ΠΑΡΓΑ
Αφιέρωμα- της Πάργας στην ιταλική αγορά


Αφιέρωμα – ύμνο για την Πάργα δημοσίευσε στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα giornalesentire της Ιταλίας η βραβευμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας κυρία Corona Perer.
«Όταν επιστρέψουμε στο ταξίδι, όλοι θα έχουμε τον ίδιο στόχο, που είναι ο τουρισμός ευεξίας: ευεξία, ψυχική υγεία που είναι συνώνυμη με τη μακροχρόνια επιθυμητή ειρήνη, τη μείωση του στρες και του άγχους που επικρατεί τώρα σε όλο τον κόσμο, λόγω του Covid» γράφει και προσθέτει : «Η Πάργα είναι το σωστό μέρος για συμφιλίωση με τον κόσμο ανάμεσα σε απομονωμένα και αποκλειστικά φυσικά τοπία. Η Πάργα μαγεύει για τη θάλασσα, τους επιβλητικούς λόφους γύρω από την περιοχή, τον ενετικό ελαιώνα, τις όχθες και το μονοπάτι στον ποταμό Αχέροντα κατάλληλο για αθλήματα περιπέτειας».
H κυρία Corona Perer έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς σταθμούς και με πολλές εφημερίδες. Έχει συνεργαστεί με το RAi Office στη Βενετία και έχει γράψει για τους Alto Adige, Adige και Corriere del Trentino (Rcs). Έχει κερδίσει τρία εθνικά βραβεία δημοσιογραφίας και έχει δημοσιεύσει 6 βιβλία (3 μυθιστορήματα, 2 βιογραφίες και 1 δοκίμιο).
- Καναλλακι1 month ago
Ημερήσια Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Πάργας και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα: το 60% των καταλυμάτων θα ανοίξουν το Πάσχα
- ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Ανέφικτη στις παρούσες συνθήκες η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάργας σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Προσωρινό πάρκινγκ 120 θέσεων στο γήπεδο Πάργας για την τουριστική σεζόν 2025
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Συγκέντρωση Μνήμης για τα Τέμπη στην Πάργα – Πάνω από 1.000 πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών ️ (φωτό + βίντεο)
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Ερώτηση στη Βουλή για το Κέντρο Υγείας Πάργας
- ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Πάργα :Απεγκλωβίστηκαν τα 2 άτομα που επέβαιναν σε όχημα που έπεσε σε πλαγιά
- ΑΝΘΟΥΣΑ2 months ago
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθούσας – Πώς να Συμμετάσχετε