ΠΑΡΓΑ
Ευθύμης Παππάς: Περιμένουμε αύξηση τουριστών στην Πάργα
Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η καλοκαιρινή σεζόν καταφθάνει ολοταχώς, ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Παππάς Ευθύμης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη σχετικά με το θέμα της εξέλιξης της τουριστικής κίνησης, ιδιαίτερα τη στιγμή που ακούγεται ότι φέτος θα υπάρχει σημαντική κάμψη του ρυθμού, η οποία αποδίδεται στο αρνητικό κλίμα που διατηρείται και ενισχύεται όσο δεν κλείνει η συμφωνία με τους εταίρους.
Ο κ. Παππάς σχολίασε ότι «μπορεί σε όλη την Ελλάδα να υπάρχει κρίση και φόβος όσο αφορά την τουριστική εισροή, στην Πάργα όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο» και πρόσθεσε ότι έχουμε αύξηση του 5% και στο νόμο Πρέβεζας.
Επιπλέον ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι πρέπει να επενδύσουμε οπωσδήποτε στην αναβάθμιση προσωπικού, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη να εντάξουμε τον πολιτισμό στη σχέση μας με τους επισκέπτες. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποδεχόμαστε τον κόσμο όχι σαν τουρίστες αλλά σαν επισκέπτες» ανέφερε και σημείωσε πως η καλύτερη λύση ώστε να αναδείξουμε όχι μόνο την Πάργα αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο σε μεγαλύτερη εισροή τουριστών».
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
32χρονος στην Πάργα έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
ΠΑΡΓΑ3 months ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Έγκριση από την Αρχή Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για ήπιες παρεμβάσεις στο Κάστρο της Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα – Κοσμοπολίτικος προορισμός με Επτανησιακή αύρα (Βίντεο)
-
Δημος Παργας1 week ago
«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!