Connect with us

ΑΝΔΡΑΣ

Τα καλύτερα κορμιά του καλοκαιριού που πέρασε (pics)

Δημοσιεύτηκε  στις Από

Δείτε τα σώματα του καλοκαιριού που αποχαιρετούν τα μαγιό.

Το καλοκαίρι εκτός από διακοπές, ξεγνοιασιά και υψηλές θερμοκρασίες προσφέρει και πολύ οφθαλμόλουτρο. Για ακόμη μία χρονιά πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ που «όργωσαν» τα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα και αναστάτωσαν τις παραλίες με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι τα οποία δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία.

Το καλοκαίρι τελείωσε και ο Σεπτέμβρης είναι πλέον γεγονός.

Ας κάνουμε λοιπόν μία μικρή αναδρομή σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά του καλοκαιριού πριν αυτά καλυφθούν με πολλά ρούχα.

Έλενα Παπαβασιλείου

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός επέλεξε και για φέτος τη Μύκονο και όπως ήταν φυσικό έκανε πολλά αντρικά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της καθώς η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν περνάει απαρατήρητη.

Advertisement

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη φροντίζει με κάθε της εμφάνιση να δίνει ένα λόγο στο φακό να την απαθανατίσει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά αφού η σέξι παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και μοντέλο έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα που είναι αδύνατο να μην συγκεντρώσει πάνω του τα ανδρικά βλέμματα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έναρξη καλοκαιριού χωρίς Δήμητρα Αλεξανδράκη στην παραλία δεν… γίνεται. Το σέξι μοντέλο εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες του σαββατοκύριακου και πήγε να δροσιστεί.

Advertisement

Φορώντας λευκό – κόκκινο μπικίνι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της έκανε πολλά αντρικά κεφάλια να είναι στραμμένα προς το μέρος της.

Νεσχάν Μουλαζίμ – Ισμήνη Νταφοπούλου

Στη Ρόδο πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους η Νεσχάν Μουλαζίμ και η Ισμήνη Νταφοπούλου. Τα δύο μοντέλα φόρεσαν τα μπικίνι τους και απήλαυσαν τις βουτιές τους στην πισίνα ξενοδοχείου. Οι τέλειες αναλογίες τους δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από το φωτογραφικό φακό που εστίασε στα «καλά» τους σημεία.

Εύα Λάσκαρη

Η Εύα Λάσκαρη είναι μία από τις χυμώδεις γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών. Ένα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει η Εύα Λάσκαρη σε ένα χώρο και να υπάρξει ένας άντρας που να μην γυρίσει να την κοιτάξει.

Advertisement

Με σώμα που κάνει τους άντρες να αλληθωρίζουν, η Εύα Λάσκαρη έχει ένα συνδυασμό προσόντων που δύσκολα συναντάς.

Χριστίνα Στεφανίδη

Η Χριστίνα Στεφανίδη έκανε την εμφάνισή της πριν τέσσερα χρόνια στο διαγωνισμό Playmate 2010 και από τότε κάθε της εμφάνιση προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό αφού το κορμί της είναι… σκέτη κόλαση.

Ειδικότερα οι εμφανίσεις της με μαγιό μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ανδρών που και να θέλουν δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από το κορμί της με τις τέλειες αναλογίες.

Μαρία Ματσούκα

Advertisement

Κάθε της εμφάνιση με μπικίνι κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Ο λόγος για την Μαρία Ματσούκα, την αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, η οποία έχει αναμφισβήτητα ένα κορμί που δεν περνάει απαρατήρητο.

Βέβαια κι εκείνη φροντίζει να το επιδεικνύει φορώντας μικροσκοπικά μαγιό που εστιάζουν στα δυνατά της σημεία.

