Connect with us

ΠΑΡΓΑ

«Αγγελος Φέτσης 2014» – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝΕδώ μπορείτε να δείτε και να καταβάσετε την προκύρυξη   

Download

«Αγγελος Φέτσης 2014»

⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️ Αναζήτηση app64230 στην εφαρμογή Temu για να λάβετε έκπτωση 💰30% !!

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος  και Διάθλου

ΠΑΡΓΑ14 Σεπτεμβρίου 2014
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  συνδιοργανώνει με την Ολυμπίάδα Ιωαννίνων  αγώνες ορεινού τρεξίματος  και διάθλου στην Πάργα  με την επωνυμία «Άγγελος Φέτσης 2014»  και είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση , ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας  .
 
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ορεινού τρεξίματος  έχουν όλοι οι δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους  καιστον δίαθλο οι   αθλητές  που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί νασυμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη ηΥπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα
Ημερομηνία: Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014
Τόπος: Πάργα και Κεντρική Παραλία Πάργας (Κρυονέρι)
 Πρόγραμμα Διοργάνωσης : Αγώνες Διάθλου: ώρα 16:45 ,τεχνική ενημέρωση στηνεκκίνηση
 Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος: ώρα 18:45 ,τεχνική ενημέρωση στην εκκίνηση
Ώρα αγώνα: 17:00μ.μ. 18:30 Αγώνες διάθλου και 19:00 Αγώνες ΟρεινούΤρεξίματος 7200 μ.
Ώρα προσέλευσης : 15:30μ.μ.
ΚανονισμοίΟρεινού Τρεξίματος  7200μ : Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες ορεινού τρεξίματος έχουνόσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους  και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχικήκατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα(Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση).Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών,είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα.

      Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς  να σχηματίζουν ομάδες εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θα ήθελαν να προσπεράσουν.Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται οτι πρέπει να κάνει άκρη για να προσπεραστεί θα πρέπει να μείνει στην εσωτερική πλευρά της πλαγιάς. Η διοργάνωση αναλαμβάνει την προμήθεια  των αθλητών με νερό σε δύο σημεία της διαδρομής. Η συντόμευση ( κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό.Οι ενστάσεις για οποιονδήποτε λόγο γίνονται από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο  15 λεπτά μετά  τον τερματισμό του.Η Επιτροπή Αγώνωναναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σεθέματα ασφάλειας,διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη.Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων καταμήκος της διαδρομής όπως πλαστικά μπουκάλια ή πλαστικές συσκευασίες στερεάςτροφής.Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας θα υπάρχει πλαστικός σάκος απορριμάτων.
Διαδρομή 7200μ : :  Ξεκινάμε από την κεντρική παραλία της Πάργας ( Κρυονέρι)και κατευθυνόμαστε ανατολικά.Αφού συμπληρωθούν περίπου 1000 μέτρα σε άσφαλτοξεκινάει μια ορεινή ανηφορική διαδρομή περίπου 250 μέτρων με αρκετή κλίση ,ακολουθούν 1100 μέτρα που αποτελούνται από ευθείες καιανηφόρες-κατηφόρες με μικρή κλίση.Όταν συμληρωθούν 2350  μέτρα βρισκόμαστε στη διασταύρωση του Λίχνου,στρίβουμεδεξιά και συνεχίζουμε για περίπου 800 μέτρα με ευθείες ,ανηφόρες-κατηφόρες μικρήςκλίσης .Μετά από αυτό ξεκινάει μια συνεχόμενη ανηφόρα 1200 μέτρων.Συνεχίζουμεμε ευθείες,ανηφόρες- κατηφόρες για τα υπόλοιπα 500 μέτρα.Τα υπόλοιπα 2350 μέτρα είναισυνεχόμενη κατηφόρα με μικρές και μεγάλες κλίσεις.Τερματίζουμε στην παραλίαΚρυονερίου.
Κανονισμοί Διάθλου:  Οι συμμετέχοντε ςέχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, μεεγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water,απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου (ξεχωριστή κατηγορία). Πλευστικά ήκολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπωςκαι αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντεςέχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτεάλλο επιθυμούν. 
Περιγραφή αγώνα: Μεγάλες σημαδούρες θα ορίζουν τηδιαδρομή. Παραπλέον σκάφος θα δείχνει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.Στην περίπτωση, που κάποιος εκ των συμμετεχόντων νιώσει αδιαθεσία και δε μπορείνα συνεχίσει, κάνει νεύμα με το σκουφάκι του, ώστε να τον εντοπίσει τοδιασωστικό σκάφος και να τον περισυλλέξει. Ο αγώνας περιλαμβάνει τρειςαποστάσεις από τις οποίες ο κολυμβητής/τρια μπορεί να επιλέξει αυτή πουεπιθυμεί. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις αποστάσεις των : α)  Για αθλητές έως 16 ετών 600 κολύμπι και 1000μτρέξιμο β) για γυναίκες 600 κολύμπι  και1000μ τρέξιμο γ) Για 16 ετών και άνω 600 κολύμπι και 5000 τρέξιμο.
Διαδρομή 5 χιλιομέτρων τουδιάθλου  :  Αφούτελείωσει το κολύμπι ξεκινάνε τα 5 χιλιόμετρα από την κεντρική παραλία της Πάργας ( Κρυονέρι) και κατευθύνεται ανατολικά.Αφού συμπληρωθούν περίπου 1000 μέτρα σε άσφαλτοξεκινάει μια ορεινή ανηφορική διαδρομή περίπου 250 μέτρων με αρκετήκλίση ,ακολουθούν 1100 μέτρα που αποτελούνται από ευθείες καιανηφόρες-κατηφόρες με μικρή κλίση.Όταν συμληρωθούν 2350  μέτρα βρισκόμαστε στη διασταύρωση του Λίχνου,στρίβουμε αριστερά ,μπαίνουμε στο κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Πάργα καιδιανύουμε τα υπόλοιπα 2650 μέτρα σε άσφαλτο και κατηφόρα που καταλήγει στοντερματισμό στην παραλία Κρυονερίου.
Χρονομέτρηση : Ηλεκτρονική  .
Εγγραφές: Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει ναβρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε ναεπιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.
Έπαθλα: Στους τρεις  πρώτους/τες  νικητές/τριες  της γενικής κατηγορίας των 7200μκαι του διάθλου  θα δοθούν κύπελλα . Επίσηςθα δοθούν κύπελλα στους νικητές –τριες στην κατηγορία 40 έως 50 και κύπελο στονπρώτο νικητή ή νικήτρια στην κατηγορία 50-60.Σε όλους τους άλλους συμμετέχοντεςθα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Κόστος συμμετοχής: Χωρίςκόστος.
Δηλώσεις συμμετοχής: Οιενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.
Δήλωση συμμετοχής  «Άγγελος Φέτσης 2014» ΠΑΡΓΑ 
 
ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ MAIL ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
ή εναλλακτικά κατεβάστε τη φόρμα από αυτό το εξής Link: (parganews) και αποστείλετε τη συμπληρωμένη στο mail:   nauticalclubparga@hotmail.com
 
*Υποχρεωτικά πεδία (Necessary fields)
*’Oνομα(First Name):
*Επώνυμο(Last name):
Oνομα Πατέρα(Father’s name):
*Έτος Γέννησης(Birth Date):
*’Φύλο (Genre)
*Σύλλογος(Club): π.χ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣLEPANTOSKAMANDRIOSΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣOXYGENΓ.Σ. ΑΛΚΑΙΟΣMAD CATSCHIOSRUNNINGΑπόλλων Δυτ. ΑττικήςΝΑΥΤ. ΟΜ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΚΤΛ.
Οδός – Αριθμός(Street):
Πόλη(City):
T.K.(Postal Code):
Τηλέφωνο(tel.):
E-MAIL:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ :Συμμετέχω στον  αγώνα δρόμου και στον δίαθλο «Άγγελος Φέτσης 2014» με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι αθλητές κάτω των 18 ετών να έχουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες και ότι  έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη  10 Σεπτεμβρίου 2014 . 
Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωσή σας..

Η εφημεριδα της Παργας

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 days ago

Πρόστιμα έως 60.000 ευρώ για το κλείσιμο των παραλιών!

