ΠΑΡΓΑ
Μηλιώνης :Αποσύρεται από την ενεργό δράση αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού

Τέλος εποχής για τον εμβληματικό αρχηγό μας.Μετά από 8 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας ο παντοτινός αρχηγός μας Σάκης Μηλιώνης κρέμασε τα παπούτσια του.Τίμησε τον ιστορικό μας σύλλογο όσο ελαχιστοι.Εκτός απο ποδόσφαιρο δίδαξε και ήθος.
Αφομοιώθηκε στην τοπική κοινωνία και αγαπήθηκε πάνω από ολα και σαν άνθρωπος.Ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου.Πόλος έλξης για το φίλαθλο κοινό αλλα και για οποιον νεαρό θελησε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.
Ενας άνθρωπος εγγύηση για την ενότητα και την επιτυχία μιας ομάδας.Με παραστασεις από μεγαλύτερες κατηγορίες ηρθε στην πόλη μας προσφεροντας μας αξεχαστες στιγμές.Κατέκτησε τίτλο ενώ κατάφερε να διακριθεί ως ο κορυφαίος σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.Ενας ποδοσφαιριστής με πειθαρχία συνέπεια που συνδύασε με τον καλυτερο τρόπο την ουσία με το θέαμα.Σπανίζουν παίκτες τέτοιας αξίας που να τοποθετούν την ομαδα πάνω από ολα.Αγωνιστικά είναι ισως η σημαντικότερη μορφη της σύγχρονης ιστορίας μας.Η αγαπη του όμως για το σύλλογο αποδείχθηκε ξάνα.Στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας βγήκε μπροστά θετοντας εαυτόν στη διάθεση του συλλόγου.
Τιμήθηκε από τα μέλη με τη θέση του γενικού αρχηγού.Εγγυάται την επιτυχή συνέχεια της ομάδας.Την ενότητα την επιτυχία και το κινητρο για τους νέους.Συνεχίζει να γράφει ιστορία απο άλλο πόστο.Δε συμβιβάζεται απλά να αποτελεί ανάμνηση.Θα εχει ξανά το ρόλο του καθοδηγητή.Σάκη Μηλιώνη σε ευχαριστούμε για την προσφόρα.Για την αγάπη σου για το σύλλογο.
Για αυτά που πρόσφερες και εκ των προτέρων για αυτά που θα προσφέρεις.Είμαστε σίγουροι για την ευόδωση των προσπαθειών σου.Θα θυμομαστε για πάντα τα γκολ σου και σε καλωσορίζουμε στα νέα σου καθήκοντα.
ΓΕΝΙΚΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ,ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
Δημος Παργας3 weeks ago
Υποδοχή πρωταθλητών TAEKWODO-KICKBOXING από τον Δήμαρχο Πάργας
-
Δημος Παργας4 weeks ago
Αίτημα της λαϊκής συσπείρωσης προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Πάργας
-
Δημος Παργας2 weeks ago
Ξεκίνησε η εγκατάσταση του πρώτου φωτοβολταϊκού σταθμού σε στέγη σχολείου στον Δήμο Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Σε προορισμό τεσσάρων εποχών εξελίσσεται η Πάργα– Αυξημένη η τουριστική κίνηση και τον Σεπτέμβριο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ4 weeks ago
Ελεύθερες παραλίες: 340 παραβάσεις σε αιγιαλούς, 11 νέες συλλήψεις στη Νάξο