ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Πάργας σύντομα και νέες κερκίδες

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Πάργας, με ένα πανηγυρικό φιλικό αγώνα μεταξύ των σωματείων Απόλλων Πάργας, Αστέρα Ανθούσας και Ένωση Πάργας. Ολοκληρώθηκε έτσι ένα έργο που ταλαιπώρησε για περισσότερα από 7 χρόνια την αθλητική κοινότητα της Πάργας.

Μέσα από τις μεθοδικές κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, την άριστη συνεργασία με το Κληροδότημα «Β.Ε.Βασιλά» που το χρηματοδότησε, καθώς και την προσπάθεια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάργας, αντιμετωπίστηκαν τα αδιέξοδα που εμπόδιζαν την εκτέλεση του έργου με αποτέλεσμα η Πάργα να αποκτά ένα εξαιρετικά όμορφο και ασφαλή χώρο άθλησης.
Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν τα σωματεία, την άριστη συνεργασία με το Κληροδότημα «Β.Ε.Βασιλά», καθώς και το ότι παραδίδεται στην κοινωνία της Πάργας ένα γήπεδο υψηλού επιπέδου που βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των ομάδων της περιοχής. Με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ήδη δημοσιεύσει ο Δήμος Πάργας ύψους 215.000€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», το Δημοτικό Στάδιο θα αποκτήσει σύντομα νέες κερκίδες που θα συμπληρώσουν την ανανεωμένη εικόνα του.
Ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος «Β.Ε.Βασιλά» Σπύρος Νούσης δήλωσε την ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωση ενός ακόμα έργου, που εκφράζει απόλυτα την επιθυμία του μεγάλου ευεργέτη Β.Ε.Βασιλά. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας εξήρε την προσπάθεια του Δήμου Πάργας και όλων των εμπλεκομένων, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρουν την στέγη που τους αρμόζει οι ομάδες της περιοχής.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΠΑΣ Αχέρων: Το πρωτάθλημα κρίθηκε «στα χαρτιά»

Ανακοίνωση σχετικά με την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣ Αχέρων.
Στην ανακοίνωση εκφράζεται κριτική για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, με τον σύλλογο να υποστηρίζει ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε εκτός αγωνιστικών χώρων και να επισημαίνει ότι η εξέλιξη αυτή επηρεάζει την αξιοπιστία της διοργάνωσης και την εμπιστοσύνη των ομάδων.
Γίνεται αναφορά σε ζητήματα ισονομίας, αξιοκρατίας και εφαρμογής των κανονισμών, ενώ επισημαίνεται ότι η ανάδειξη πρωταθλητή μέσω διαδικασιών και ενστάσεων δεν συνάδει με την ουσία του αθλητισμού.
Ο σύλλογος δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον των αρμόδιων οργάνων, με στόχο τη διερεύνηση της υπόθεσης και την αποκατάσταση της αθλητικής δικαιοσύνης.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην ανάγκη διαφάνειας και ίσων όρων για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ υπογραμμίζεται ότι το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τη θέση του συλλόγου, κρίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η ανακοίνωση καταλήγει με συγχαρητήρια προς τον ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 – Άγιος Θωμάς για την ανάδειξή του ως πρωταθλητή.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τη Δευτέρα 17:00 στην Πάργα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το 1ο Kanalaki Run Προέβαλε τον Αθλητισμό και Πολιτισμό στο Δήμο Πάργας

Με ρεκόρ συμμετοχής που ξεπέρασε τους 500 αθλητές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το 1ο KanalakiRun υπό την αιγίδα του Δήμου Πάργας, με την άψογη διοργάνωση από την επιτροπή αγώνων και με την συμμετοχή δεκάδων εθελοντών. Με αγώνες 21km, 10 km, 5Km και παιδικό οι μικροί και μεγάλοι αθλητές απόλαυσαν τις διαδρομές και με την προσπάθεια τους ανέδειξαν την αξία του αθλητισμού, καθώς και τα αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία της περιοχής. Για την άρτια και ασφαλή διοργάνωση του 1ου Kanalaki Run βοήθησαν το Α.Τ Καναλακίου, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Πάργας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (τμήμα Ιωαννίνων), το ΕΚΑΒ (παρ. Μεσοποτάμου), ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάργας, οι χορηγοί της διοργάνωσης, καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων μέσω του εφόρού της Οδυσσέα Κουκέση όπως επίσης και την ενορία Καναλακίου για την παραχώρηση του χώρου του Κατηχητικού για τις ανάγκες του αγώνα.
Τις απονομές στους αθλητές έκαναν ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τσοβίλης Ε, οι Αντιδήμαρχοι Κασκάνης Θ, Γιάγιας Π, Χριστάκης Γ, Δημόπουλος Α, Σκάρπος Θ, ο Πρόεδρος του ΔΣ Πάργας Σωτηρίου Κ. και οι Δημοτικοί σύμβουλοι, Χαλκής Α,Ντασούλη Ε.,Μπούσιος Δ,Μάρκου Δ, Καούρης Α, πρόεδρο κοινότητας Καναλακίου Ματσαιδώνη Γ και εκπρόσωποι εθελοντών Ράπτης Γ. και Βασιλάκης Α.
- ΑΠΟΨΕΙΣ2 months ago
Δύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας
Δημος Παργας2 months agoΝίκος Ζαχαριάς: «Καμία ζημία για τον Δήμο Πάργας – προσφυγή στο ΣτΕ»
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 months ago
5.000 ευρώ για κορίτσια 18-36 ετών στην Πάργα από το Κληροδότημα Β. Ε. Βασιλά
Αγγελίες1 month agoΞενοδοχείο στην Πάργα αναζητά υπαλλήλους για την καλοκαιρινή σεζόν 2026!
ΠΑΡΓΑ2 months agoΠάργα, Αγιά και Ανθούσα γιορτάζουν την Αποκριά
ΠΑΡΓΑ2 months agoΈως 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πάργας
Δημος Παργας3 weeks agoΚάλεσμα προς τον κ. Γκούμα για δημόσια συγγνώμη και αποκατάσταση
ΑΠΟΨΕΙΣ2 months agoΓκούμας: Σκεπτικό Απόφασης Τώρα και Λογοδοσία


