Εύη Βατίδου

Λάτρης της Μυκόνου είναι και η Εύη ατίδου. Το μοντέλο και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια φόρεσε τα μπικίνι της κάνοντας τα φλας να αστράψουν. Κατά γενική ομολογία, η Εύη Βατίδου διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και μετά από δύο εγκυμοσύνες διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Advertisement

Με τις ζέστες να έχουν σφίξει για τα καλά οι αδερφές Πρέλεβιτς πέρασαν αρκετές μέρες του καλοκαιριού στην παραλία. Η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς και η μικρότερη αδελφή της Τέα φόρεσαν τα μαγιό τους και πέρασαν τη μέρα τους κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Η μικρότερη αδερφή της πρώην Σταρ Ελλάς, που ζει στο Λονδίνο και σπουδάζει χρηματοοικονομικά είναι εξίσου όμορφη και καλλίγραμμη με την αδερφή της.

Στέλλα Γιαμπουρά

Είναι από τις γυναίκες που δε γίνεται να μην τις κοιτάξεις. Ειδικά όταν φοράνε μπικίνι. Το μοντέλο και ηθοποιός εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση ενώ σήμα κατατεθέν της είναι τα καλλίγραμμα πόδια της.

Μαρία Λαχανιώτη

Advertisement

Το άκρως αποκαλυπτικό μαύρο ολόσωμο μαγιό της Μαρίας Λαχανιώτη δεν θα περάσει στα… ψιλά γράμματα. Η εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας στην παραλία άναψε φωτιές και δικαιολογημένα αφού υπήρξε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού.

Βάσω Βιλέγκας

Εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό προκάλεσε με το ασημί της μπικίνι σε γνωστή παραλία της Αθήνας η Βάσω Βιλέγκας. Το μοντέλο έγινε γνωστό από το γνωστό ριάλιτι σόου «Next Top Model 1», ενώ το 2011 κατάφερε να είναι μία από τις 12 φιναλίστ στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Η Βάσω Βιλέγκας με καταγωγή από την Βενεζουέλα έχει φωτογραφηθεί για αρκετά περιοδικά μόδας και η αιτία είναι εμφανής…

Γωγώ Βαϊνά

Advertisement

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι, το μοντέλο Γωγώ Βαϊνά μας δείχνει τις επιδόσεις της στο αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ στη Μύκονο.

Το ολόσωμο μαγιό της με το άνοιγμα στη μέση, που δεν θα τολμούσαν να φορέσουν πολλές, την κολάκευε πολύ αφού αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα είναι μία από τις αγαπημένες γυναίκες ηθοποιούς αλλά και μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Γνωστή για την ευαισθησία της απέναντι στις διατροφικές διαταραχές, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα είναι πρότυπο υγιεινής ζωής. Τρώει σωστά, γυμνάζεται αρκετά κι έτσι έχει καταφέρει να έχει ένα καλοσχηματισμένο σώμα το οποίο αναδεικνύεται είτε φοράει ρούχα είτε το μαγιό της.

Όλγα Φαρμάκη

Advertisement

«Παρελθόν» αποτελούν για την Όλγα Φαρμάκη οι αισθησιακές φωτογραφίσεις όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της.  Προς απογοήτευση των απανταχού θαυμαστών της το μοντέλο δεν σκοπεύει να ξαναδείξει τα κάλλη της στον φακό.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα μάς είχε συνηθίσει σε αποκαλυπτικά ενσταντανέ που κόβουν την ανάσα. Φαίνεται όμως πως αποφάσισε να τα αφήσει πίσω της καθώς, όπως λέει η ίδια, δεν τη γεμίζει πια να είναι στα περιοδικά και στις τηλεοράσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Διάβασε περισσότερα στο: Τα καλύτερα κορμιά του καλοκαιριού που πέρασε (pics) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Advertisement
Advertisement

ΕΡΕΥΝΕΣ

Σεξ: Ένα βίντεο που δίνει την απάντηση για την ιδανική διάρκεια

Δημοσιεύτηκε  στις Από
Για τον καθένα το θέμα σεξ είναι καθαρά προσωπικό με την έννοια ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις και τα δικά του γούστα. Ένα από τα στοιχεία που διαφέρει στο σεξ από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι και η διάρκεια.

