ΠΑΡΓΑ
Δρομολογείται η κατασκευή νέας Περιφερειακής Οδού Πάργας-Ανθούσας

To «πράσινο φως» σύμφωνα με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας για την γνωμοδότηση του περιεχομένου του φακέλλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Περιφερειακή Οδός Πάργας-Ανθούσας (στον Δήμο Πάργας) έδωσε η αρμόδια επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Με την υποβληθείσα μελέτη εξετάζεται η διάνοιξη και κατασκευή νέας οδού σε μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με συνολικό μήκος οδοποιίας περίπου 7 χιλιόμετρα. Η χάραξη διέρχεται βόρεια των οικισμών Πάργας και Ανθούσας στους πρόποδες του απότομου και έντονου ορεινού ανάγλυφου της περιοχής παρέμβασης.
Μέσω ισόπεδων κόμβων θα ενώνεται με την 5η Επαρχιακή οδό Μόρφιου, Πάργας, Ανθούσας και με υφιστάμενη οδό προς Τρίκορφο βελτιώνοντας ουσιαστικά το οδικό δίκτυο στην περιοχή.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας



























