ΠΑΡΓΑ
Τέσσερις Παργινοί αθλητές διακρίθηκαν στον αγώνα SUP στο Πόρτο Χέλι

Μια μικρή κωμόπολη στα παράλια της Ηπείρου συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε αγώνες που έχουν σχέση με το SUP.
Την σανίδα που μοιάζει με αυτή του surf και κινείται με την δύναμη ενός κουπιού.
Συνήθως οι μικρές επαρχιακές πόλεις είναι «θαμμένες» στην ομίχλη της απραξίας και των κακών συνηθειών!!
Στην μικρή αλλά θαυματουργή Πάργα όμως ο κόσμος χειμώνα καλοκαίρι τρέχει στα βουνά και στις θάλασσες.
Στα γυμναστήρια και τις αίθουσες .Και όχι μόνο στα τσιπουράδικα.
Το μέλλον έχει και τουριστική κίνηση με χρηματικό όφελος για τον τόπο αφού αθλητές του SUP και του Surf επισκέπτονται την Πάργα και γύρω μέρη την χειμωνιάτικη και νεκρή τουριστικά περίοδο.Αυτό το έχει -ευτυχώς-καταλάβει και η τοπική δημοτική αρχή και είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών.
Η Πάργα δεν νεκρώνει λοιπόν τον χειμώνα,σαν πολλά τουριστικά θέρετρα.
Βλέπεις κόσμο να ανεβοκατεβαίνει κύματα με κουπιά ή χωρίς!!
Έτσι ,πριν λίγες ημέρες οι αθλητές του ναυτικού ομίλου Πάργας, Μάριος Ζέρε,Κωνσταντίνος Γεραλέξης,Δράκος Αντρέας και Στέφανος Μελετίου βρέθηκαν στις πρώτες ή κοντά σε αυτές θέσεις του βάθρου.
Στον αγώνα SUP που διεξήχθει στο Πόρτο Χέλι.
Είναι δε μεγάλη η προσμονή των διοργανωτών σε κάθε αγώνα ,να κάνει την εμφάνιση και συμμετοχή της η Παργινή ομάδα του μικρού «Γαλατικού χωριού» που αντιστέκεται στην απραξία των καιρών και αισιοδοξεί μέσα από τα κύματα της πατρίδας μας….
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
32χρονος στην Πάργα έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
ΠΑΡΓΑ3 months ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Έγκριση από την Αρχή Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για ήπιες παρεμβάσεις στο Κάστρο της Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.
-
Δημος Παργας2 weeks ago
«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα – Κοσμοπολίτικος προορισμός με Επτανησιακή αύρα (Βίντεο)