ΠΑΡΓΑ
Βαριές ποινές για την κλοπή 650.000 ευρώ από σπίτι στην Πάργα

Με βαριές ποινές ολοκληρώθηκε σε πρώτο βαθμό η δίκη για την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από πολυτελή κατοικία στην Πάργα, τον Φεβρουάριο του 2024. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει 650.000 ευρώ και τιμαλφή άγνωστης αξίας από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.
Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ύστερα από τρεις συνεδριάσεις, έκρινε ένοχους και τους τρεις κατηγορούμενους.
Στον υπήκοο Γεωργίας επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, ενώ στους δύο ημεδαπούς, που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία, ποινή φυλάκισης έξι ετών στον καθένα. Οι τελευταίες ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να παραμείνουν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
Ο Γεωργιανός, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Οκτώβριο του 2024, επιστρέφει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.
ΠΑΡΓΑ
Αγία Κυριακή Πάργας: 34χρονη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας μία 34χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό της κατέληξε σε γκρεμό στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Πάργα.
Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας. Λόγω του δύσβατου εδάφους στήθηκε επιχείρηση για την ασφαλή ανάσυρση της γυναίκας.
Μετά την ανάσυρσή της, η 34χρονη παραδόθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Η έρευνα της Αστυνομίας
Παρότι οι πρώτες πληροφορίες παρέπεμπαν σε τροχαίο ατύχημα, η αστυνομική έρευνα έδωσε διαφορετική κατεύθυνση στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα μέχρι στιγμής στοιχεία παραπέμπουν σε απόπειρα αυτοχειρίας και όχι σε ατύχημα. Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΠΑΡΓΑ
Η Ευρυδίκη επέλεξε την Πάργα για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Στην Πάργα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα ταξίδεψε η Ευρυδίκη το φετινό καλοκαίρι, επιλέγοντας γνωστούς προορισμούς του Ιονίου για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δίπλα στη θάλασσα.
Η γνωστή τραγουδίστρια, στις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, δείχνοντας ότι οι αναμνήσεις του καλοκαιριού παραμένουν ακόμη ζωντανές.
Ανάμεσα στα μέρη που ξεχωρίζουν είναι η Πάργα, η παραλία Μονολιθίου στην Πρέβεζα και η Λευκάδα, τρεις δημοφιλείς προορισμοί που αποτέλεσαν σταθμούς της φετινής καλοκαιρινής της απόδρασης.
«Πάργα, παραλία Μονολιθίου, Λευκάδα… και τα όνειρά μας γεννιούνται ξανά»
Με αυτή τη φράση συνόδευσε τις φωτογραφίες της, αποτυπώνοντας τη νοσταλγική διάθεση με την οποία αποχαιρετά σταδιακά το καλοκαίρι.
Δείτε την ανάρτηση:
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια από τους θαυμαστές της, που φαίνεται πως συμμερίζονται την ίδια… άρνηση να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.
Προ ημερών η Ευρυδίκη γιόρτασε την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. Ο Μπομπ Κατσιώνης τράβηξε τα βλέμματα, καθώς της αφιέρωσε ένα άκρως χιουμοριστικό τραγούδι με στίχους που αστειεύονταν ότι η Ευρυδίκη «πήγε στη Σαντορίνη με τον Μαραντίνη».
Δείτε φωτογραφίες:












































