Τι είναι αισθησιακό θηλυκό κορμί και ποιο το πιο sexy σημείο του; Οι άντρες απάντησαν σε σχετική έρευνα.

«Αυτό που μ’ αρέσει πιο πολύ πάνω σου είναι τα μάτια σου». Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;

Θα μου πεις, το όμορφο δεν είναι πάντα sexy (και αντίστροφα). Ποιο σωματότυπο θεωρούν, λοιπόν, πιο αισθησιακό οι περισσότεροι άντρες και τι είναι αυτό στο οποίο κάνει focus το μάτι τους; Αν περιμένεις να εκπλαγείς, μάλλον θα σε απογοητεύσω. No surprise.

Η ιστοσελίδα Fitrated.com, η οποία ειδικεύεται σε θέματα fitness έθεσε το ερώτημα και 2.017 χρήστες έσπευσαν να καταθέσουν τη θέση τους. Αρχικά το 48% των straight ανδρών θεωρεί πως το ιδανικό γυναικείο σώμα πρέπει να διαθέτει καμπύλες. Το 24,1% θέλει το κορίτσι «κανονικό» σε κιλά και το 22,4% προτιμάει το κορμί της πολύ λεπτό. Ένα 3,8% ψηφίζει τη γυναίκα «ντούκι», δηλαδή μυώδη.

Όσον αφορά τώρα το σημείο του σώματος που θεωρείται πιο sexy, οι άνδρες που μπήκαν και απάντησαν στην έρευνα επιβεβαίωσαν πως το δίπολο στήθος – οπίσθια καλά κρατεί. Συγκεκριμένα, εκείνοι που θέλουν τη γυναίκα καμπυλωτή ή κανονική εστιάζουν κυρίως στο στήθος, ενώ οι λάτρεις του πιο αδύνατου κορμιού διχάζονται κάπως και δεν ξέρουν πού να κοιτάξουν, πάνω (στήθος) ή κάτω/πίσω (οπίσθια);

Αυτά που λες. Κάτσε εσύ και βάφε φρύδια και βάζε βλεφαρίδες. Ούτε που τα κοιτάνε.