 Ορισμένοι θέλουν περισσότερο χρόνο ενώ άλλοι λιγότερο. Ποια είναι όμως η ιδανική διάρκεια; Υπάρχει καν η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

 

Η δρ Crystal Dilworth έκανε μια μίνι έρευνα για το σεξ βασιζόμενη σε παλαιότερες μελέτες, επιχειρώντας να εκτιμήσει πόσο χρόνο χρειάζονται τα «κανονικά» ετερόφυλα ζευγάρια για να ολοκληρώσουν την κάθε σεξουαλική τους επαφή. Ανακάλυψε ότι έννοιες όπως «κανονικά» -σε σχέση με το σεξ- έχουν αλλάξει ριζικά μαζί με τις κοινωνικές “προσδοκίες” γύρω από αυτό.

 

Στα τέλη του 1940 το 75% των ανδρών ανέφεραν ότι η “τυπική” σεξουαλική επαφή διαρκούσε περίπου 2 λεπτά. Στις μέρες μας, αυτή η χρονική διάρκεια θα ήταν πιθανόν να δικαιολογεί μια διάγνωση για… πρόωρη εκσπερμάτιση!

Advertisement

 

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 (φεμινιστικό κίνημα, σεξουαλική επανάσταση κλπ) η χρονική διάρκεια της συνουσίας έχει αυξηθεί. Πρόσφατη έρευνα από το πανεπιστήμιο του New Brunswick έδειξε ότι η διάρκεια της κολπικής συνουσίας κυμαίνεται κατά μέσο όρο από 5 έως 10 λεπτά, με τα περισσότερα άτομα να υποστηρίζουν ότι δεν επιθυμούν διάρκεια άνω των 20 λεπτών. Οπότε, ο “χρυσός” χρόνος πρέπει να είναι κάπου στο ενδιάμεσο.

 

Ιστορικά, οι έρευνες επάνω στο σεξ είναι “ανδρο-κεντρικές” και “ετεροφυλο-κεντρικές”, που σημαίνει ότι οι μέσοι χρόνοι αντιστοιχούν κατά κόρον στην διάρκεια που χρειάζεται ο άντρας να εκσπερματίσει. Πιο πρόσφατες μελέτες ερευνούν περισσότερο ποιοτικές παραμέτρους, όπως η σεξουαλική ικανοποίηση. Για παράδειγμα, σε μια μελέτη του 2004, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναφέρουν πόσο χρόνο θέλουν να διαρκεί το σεξ, αλλά και την πραγματική διάρκεια της συνουσίας τους.

 

Advertisement

Οι γυναίκες ανέφεραν ότι ο επιθυμητός μέσος όρος είναι 7 λεπτά παραπάνω από αυτό που έχουν συνήθως από τον σύντροφό τους και οι άνδρες ανέφεραν ότι θέλουν 11 λεπτά ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια συνουσίας. Επίσης, όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τη διάρκεια των προκαταρκτικών, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες ανέφεραν ότι θέλουν 5-10 επιπλέον λεπτά από τον/την σύντροφό τους ν’ αφιερώνονται σε αυτό το… κομμάτι της σεξουαλικής συνεύρεσης.

 

 

Εν τέλει, δεν υπάρχει μία “τέλεια” απάντηση όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του σεξ. Τα πάντα εξαρτώνται από τις προσωπικές προσδοκίες, επιθυμίες και ανάγκες του καθενός. Ωστόσο, εάν είστε ικανοποιημένοι εσείς, δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για τον/την σύντροφό σας και το αντίστροφο. Γι’ αυτό το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η επικοινωνία. Να μην διστάζετε ποτέ να πείτε τι σας αρέσει και το όχι, αλλά και πόση ώρα σας αρέσει να κάνετε… το κάθε τι…

Πηγή: healthview.gr

Advertisement
Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΡΓΑ

Η Αναστασία Γιούσεφ με μαύρο μπικίνι σε παραλία της Πάργας

Δημοσιεύτηκε  στις Από

Η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ μας δείχνει το sexy κορμί της με μαύρο μπικίνι σε παραλία της Πάργας

Συνέχεια ανάγνωσης

Η εφημεριδα της Παργας

Advertisement
Αύγουστος 2026
ΔΤΤΠΠΣΚ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

ΦΑΝΑΡΙπριν από 26 λεπτά

Φανάρι Δήμου Πάργας: Σε διαβούλευση δύο αιολικά πάρκα 105 MW με 15 ανεμογεννήτριες

