Τα χρησιμοποιούμε συνεχώς, έχουμε γελάσει ασύστολα και με τα αυθεντικά και με τις παραλλαγές τους. Αυτά τα meme μας έχουν σημαδέψει, οπότε ήρθε η ώρα να δούμε με την βοήθεια του imgur, πού βρίσκονται σήμερα οι άνθρωποι πίσω από 12 πασίγνωστα memes;

Blake Boston – Scumbag Steve

⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️ Αναζήτηση app64230 στην εφαρμογή Temu για να λάβετε έκπτωση 💰30% !!

scumbag

2006, και ένας τυπάς που τον λένε Scumbag Steve και μοιάζει με κακό όνειρο του MC Hammer, εμφανίζεται στο Myspace. Αν είχες σελίδα στο Myspace τον έβλεπες παντού. Τελικά μάθαμε πως τον λένε Blake Boston, προσπαθεί να κάνει καριέρα σαν rapper και η επίμαχη φωτό είχε ανέβει από την μητέρα του.(Να σε λέει «scumbag» η μάνα σου… Κάτι θα ξέρει!)

Maggie Goldenberger – Ermahgerd Girl

emragerd

Η εικόνα της βρέθηκε εντελώς τυχαία, όταν ένας χρήστης του Reddit τσέκαρε public φωτογραφίες σε μια σελίδα Facebook. Αμέσως η εικόνα της Maggie Goldenberger (GOLDEN BERGER) από το μακρινό 2004, έγινε το πρόσωπο που σκέφτεσαι όταν θέλεις να περιγράψεις παράξενους, υπέρ-creepy σπασίκλες. Σήμερα η Goldenberger (δεν θα το ξεχάσω ποτέ) συνεχίζει να εργάζεται ως νοσοκόμα και να σκάει στα γέλια κάθε φορά που βλέπει μια νέα παραλλαγή του meme της.

Kyle Craven – Bad Luck Brian

badluckbtian

Πριν 4 χρόνια, στην φωτογράφιση των αποφοίτων του σχολείου, ο Kyle έκανε πλακίτσες μαζί με τους κολλητούς, όμως ένας από αυτούς είχε την έμπνευση να ποστάρει την φωτογραφία του στο Reddit. Αμέσως ο Kyle έγινε την φωτογραφία του να μπαίνει παντού, από τις καθημερινές συζητήσεις random ανθρώπων σε Facebook και Twitter μέχρι τα αυθεντικά προϊόντα εταιρειών όπως η Volkswagen και η Wallmart. Σήμερα εργάζεται στην κατασκευαστική εταιρεία του πατέρα του.

Tom Winter – Skateboarding Professor

skateboardingprof_Risegr

Ο 68χρονος καθηγητής του πανεπιστημίου της Nebraska δεν είχε ιδέα τι στα κομμάτια ήταν εκείνο το «Reddit» στο οποίο είχε εμφανιστεί η φωτογραφία όπου έκανε skate και έγινε αμέσως viral. Το μόνο που είχε να πει, λίγο πριν ξαναμπεί για μάθημα ήταν : «Μπορείς να ρολάρεις, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς».

Dustin Matson – Hipster Barista

matson

Ο Dustin Matson κατάφερε να γίνει το meme που η φωτογραφία του ενέπνευσε: Είναι ένας hipster barista που είναι τσαντισμένος με το γεγονός πως έγινε διάσημος ως hipster barista. Είναι ο ορισμός του «καλλιτέχνη» που θα γράψει με αφρό latte το όνομα σου πάνω στη κούπα του καφέ, που προέρχεται από τις λαϊκές συνοικίες και τη σοδειά που ο ταπεινός αγρότης Louis του παραδίδει με τα χεράκια του (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).

Silvia Bottini – First World Problem Girl

sofTlWB

«Mα γιατί κανείς δεν έχει φορτιστή για iPhone εδώ μέσα;» Η Silvia Bottini, μοντέλο και ηθοποιός Ιταλικής καταγωγής, καταλαβαίνει τον πόνο σου. Είναι μια πανέμορφη, πλούσια και επιτυχημένη ύπαρξη που αποδεικνύει ότι τα Ιντερνετς έβαλαν το σωστό πρόσωπο στο σωστό meme.

Nola Ochs – Senior College Student

grandma

H Nola Ochs είναι η κάτοχος του ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη απόφοιτος πανεπιστημίου (95 ετών) και συνέχισε, παίρνοντας το master της από το πανεπιστήμιο Fort Hays σε ηλικία 98 ετών. Ακόμα γελάς;

Sammy Griner  – Success Kid

3dswH1X

Η μαμά του Sammy Griner δεν ήταν και τόσο χαρούμενη όταν η (ξεκαρδιστική) εικόνα του – ηλικίας 8 μηνών τότε- μωρού της είχε γίνει λατρεμένο meme. Αλλά σήμερα, με τον Sammy να είναι ήδη 8 ετών, μάλλον το διασκεδάζει, καθώς με τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει από την ιντερνετική φήμη του γιού της, είναι σε θέση να πληρώσει την πανάκριβη ιατρική θεραπεία του συντρόφου της.

Laina Morris – «Overly Attached Girlfriend»

creepylaine

Ξεκίνησε σαν μια πλάκα, ένα σατιρικό video των στίχων του τραγουδιού «Girlfriend» του Justin Bieber, που κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα memes όλων των εποχών. Η Laina Morris, το «Overly Attached Girlfriend» αυτοπροσώπως, απέκτησε τεράστιο κοινό, το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα να τροφοδοτεί με videos, ως μια full-time YouTuber.

Zoe Ruth – «Disaster Girl»

disaster

Δεν ήταν τόσο creepy όσο φαίνεται: Ήταν το 2004, όταν η  Ζoe Roth παρακολουθούσε μια άσκηση φωτιάς του πυροσβεστικού σταθμού της γειτονιάς της και ο πατέρας της ήταν εκεί με την φωτογραφική του μηχανή, για να πετύχει την πιο τρομακτική στιγμή. Ο πατέρας της Zoe υπέβαλλε την photo σε διαγωνισμό με τον (τέλειο) τίτλο «Firestarter» και από τότε το meme της Zoe έγινε συνώνυμο του (κάθε) εφιάλτη σου. Πού είναι σήμερα η Zoe; Δεν θέλουμε να ξέρουμε…

«Ο επιτυχημένος άντρας «

healthy

Ναι λοιπόν ο έγχρωμος άντρας που θεωρείται συνώνυμο της επιτυχίας στα meme, είναι  πραγματικά επιτυχημένος. Στην πραγματική του ζωή είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και επαγγελματίας body builder σου λέει. Καθόλου άσχημα.

Watermelon Vine Guy

wat mel guy

Τούτος εδώ ο φρικαρισμένος άντρας (στο αριστερό κομμάτι της φωτογραφίας) είναι στην πραγματικότητα ο Chaz Smith, σπουδαστής κινηματογράφου. Τα βίντεο που ανεβάζει πλέον, είναι ταινίες μικρού μήκους για να βοηθήσει τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων.

Πηγή