώ επεκτείνεται, συμπεριλαμβάνοντας τις βάσεις στην 110 ΠΜ της Λάρισας για τα αμερικανικά DRONES MQ 9, το στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο για πολεμικά ελικόπτερα των ΗΠΑ, στην Αλεξανδρούπολη, και την αεροπορική βάση του Αράξου για την αποθήκευση πυρηνικών όπλων.

Εν τω μεταξύ, στις 2 Γενάρη υπογράφτηκε στην Αθήνα η συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ – Κύπρου για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου EASTMED, που έχει ήδη ψηφιστεί ως νόμος στις ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή τα σύνορα των ΑΟΖ κάθε χώρας στη θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου αμφισβητούνται από τη “σύμμαχο” στο ΝΑΤΟ Τουρκία.

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας (προηγούμενη ΣΥΡΙΖΑ και σημερινή ΝΔ) προωθούν τις μπίζνες του ελληνικού κεφαλαίου για μερίδιο στη συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου. Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν τη χώρα μας και το λαό της μπροστά σε σοβαρούς κινδύνους. Υπάρχει συσσωρευμένη τραγική πείρα από τους σχεδιασμούς για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών (φυσικό αέριο, πετρέλαιο) και των δρόμων μεταφοράς τους και τα παιχνίδια σε βάρος των λαών, όπως έδειξαν τα τελευταία χρόνια οι πόλεμοι στη Συρία, στη Λιβύη, ο διαμελισμός της Ουκρανίας. Συνέπεια τους είναι οι στρατιές των προσφύγων και μεταναστών, που θαλασσοπνίγονται ή κρατούνται στα κρατητήρια που έστησε η ΕΕ στα νησιά.

Ο λαός μας μαζί με τους λαούς της περιοχής έχει κάθε συμφέρον να αποτρέψει τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς. Να οικοδομήσει σχέσεις φιλίας και ισότιμης συνεργασίας με όλα τα κράτη και όλους τους λαούς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας αποδοκιμάζει τη νέα συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ, που εκτός των άλλων καθιστά τη χώρα μας στόχο, σε περίπτωση γενικευμένης σύγκρουσης στην περιοχή και απαιτεί:

Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις στην Ελλάδα. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ- ΕΕ.

Να κλείσει η βάση του ΑΚΤΙΟΥ που «φιλοξενεί» Νατοϊκά κατασκοπευτικά AWACKS που περιπολούν και κατευθύνουν επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό.

Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους

Πάργα 29/01/2020

-Για το θέμα Κέντρου Κοινότητας η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θεωρεί ότι η σύσταση Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο αποτελεί μία άλλη μορφή ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, αφού όλες οι αρμοδιότητες του Κέντρου Κοινότητας αποτελούν ξεκάθαρη και πιστή αντιγραφή του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και για αυτό προτείναμε άμεσα ο Δήμος να ενοποιήσει τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου, που ασχολούνται με την κοινωνική αλληλεγγύη.  Να  στελεχώσει την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με το αναγκαίο επιστημονικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό με κρατικούς πόρους

-Για τα θέματα των αναμορφώσεων του προϋπολογισμού 2020 καταψηφίσαμε καθώς είχαμε κάνει δική μας πρόταση στον προϋπολογισμό

-Για το θέμα της σύμβασης Δήμου-Περιφέρειας σχετικά με την επέκταση του βιολογικού σε περιοχές της Τ.Ε Πάργας ψηφίσαμε θετικά δηλώνοντας τα εξής: Δεν είναι μόνο αυτοί οι θύλακες καθώς υπάρχουν και άλλες περιοχές που δεν έχουν συνδεθεί με το βιολογικό. Πολύ μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου της Πάργας δεν έχει συνδεθεί .Υπάρχουν κακοτεχνίες και δυσλειτουργίες στο δίκτυο του βιολογικού της Πάργας. Υπάρχουν θέματα δημόσιας υγιεινής και κίνδυνοι για την τουριστική δραστηριότητα. Εγκληματική η τοποθέτηση μέσα στην παραλία του Βάλτου σωληνώσεων και ο εγκιβωτισμός τους με τσιμέντο (απαγορεύεται ρητώς η χρήση τσιμέντου στις παραλίες) και φρεατίων του βιολογικού. Να εξεταστεί από την αρχή όλο το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού. Η λειτουργία του Βιολογικού να γίνει με μόνιμο προσωπικό και με κρατική επιχορήγηση.

