Δημος Παργας
2η Γιορτή Μελιού στο Καναλάκι

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 21.00 στην πλατεία Καναλακίου, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 2η Γιορτή Μελιού Καναλακίου.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το μέλι των τοπικών παραγωγών σε συνδυασμό με λαχταριστούς λουκουμάδες και παραδοσιακό γιαούρτι τοπικών παραγωγών.
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πάργας σε συνεργασία με τους τοπικούς μελισσοκόμους, τη Δημοτική Κοινότητα Καναλακίου και το Ινστιτούτο Αγροτοδιατροφικών, Τουριστικών και Πολιτιστικών Αναζητήσεων και πραγματοποιείται με στόχο τη γνωριμία των πολιτών και των επισκεπτών του Δήμου Πάργας με τους μελισσοκόμους της περιοχής και τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα τους, στο πλαίσιο της Δράσης 1.4 ” Στήριξη της προώθησης μελιού και των άλλων προϊόντων της Κυψέλης ” του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 weeks ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
Δημος Παργας3 weeks ago
Υποδοχή πρωταθλητών TAEKWODO-KICKBOXING από τον Δήμαρχο Πάργας
-
Δημος Παργας4 weeks ago
Αίτημα της λαϊκής συσπείρωσης προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Πάργας
-
Δημος Παργας2 weeks ago
Ξεκίνησε η εγκατάσταση του πρώτου φωτοβολταϊκού σταθμού σε στέγη σχολείου στον Δήμο Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago
Σε προορισμό τεσσάρων εποχών εξελίσσεται η Πάργα– Αυξημένη η τουριστική κίνηση και τον Σεπτέμβριο
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ4 weeks ago
Ελεύθερες παραλίες: 340 παραβάσεις σε αιγιαλούς, 11 νέες συλλήψεις στη Νάξο