ΕΡΕΥΝΕΣ4 days ago

Κολοσσιαίο σκάνδαλο με τα «σπιτάκια» της ΤΕΧΑΝ

ΠΑΡΓΑ1 week ago

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Πάργα – Δείτε τα σημεία και τις ώρες

Uncategorized1 week ago

Αρχές των Τυχερών Παιχνιδιών: Γέννηση του Παιχνιδιού

ΠΑΡΓΑ1 week ago

Ασταμάτητοι οι μαθητές του Γυμνασίου Πάργας – Σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες στην Πρέβεζα

Δημος Παργας2 weeks ago

Κοινό μέτωπο Δημάρχου και αντιπολίτευσης: Στοχοποιείται η δημοτική περιουσία της Πάργας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago

Ομόφωνη Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στον Δήμο Πάργας

Δημος Παργας2 weeks ago

Στο πλευρό των κατοίκων της Λούτσας η παράταξη “Βήμα στο αύριο”

Δημος Παργας2 weeks ago

Χωρίς εμπόδια η επένδυση στο Κλιμάτι: Συμφωνία Δήμου Πάργας και G&K INVESTMENT GROUP για την υλοποίηση του project

Δημος Παργας3 weeks ago

Εθελοντικός καθαρισμός Κάστρου Πάργας από τον Δήμο

ΠΑΡΓΑ9 months ago

Πάργα: «Με κάλεσε κλαίγοντας η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΠΑΡΓΑ3 years ago

Αθήνα – Πάργα: Το κόστος για τα διόδια

ΠΑΡΓΑ9 months ago

Πάργα: «Κανείς δεν χτύπησε το παιδί» λέει ο εργοδότης για καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενου με τσουγκράνα

ΠΑΡΓΑ9 months ago

Με τσουγκράνα χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα !

ΠΑΡΓΑ3 years ago

Επιχειρηματίας στην Πάργα απέκρυψε κρούσμα Covid και τη μετέπειτα απόλυσή του για να μη κλείσει15 μέρες

ΠΑΡΓΑ11 months ago

Μητσοτάκης από την Πάργα: Έρχεται κύμα μεγάλων επενδύσεων

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα με θύμα 71χρονο

ΠΑΡΓΑ9 months ago

Έλσα Υφαντή : «Πολλοί εργοδότες νομίζουν πλέον πως τους ανήκει κάθε κόκκος άμμου αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε»

ΜΟΥΣΙΚΗ3 years ago

Η καινούργια διασκευή των Pyramidos, το “ΣΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ” αλά… ιαπωνικά

ΠΑΡΓΑ9 months ago

Αντιπρ. Συλλόγου Εστίασης Πάργας: Ευελπιστούμε οι επαγγελματίες να χαμογελάσουμε στο τέλος του καλοκαιριού (βίντεο)

ΠΑΡΓΑ1 week ago

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Πάργα – Δείτε τα σημεία και τις ώρες

Την παρακάτω ενημέρωση κάνει η ΔΕΔΔΗΕ: ⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️...

ΠΑΡΓΑ1 week ago

Ασταμάτητοι οι μαθητές του Γυμνασίου Πάργας – Σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες στην Πρέβεζα

Ξεχωριστές διακρίσεις έλαβαν μαθητές του Γυμνασίου Πάργας στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας την Πέμπτη 28...

Δημος Παργας2 weeks ago

Χωρίς εμπόδια η επένδυση στο Κλιμάτι: Συμφωνία Δήμου Πάργας και G&K INVESTMENT GROUP για την υλοποίηση του project

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει ο Δήμος  σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία «G&K INVESTMENT GROUP Α.Ε.», διασφαλίζοντας...

Δημος Παργας3 weeks ago

Εθελοντικός καθαρισμός Κάστρου Πάργας από τον Δήμο

Με πρωτοβουλία του Δήμου και της Κοινότητας Πάργας ξεκίνησε ο εθελοντικός καθαρισμός του Ενετικού Κάστρου της Πάργας που αποτελεί ένα...

ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την επέτειο της 25 Μαρτίου στον Δήμο Πάργας

Σε Καναλάκι, Πάργα, αλλά και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πάργας εορτάστηκε με λαμπρότητα η εθνική επέτειος της...

ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Σεισμός 3.7 29 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάργας.

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:45 το βράδυ της 22ας Μαρτίου, με επίκεντρο 29 χιλιόμετρα βορειοανατολικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