-Για το θέμα των εξόδων κηδείας αιρετών ψηφίσαμε θετικά και ζητήσαμε να γίνει πρόβλεψη για απόρους συμπολίτες μας.

-Για το θέμα της εκμίσθωση αγροτεμαχίων ψηφίσαμε θετικά δηλώνοντας τα εξής :Να γίνει με το μικρότερο τίμημα και να προτιμηθούν αγρότες με χαμηλά εισοδήματα και ακτήμονες. Ακόμα το μίσθωμα αγροτεμαχίων που άνηκαν παλιά σε σχολεία να δοθούν στα σχολεία και να τα σχολεία έχουν κλείσει να δοθούν στην αρμόδια σχολική επιτροπή και να μοιραστεί στα σχολεία της ίδιας βαθμίδας. Επίσης τονίσαμε την ανάγκη στήριξης των αγροτών από το Δήμο και ιδιαίτερα των ελαιοκαλλιεργειτών που αντιμετωπίζουν φέτος κακή σοδειά και χαμηλές τιμές πώλησης.

-Για το θέμα της ανεύρεσης χώρων στάθμευσης λεωφορείων στη Τ.Ε. Πάργας δηλώσαμε τα εξής: Δεν είναι ανάγκη να ενοικιάζονται όλοι οι δημοτικοί χώροι και μετά να ψάχνει χώρους ο Δήμος για να καλύψει τις ανάγκες του και προτείναμε να αναζητηθούν δημοτικοί χώροι για τη στάθμευση λεωφορείων και για την εκφόρτωση φορτηγών με εμπορεύματα. Να δημιουργηθούν δημοτικοί χώροι στάθμευσης για τους δημότες και τους επισκέπτες.

-Για το θέμα της εκμίσθωση σε ιδιώτη του κτηρίου που στεγαζόταν παλιά ο Λιμενικός Σταθμός δηλώσαμε τα εξής :Προτείναμε να γίνει αναπαλαίωση και ανακατασκευή του οικήματος για να στεγάσει τους γιατρούς του κέντρου Υγείας.

-Για το θέμα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών δηλώσαμε τα εξής τα οποία αποτελούν και την πρόταση μας:

Για το τεράστιο αυτό θέμα η «Λαϊκή Συσπείρωση» αγωνίζεται για:

 • Διαμόρφωση εθνικού σχεδίου ασφαλούς διαχείρισης των αποβλήτων από Ενιαίο Κρατικό Φορέα, ο οποίος θα λειτουργήσει με γνώμονα την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος.
 • Ο σχεδιασμός να υλοποιηθεί από το κράτος και όχι από ιδιώτες και θα χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Προτεραιότητες του σχεδιασμού θα είναι:

 • Η πρόληψη παραγωγής απορριμμάτων, προώθηση της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή.
 • Επιλογή κατάλληλου μείγματος σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης και επεξεργασίας (σταθμοί μεταφόρτωσης, μηχανική ανακύκλωση, κομποστοποίηση).
 • Ασφαλής υγειονομική ταφή των υπολειμμάτων και πρωτογενών απορριμμάτων που δεν ανακυκλώνονται.
 • Απαγόρευση κατηγορηματικά της μεθόδου της καύσης
 • Χωροταξικά ορθολογική κατανομή των νέων μονάδων επεξεργασίας και τελικής διάθεσης των απορριμμάτων.
 • Διαχείριση των επικίνδυνων βιομηχανικών και των ιατρικών αποβλήτων ξεχωριστά από τα αστικά απορρίμματα.
 • Εκπόνηση και άμεση υλοποίηση ολοκληρωμένου εθνικού (κεντρικού) σχεδιασμού για τα επικίνδυνα απόβλητα.
 • Χωροθέτηση και επιλογή μεθόδων για τις μονάδες επεξεργασίας και τελικής διάθεσής τους με κριτήριο την προστασία της υγείας, του περιβάλλοντος και του λαϊκού εισοδήματος και όχι τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

Η λύση στο πρόβλημα της ορθολογικής διαχείρισης των αποβλήτων, ολοκληρωμένη και μακρόπνοη, με σεβασμό στο περιβάλλον, στην υγεία, στους φυσικούς πόρους, στο λαϊκό εισόδημα, μόνο στο πλαίσιο ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης με λαϊκή εξουσία και οικονομία μπορεί να εξασφαλιστεί.

-Για το θέμα της πρόσληψη 10 εργατοτεχνιτών για 5 μεροκάματα το μήνα για τις ανάγκες του Δήμου προτείναμε τη πρόσληψη μονίμου προσωπικού. Με τις βραχύβιες συμβάσεις και γενικά με τις συμβάσεις απαξιώνονται οι υπηρεσίες καθαριότητας και ύδρευσης και προετοιμάζεται το έδαφος να δοθούν σε ιδιώτες.

-Για το θέμα της κεραίας του ΟΤΕ στη Κοινότητα Βαλανιδούσσας ψηφίσαμε αρνητικά γιατί βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

-Για το θέμα της κεραίας του ΟΤΕ στη κοινότητα Πάργας ψηφίσαμε θετικά γιατί δεν βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

-Για το θέμα της εκμίσθωση σε ιδιώτης έκτασης 25 στρεμμάτων στη κοινότητα Αμμουδιάς δηλώσαμε τα εξής:Προτείναμε να γίνει εκμετάλλευση από το δήμο ως χώρος κατασκήνωσης (camping).Επίσης επειδή το θέμα συνδέθηκε με την άναρχη και παράνομη κατασκήνωση στην παραλία της Αμμουδιάς και ότι η εκμίσθωση σε ιδιώτη θα λύσει το πρόβλημα , δηλαδή μετατρέποντας τον ενοικιαστή σε ιδιωτικό χωροφύλακα που θα επιβάλλει το νόμο , δηλώσαμε ότι τέτοιες λύσεις είναι αστείες και δεν δίνουν διέξοδο στο πρόβλημα που είναι πρόβλημα των αρμοδίων αρχών και όχι κάποιου ιδιώτη.

-Για το θέμα της υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «ΠΡΟΛΗΨΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ» από το υπουργείο Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ψηφίσαμε θετικά και δηλώσαμε (βασικά δεν μπορέσαμε να τα δηλώσουμε καθώς η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο είχε πλέον εκφυλιστεί και καταθέσαμε γραπτή δήλωση στη γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου) τα εξής :

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί βασική αρχή για τη Λαϊκή Συσπείρωση. Τα δάση μας είναι ζωή, είναι η κληρονομιά μας και αποτελούν πόλους ανάπτυξης της περιοχής μας – είναι λοιπόν ευθύνη όλων να μην επαναπαυόμαστε αναφορικά με την προστασία και διατήρησή τους.

Η πολιτική των κυβερνήσεων υποβάθμισε τη Δασική Υπηρεσία σε βάρος της ολοκληρωμένης προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων. Έγιναν αντιλαϊκές, αντιδραστικές, αντιδασικές αλλαγές στη νομοθεσία σε βάρος των δασικών οικοσυστημάτων για το κέρδος του επιχειρηματία και βεβαίως έχει ενταθεί και η εμπορευματοποίηση των δασών, κάτι που σημαίνει υποβάθμιση στην πρόληψη και στην πυρόσβεση.

Είναι απαραίτητο, για να υπάρξει προστασία, η Κυβέρνηση να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις της ολοκληρωμένης προστασίας από καταπατητές και της διαχείρισης των δασικών οικοσυστημάτων με αποκλειστική ευθύνη του κράτους, αλλά και να προχωρήσει στην κατάργηση όλων των «δασοκτόνων» νόμων και διατάξεων.

Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να ζητήσει μέτρα που αφορούν στις κυβερνητικές ευθύνες αλλά και στις δικές του και της Περιφέρειας.

 • Να επανδρωθούν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Δασικής Υπηρεσίας, με μόνιμο αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικό, ικανό να διανοίγει, να συντηρεί αντιπυρικές ζώνες, να καθαρίζει τις παρυφές των δρόμων και τους χώρους γύρω από τα δάση και εγκαταλειμμένες περιοχές.
 • Να φτιαχτούν υποδομές συλλογής, αποθήκευσης και διοχέτευσης νερού σε χώρους κοντά σε δασικές εκτάσεις.
 • Να εξοπλιστούν τα δικά μας οχήματα αλλά και τα οχήματα των άλλων υπηρεσιών με σύγχρονους εξοπλισμούς, τέτοιους που να βοηθάνε στη δουλειά των εργαζομένων στις υπηρεσίες πυρόσβεσης όπως αντλίες του τόνου κ.λπ.
 • Να ανακαινιστεί και να εκσυγχρονιστεί ο στόλος των οχημάτων της πυροσβεστικής και δασικής υπηρεσίας και να φροντίσει ο δήμος για το πρόγραμμα φύλαξης σε συνδυασμό και με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες.
 • Να επανεξεταστεί η κατανομή των πυροσβεστικών κρουνών και να ενισχυθεί αντίστοιχα με τη βοήθεια της δασικής υπηρεσίας.
 • Να διεκδικήσουμε να δημιουργηθεί ενιαίος δημόσιος φορέας προστασίας της δασικής περιουσίας και πρόσληψη μόνιμου προσωπικού δασοπυρόσβεσης, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εποχιακών.
 • Έκτακτα κονδύλια πρόληψης.