ΙΣΤΟΡΙΑπριν από 49 λεπτά

Ο θρύλος της Παναγίας στην Πάργα: Η εικόνα που, σύμφωνα με την παράδοση, επέστρεφε στο Νησάκι

ΠΑΡΓΑπριν από 5 ώρες

«ΠΑΡΓΙΝΑ 2026»: Η επιστροφή των Παργινών ζωντανεύει ξανά στην παραλία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗπριν από 5 ώρες

Ακινητοποιήθηκε τρένο, λόγω φωτιάς και στη συνέχεια κάηκε το λεωφορείο αντικατάστασης!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗπριν από 1 ημέρα

Πόσο πρέπει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι το Σάββατο 15 Αυγούστου

ΑΘΛΗΤΙΚΑπριν από 2 ημέρες

Επίσημη συμμετοχή της Ένωσης Πάργας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας

ΥΓΕΙΑπριν από 2 ημέρες

Eνημερωτική καμπάνια Safe Water Sports 2025 για την ασφάλεια των ατόμων 3ης ηλικίας

Πρεβεζαπριν από 5 ημέρες

Πρέβεζα: Αφαίρεσε νερό από κρουνό της Πυροσβεστικής και το μετέφερε σε βυτίο

ΑΠΟΨΕΙΣπριν από 1 εβδομάδα

Διεθνής διασυρμός για την κυβέρνηση: Η Le Soir γράφει για «μεγάλο ξεπούλημα» της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς

Πρεβεζαπριν από 2 εβδομάδες

Ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ σε εκδήλωση – Συνελήφθη η υπεύθυνη

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

Αυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

Ληστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν

ΠΑΡΓΑπριν από 2 έτη

Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

Εντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

θρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»

ΠΑΡΓΑπριν από 3 μήνες

Η Πάργα στο επίκεντρο για τον γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

Πάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες

ΠΑΡΓΑπριν από 8 μήνες

Ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα

Δημος Παργαςπριν από 3 μήνες

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο Τάσος Χαλκής

ΠΑΡΓΑπριν από 3 μήνες

Πάργα: Απόπειρα ληστείας σε λεωφορείο με μαθητές

ΠΑΡΓΑπριν από 5 ώρες

«ΠΑΡΓΙΝΑ 2026»: Η επιστροφή των Παργινών ζωντανεύει ξανά στην παραλία

«ΠΑΡΓΙΝΑ 2026»: Η μεγάλη γιορτή της Πάργας στις 15 Αυγούστου Ο Δήμος Πάργας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να δώσουν το...

ΠΑΡΓΑπριν από 2 εβδομάδες

Πάργα: Ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί για την ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Πάργας – Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα Ύστερα από πολύμηνη και συντονισμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης...

ΙΣΤΟΡΙΑπριν από 4 εβδομάδες

Γνωρίζετε ότι η φράση «Πόσα απίδια βάζει ο σάκος» συνδέεται με την Πάργα;

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φράση «Πόσα απίδια βάζει ο σάκος» και η σύνδεσή της με την Πάργα Η...

ΑΘΛΗΤΙΚΑπριν από 1 μήνα

Από τη Νορβηγία στην Πάργα για τη μάχη κατά του καρκίνου – Η μεγάλη άφιξη του Νίκου Δράκου στις 30 Ιουνίου

Στις 30 Ιουνίου ο Νίκος Δράκος ολοκληρώνει στην Πάργα την υπερπροσπάθεια των 3.500 χιλιομέτρων για τον καρκίνο Η μεγάλη στιγμή...

ΠΑΡΓΑπριν από 1 μήνα

Φωλιές Caretta caretta εντοπίστηκαν στον Βάλτο Πάργας

Πάργα: Δύο χελώνες Caretta caretta γέννησαν αυγά στην παραλία του Βάλτου Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για το φυσικό περιβάλλον καταγράφηκε...

ΠΑΡΓΑπριν από 2 μήνες

Η πρόταση για το μέλλον του λιμανιού της Πάργας παρουσιάστηκε επίσημα

Παρουσιάστηκε η μελέτη για τη νέα παραλιακή ζώνη της Πάργας Παρουσιάστηκε η μελέτη για την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του...