ΠΑΡΓΑ
Εγκλωβισμένοι στο Περού παρέα 5 ατόμων από την Πάργα

Εγκλωβισμένοι στο Περού είναι αρκετοί τουρίστες, μεταξύ αυτών και μια παρέα 5 ατόμων από την Πάργα οι οποίοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν παρθεί, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Όπως μας προγράφει ο Κωστής Γεραλέξης, βρίσκονται στο Περού από την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας και θα επέστρεφαν την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Στις 16 Μαρτίου 2020, η περουβιανή κυβέρνηση ανακοινώνει χωρίς προειδοποίηση τις προηγούμενες ημέρες ότι όλες οι εγχώριες και διεθνείς πτήσεις σταματούν και γενικά όλα τα μεταφορικά μέσα. Έτσι η παρέα εγκλωβίστηκε στο Περού με την πρεσβεία να μην τους δίνει σαφείς πληροφορίες. Πιθανολογείται ότι από αύριο μπορεί και να υπάρξουν κάποιες πτήσεις αλλά πόσοι θα μπορέσουν να φύγουν είναι άγνωστο καθώς οι ευρωπαίοι τουρίστες είναι αρκετές χιλιάδες.
Ο Κωστής μας λέει πως από το κράτος δεν υπάρχει κάποια παροχή στους τουρίστες, ενώ επικρατεί στρατιωτικός νόμος, η κυκλοφορία επιτρέπεται 7 με 8 το πρωί για ψώνια και μετά όλο το υπόλοιπο 24ωρο στο ξενοδοχείο. Αστυνομία και Στρατός περιπολούν μέρα και τη νύχτα ελικόπτερα με προβολείς ώστε να μην υπάρχει μετακίνηση.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
Δημος Παργας3 weeks ago
Υποδοχή πρωταθλητών TAEKWODO-KICKBOXING από τον Δήμαρχο Πάργας
-
Δημος Παργας4 weeks ago
Αίτημα της λαϊκής συσπείρωσης προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Πάργας
-
Δημος Παργας2 weeks ago
Ξεκίνησε η εγκατάσταση του πρώτου φωτοβολταϊκού σταθμού σε στέγη σχολείου στον Δήμο Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Σε προορισμό τεσσάρων εποχών εξελίσσεται η Πάργα– Αυξημένη η τουριστική κίνηση και τον Σεπτέμβριο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ4 weeks ago
Ελεύθερες παραλίες: 340 παραβάσεις σε αιγιαλούς, 11 νέες συλλήψεις στη Νάξο