 

 

 

 

 

 

Η εφημεριδα της Παργας

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

ΕΡΕΥΝΕΣ3 days ago

Έρχονται αυξήσεις στα διόδια, από το 2024 .

ΕΡΕΥΝΕΣ1 week ago

Στα 257 ευρώ σήμερα η λίστα του σούπερ μάρκετ

Δημος Παργας1 week ago

«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1 week ago

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΠΟΨΕΙΣ3 weeks ago

Αντίσταση στην εργοδοτική αυθαιρεσία σε Πάργα – Πρέβεζα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 weeks ago

Σεισμός στην Ηγουμενίτσα – Έγινε αισθητός και στην Πάργα

ΕΡΕΥΝΕΣ4 weeks ago

Πάνω από 215.000 Έλληνες κατέβασαν την εφαρμογή για τα «καρφώματα»! – Ξεκίνησαν οι καταγγελίες!

ΑΠΟΨΕΙΣ4 weeks ago

Αχιλλέας Γκούμας σχετικά με το εξώδικο της εταιρείας “G&K INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” προς τον Δήμο Πάργας για το ακίνητο στη θέση “Κλιμάτι” της Λούτσας.

ΠΑΡΓΑ4 weeks ago

Πάργα Και Πρέβεζα “Παρουσιάστηκαν” Στο Τηλεοπτικό Κοινό Της Ρουμανίας [Βίντεο]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1 month ago

«Επιδρομή» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Aναζητούνται τα «χαμένα» 60 δισ.

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Πάργα: «Με κάλεσε κλαίγοντας η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Αθήνα – Πάργα: Το κόστος για τα διόδια

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Πάργα: «Κανείς δεν χτύπησε το παιδί» λέει ο εργοδότης για καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενου με τσουγκράνα

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Με τσουγκράνα χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα !

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Πάργα: Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού με κατασκευές πάνω στη θάλασσα

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Επιχειρηματίας στην Πάργα απέκρυψε κρούσμα Covid και τη μετέπειτα απόλυσή του για να μη κλείσει15 μέρες

ΠΑΡΓΑ7 months ago

Μητσοτάκης από την Πάργα: Έρχεται κύμα μεγάλων επενδύσεων

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα με θύμα 71χρονο

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Έλσα Υφαντή : «Πολλοί εργοδότες νομίζουν πλέον πως τους ανήκει κάθε κόκκος άμμου αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε»

ΜΟΥΣΙΚΗ2 years ago

Η καινούργια διασκευή των Pyramidos, το “ΣΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ” αλά… ιαπωνικά

ΠΑΡΓΑ4 weeks ago

Πάργα Και Πρέβεζα “Παρουσιάστηκαν” Στο Τηλεοπτικό Κοινό Της Ρουμανίας [Βίντεο]

Πρέβεζα και Πάργα  “παρουσιάστηκαν” στο τηλεοπτικό κοινό της Ρουμανίας   H ακτογραμμή της Ηπείρου και συγκεκριμένα η Πρέβεζα και η...

Δημος Παργας1 month ago

28η Οκτωβρίου: Τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ στον Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας γιόρτασε με ιδιαίτερη λαμπρότητα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την...

Δημος Παργας2 months ago

ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ Ο πρώτος που κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο νυν δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς με την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο στις εκλογές...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή και ευκαιρία που μου δώσατε να σας εκπροσωπήσω στο...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Πάργα: Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: ΕΔΩ οι σταυροί των υποψηφίων 2023

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Ρουμάνοι ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο στην Πάργα στις 20 Αυγούστου

Παριστάνοντας τους πελάτες αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων σε κοσμηματοπωλεία περιοχών της Ηπείρου δυο ζευγάρια Ρουμάνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο κλοπών που είχαν γίνει κατά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