ΠΑΡΓΑ
Πιστοποίηση FIFA στο γήπεδο της Πάργας

O αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Πάργας «Β.Ε.Βασιλάς» έλαβε την πιστοποίηση της FIFA για την καταλληλόλητα του και αποτελεί πλέον ένα από τους ελάχιστους αθλητικούς χώρους της χώρας που την διαθέτουν. Με τον έλεγχο και την πιστοποίηση από τους ειδικούς απεσταλμένους της FIFA το γήπεδο έχει πλέον την επίσημη πιστοποίηση “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF- FIFA QUALITY”.
Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν από τον οριστικό ανάδοχο του διαγωνισμού και τα έργα που αφορούν την ανακατασκευή των κερκίδων του γηπέδου ύψους 215.000€ με την χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Πάργας από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, ολοκληρώνοντας έτσι την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου.
ΠΑΡΓΑ
Αγία Κυριακή Πάργας: 34χρονη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας μία 34χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό της κατέληξε σε γκρεμό στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Πάργα.
Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας. Λόγω του δύσβατου εδάφους στήθηκε επιχείρηση για την ασφαλή ανάσυρση της γυναίκας.
Μετά την ανάσυρσή της, η 34χρονη παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η έρευνα της Αστυνομίας
Παρότι οι πρώτες πληροφορίες παρέπεμπαν σε τροχαίο ατύχημα, η αστυνομική έρευνα έδωσε διαφορετική κατεύθυνση στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα μέχρι στιγμής στοιχεία παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοχειρίας και όχι σε ατύχημα. Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΠΑΡΓΑ
Η Ευρυδίκη επέλεξε την Πάργα για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στην Πάργα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα ταξίδεψε η Ευρυδίκη το φετινό καλοκαίρι, επιλέγοντας γνωστούς προορισμούς του Ιονίου για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δίπλα στη θάλασσα.
Η γνωστή τραγουδίστρια, στις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δείχνοντας ότι οι αναμνήσεις του καλοκαιριού παραμένουν ακόμη ζωντανές.
Ανάμεσα στα μέρη που ξεχωρίζουν είναι η Πάργα, η παραλία Μονολιθίου στην Πρέβεζα και η Λευκάδα, τρεις δημοφιλείς προορισμοί που αποτέλεσαν σταθμούς της φετινής καλοκαιρινής της απόδρασης.
«Πάργα, παραλία Μονολιθίου, Λευκάδα… και τα όνειρά μας γεννιούνται ξανά»
Με αυτή τη φράση συνόδευσε τις φωτογραφίες της, αποτυπώνοντας τη νοσταλγική διάθεση με την οποία αποχαιρετά σταδιακά το καλοκαίρι.
Δείτε την ανάρτηση:
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια από τους θαυμαστές της, που φαίνεται πως συμμερίζονται την ίδια… άρνηση να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.
Προ ημερών η Ευρυδίκη γιόρτασε την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. Ο Μπομπ Κατσιώνης τράβηξε τα βλέμματα, καθώς της αφιέρωσε ένα άκρως χιουμοριστικό τραγούδι με στίχους που αστειεύονταν ότι η Ευρυδίκη «πήγε στη Σαντορίνη με τον Μαραντίνη».
Δείτε φωτογραφίες:












































