Πρεβεζα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΚΤΕΛ & Ο.Φ.Α Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Το Σωματείο μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δικαίωση του Προέδρου μας, Σιαφάκα Γεωργίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.145/2022 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας κατά την οποία αναγνωρίζεται η ακυρότητα της από 29-1-2021 καταγγελίας της συμβάσης εργασίας από τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Π.Ε Μέτοχων ΚΤΕΛ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ για λόγους συνδικαλιστικής δράσης.
Ο συνάδελφος, αντιπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ),δικαιώνεται για δεύτερη φορά καθώς είχε απολυθεί πάλι το 2009 για την ευρεία συνδικαλιστική του δράση στον χώρο των συγκοινωνιών και ειδικότερα στον χώρο του ΚΤΕΛ Ν.ΠΡΕΒΕΖΗΣ Α.Ε.
Η εργοδοτική αυθαιρεσία των δυο διοικήσεων (του ΚΤΕΛ και της θυγατρικής του, Προμηθευτικού Συνεταιρισμού) που στόχο είχε να αποδυναμώσει τη δράση του σωματείου δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας εντός της επιχείρησης απέτυχε παταγωδώς. Η στοχοποίηση του συνάδελφου και οι τακτικές να συκοφαντήσουν και να εκθέσουν την προσωπικότητά του μέσω δήθεν μηνύσεων απέναντι του, είναι εκ του πονηρού και εκ των υστέρων της απολύσεως.
Ευχαριστούμε τον κάθε εργαζόμενο και την κάθε εργαζόμενη για την αλληλεγγύη τους, όλους τους συλλόγους, σωματεία ,οργανώσεις, παρεμβάσεις, το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας καθώς και την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος που συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της ακολουθουμένης διαδικασίας. Θέρμες ευχές για τη στήριξη και συμπαράσταση οφείλουμε στη νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας για το τρόπο που χειρίστηκε την όλη τη διαδικασία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!
ΤΟ ΔΣ
Πρεβεζα
Πρέβεζα: Αφαίρεσε νερό από κρουνό της Πυροσβεστικής και το μετέφερε σε βυτίο

Στη σύλληψη ημεδαπού για κλοπή νερού από πυροσβεστικό κρουνό έκτακτης ανάγκης προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2026 αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία αρμόδιας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αφαίρεσε ποσότητα νερού από τον κρουνό και να τη μετέγγισε σε βυτίο, το οποίο είχε τοποθετημένο σε αγροτικό όχημα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία πρόκειται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Πρεβεζα
Ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ σε εκδήλωση – Συνελήφθη η υπεύθυνη

Στη σύλληψη μίας ημεδαπής προχώρησαν σήμερα (26-07-2026)
το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας, για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού μέθης ανήλικης, η οποία σήμερα μεταμεσονύκτιες ώρες, βρέθηκε να κινείται πεζή σε δρόμο σε περιοχή της Πρέβεζας, σε εμφανή κατάσταση μέθης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, προέκυψε ότι βρισκόμενη νωρίτερα σε μουσικοχορευτική εκδήλωση, προέβη στην κατανάλωση αλκοόλ.
Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπή, υπεύθυνη της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης.
Ο ανήλικη έλαβε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα και αποχώρησε από το νοσοκομείο συνοδεία της μητέρας της.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.



























