ΠΑΡΓΑ
Αθωώθηκαν λόγω έλλειψης δόλου για νόθευση εγγράφων ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας και ο Αντιδήμαρχος Ιωσήφ Σίσκας
Από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας αθωώθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας και ο Αντιδήμαρχος Ιωσήφ Σίσκας που κατηγορούνταν για νόθευση εγγράφων.
Η κατηγορία αφορούσε υποθέσεις του πρώην Δήμου Φαναρίου, όταν ο Αντώνης Νάστας ήταν Δήμαρχος Φαναρίου και ο Ιωσήφ Σίσκας προϊστάμενος της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.
Ο αρχικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου είχε βρει 30 υποθέσεις από τις οποίες 28 παραγράφηκαν λόγω παρέλευσης της 5ετίας, όπως έχει ξαναγράψει το PrevezaPosto.gr όταν η υπόθεση είχε αναβληθεί.
Έτσι στο δικαστήριο έφθασαν μόνο 2 περιπτώσεις νόθευσης εγγράφων, όπου το δικαστήριο δέχθηκε ότι διαπράχθηκαν, καθώς αυτό ήταν μία μόνιμη πρακτική για να πληρώνονται υποχρεώσεις του Δήμου, αλλά δεν διαπιστώθηκε δόλος και προσωπικό όφελος των δύο ανδρών από αυτό και αθωώθηκαν.
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
32χρονος στην Πάργα έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
ΠΑΡΓΑ3 months ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Έγκριση από την Αρχή Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για ήπιες παρεμβάσεις στο Κάστρο της Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα – Κοσμοπολίτικος προορισμός με Επτανησιακή αύρα (Βίντεο)
-
Δημος Παργας1 week ago
«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!