ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τέλος η δωρεάν μεταφορά παιδιών έως 6 ετών στα ΚΤΕΛ

Τέλος στην δωρεάν μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ ανήλικων έως και 6 ετών, έβαλε η νέα απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Μέχρι και σήμερα, αν κάποιο παιδί έμπαινε στο λεωφορείο μαζί με τον συνοδό του και δεν έπιανε θέση, δεν χρειαζόταν να πληρώσει.
Κάτι όμως που πλέον αλλάζει ακόμα και από τους ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ που σύμφωνα με το Έθνος δεν σκοπεύουν να εφαρμόσουν την διάταξη αυτή και να ζητήσουν την πληρωμή εισιτηρίου.
Άλλωστε, σχεδόν σε όλες τις συγκοινωνίες τα παιδιά αυτής της ηλικίας μετακινούνται δωρεάν, ενώ στο τρένο δεν πληρώνουν εισιτήριο μέχρι τα 4 και ως τα 12 έχουν έκπτωση 50%.
Η απάντηση του Υπουργείου
Από το Υπουργείο Μεταφορών πάντως λένε πως αυτό έγινε, προκειμένου οι ανήλικοι να μεταφέρονται με ασφάλεια, ωστόσο η διάταξη που προέβλεπε την δωρεάν μετακίνηση απλά αφαιρέθηκε και δεν αντικαταστάθηκε με κάποια άλλη.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας



























