ΠΑΡΓΑ
Ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάργας ζωντανά στην ΕΡΤ

Όλα είναι έτοιμα για να δεχθούν τους επισκέπτες στον δήμο Πάργας. Παρά τα προηγούμενα προβλήματα, που προκάλεσε η πανδημία, οι αρμόδιοι φορείς ανέταξαν δυνάμεις και περιμένουν έως τα μέσα Ιουνίου να αφιχθούν οι ευρωπαίοι και Έλληνες τουρίστες οδικώς και αεροπορικώς.
Ο Σπύρος Πιτσαρός, πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάργας μιλά για τους ιδιαίτερους δεσμούς των επισκεπτών με την περιοχή, και το πως αυτοί επιστρέφουν κάθε χρόνο, για να ζήσουν την μοναδική φιλοξενία και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές. Πέρυσι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον τουριστικό κλάδο κατάφερε να προσελκύσει τουρίστες, κυρίως από την Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες περιοχές.
Η Πάργα συνδυάζει τον ορεινό και τον παραθαλάσσιο τουρισμό. «Μέσα σε λίγα λεπτά το τοπίο αλλάζει και προσφέρει άπειρες επιλογές, κάτι μοναδικό όχι μόνο για την περιφέρεια της Ηπείρου, αλλά και της Ελλάδος». Όπως τονίζει ο κ. Πιτσαρός «η περιοχή ήταν από τις λίγες που βρισκόταν διαρκώς στον χάρτη με το πράσινο χρώμα, καθώς τα κρούσματα covid ήταν μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού». Η συνετή αντιμετώπιση εκ μέρους των πολιτών και ο εμβολιασμός αποτελούν τα δυο πλεονεκτήματα που κατέστησαν την Πάργα ασφαλή προορισμό.
ertnews.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ1 month agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας
Δημος Παργας1 month agoΝίκος Ζαχαριάς: «Καμία ζημία για τον Δήμο Πάργας – προσφυγή στο ΣτΕ»
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1 month ago5.000 ευρώ για κορίτσια 18-36 ετών στην Πάργα από το Κληροδότημα Β. Ε. Βασιλά
ΠΑΡΓΑ1 month agoΈως 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πάργας
ΠΑΡΓΑ1 month agoΠάργα, Αγιά και Ανθούσα γιορτάζουν την Αποκριά
ΑΠΟΨΕΙΣ1 month ago«Η αξιοπρέπεια δεν είναι πολυτέλεια»: ανακοίνωση εκπαιδευτικών Πρέβεζας
ΑΠΟΨΕΙΣ4 weeks agoΓκούμας: Σκεπτικό Απόφασης Τώρα και Λογοδοσία
- Καναλλακι1 month ago
Ημερίδα για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στο Καναλλάκι



























