Το κύριο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, κατόπιν στα Σύβοτα, στην Πάτρα και στην Αθήνα

Για την δημιουργία της νέας του ταινίας, ένα θρίλερ με τίτλο Mushkil, ο φημισμένος Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια επέλεξε τα γυρίσματα να γίνουν στην Ελλάδα, τα οποία θα διαρκέσουν ένα μήνα.

Το κύριο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στο Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, κατόπιν στα Σύβοτα, στην Πάτρα και στην Αθήνα. Πρόκειται για μια ταινία τρόμου που καλείται να παντρέψει Ανατολή και Δύση αναδεικνύοντας τις όμορφες εικόνες που προσφέρει αυτήν την εποχή η Ήπειρος και γενικότερα η Ελλάδα. Ο Ινδός παραγωγός δήλωσε ενθουσιασμένος με την ομορφιά της Ελλάδας και ότι «το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα στην ταινία».

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Πρόσφατα έφτασαν στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία (παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, κ.ά.) μεταξύ αυτών και οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν ενθουσιασμένοι και δήλωσαν για την Ελλάδα:

Νάζια Χουσείν: Έχω έρθει ξανά στην Ελλάδα, για διακοπές, αγαπώ το μπλε της θάλασσας σας.

Αρτσένα Σαστρί: Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι τόσο ζεστοί, φιλικοί και καλοσυνάτοι, νιώθω πως έχουμε πολλά κοινά ως νοοτροπία.

Σάφακ Ναζ: Δεν ήξερα πολλά για την Ελλάδα. Οπότε όταν έμαθα ότι η ταινία θα γίνει στην Ελλάδα έψαξα στο διαδίκτυα και όταν είδα ποσά όμορφα μέρη έχει είπα πως “Θέλω να πάω παντού”.

Ο Κουνάλ Ρόι Καπούρ: Με την Ελλάδα έχουμε ένα σημαντικό κοινό, έχουμε την οικογένεια ψηλά.

Το team συναντήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με την Γενική Γραμματέα των Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη, η οποία δήλωσε «Είναι σημαντικό να επιλέγεται η Ελλάδα ως κινηματογραφικός προορισμός, γιατί οι Ινδοί θα γνωρίσουν την χώρα μας και ενισχύεται έτσι και η οικονομία μας».

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr