Connect with us

ΑΠΟΨΕΙΣ

11 τρόποι που ένας φασίστας «αγαπάει την πατρίδα του»

Published

on

Και πώς μισεί μέχρι θανάτου το λαό της

Σε μια κρίση πανικού, αποφασίσαμε πως πρέπει να «αγαπήσουμε την πατρίδα» μας. Να γίνουμε πατριώτες. Έλληνες στην προκειμένη. Να μισούμε τους ξένους, τους φτωχούς, τους αλλόθρησκους και τους κατατρεγμένους. Να μοιάσουμε δηλαδή στους επίσημους νεοναζί πατριώτες της χώρας μας. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και εμετικός και τελικά δεν αντέξαμε να τον διαβούμε, αλλά βγάλαμε έναν σύντομο οδηγό και αποφασίσαμε να τον μοιραστούμε μαζί σας.

Για να γίνεις έλληνας φασίστας πατριώτης λοιπόν, πρέπει

⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️ Αναζήτηση app64230 στην εφαρμογή Temu για να λάβετε έκπτωση 💰30% !!

1. Να είσαι ανορθόγραφος

Εντάσσεται στη γενικότερη ανάγκη του να είσαι αγράμματος και να το επιδεικνύεις όσο πιο τρανταχτά γίνεται. Δεν κάνουμε πλάκα. ΠΡΕΠΕΙ να είσαι αγράμματος! Ακόμα και αν πήγες σχολείο και έμαθες να γράφεις το όνομά σου, πρέπει να αφήσεις αυτή την εποχή πίσω σου. Να το ξεχάσεις. Σαν να μην έγινε ποτέ.

1

2. Να μη σε νοιάζει η ιστορία

Μπορεί να καταλήξεις όλη μέρα να λες στους γνωστούς σου για τις Θερμοπύλες και το μέγα αλέξαντρο, αλλά αυτά να είναι απλά ιστορικά συμπτώματα, των γαλαξιακών στόλων των Ελ-λήνων και του Ιχώρ που τρέχει στο αίμα σου σε μεγαλύτερες ποσότητες και από την κοκαΐνη. Σοβαρά όμως, ΠΡΕΠΕΙ όπως είπαμε να είσαι αγράμματος. Οπότε πρέπει να ξεχάσεις και την ιστορία που μπορεί να είχες κάποτε την ατυχία να μάθεις. Πρέπει να νοσταλγείς τον «επαναστάτη» Παπαδόπουλο, που σε φόρτωσε ένα κάρο δάνεια και σε άφησε με μια στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο. Πρέπει με πατριωτικό τρόπο να δικαιολογείς τους ναζί εισβολείς που σκότωναν Έλληνες.

 

3. Να βασίζεσαι και να διαδίδεις το ψέμα

Βασική απόροια της παντελούς απώλειας γνώσεων ιστορίας, γλώσσας και όλων των θετικών επιστημών, σε αφήνουν έκθετο σε απλά λογικά επιχειρήματα, όπως ας πούμε: «Όχι η Γη δεν είναι κούφια και μέσα της δεν κατοικεί κάποιος, γιατί κάπου πρέπει να χωρέσουμε και έναν πυρήνα που να κουνιέται γύρω γύρω». Σε αυτή την περίπτωση επιβάλλεται να στραφείς στο ψέμα και στο μορφωτικό μεσαίωνα. Όπως, συμπτωματικά είμαστε σίγουροι, έλεγε και ο Χίτλερ

Αν θέλεις να κερδίσεις τη συμπάθεια της μάζας πρέπει να της λες τα πιο ηλίθια και ωμά πράγματα…. Τα πλήθη παρασύρονται από τον ζωντανό φανατισμό και την αληθινή υστερία που τα γεμίζουν με τρελό ενθουσιασμό.

Μπορείς λοιπόν για παράδειγμα, να πάρεις τη ματοβαμμένη εικόνα του Χριστού που είναι στα χέρια ενός Αιγύπτιου χριστιανού σε μια πορεία:

και να βγάλεις ένα τέτοιο πιπεράτο άρθρο, που θα κατακλύσει το ίντερνετ

2

4. Να έχεις την ικανότητα να συγχέεις το ψέμα με την αμορφωσιά σου για να μεγαλουργήσεις

Πολλοί θεωρούν πως ένας αμόρφωτος ψεύτης, δε μπορεί να πάει μακριά. Θα τον πιάσουν, θα τον ξεφτυλίσουν και θα χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Λάθος! Σε μια χώρα που οι τέσσερις εξουσίες του αστικού της συστήματος τάσσονται αναφανδόν με το μέρος των «πατριωτών», κανένας δε θα μάθει ότι την 30η Ιανουαρίου που κάποιοι «τίμησαν» τους νεκρούς των Ιμίων, ουσιαστικά πανηγύρισαν με καμιά 20αριά ακόμα ναζιστικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Ούτε καν οι ίδιοι δε θα το μάθουν μάλλον, γιατί από καιρό δε τους ενδιαφέρει πια η πραγματικότητα. Και ακόμα και αν το μάθουν, θα το θεωρήσουν σύμπτωση. Γιατί για ποιον άλλο λόγο θα έρχονταν εκπρόσωποι του γερμανικού ναζιστικού NPD και αδερφικού κόμματος της χρυσής αβγοίς, που αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία, αν όχι για να τιμήσουν νεκρούς Έλληνες στρατιώτες.

12803065_1065657990167706_8378086399479506791_n

5. Να χρησιμοποιείς για σκλάβους τους μετανάστες και να τους πυροβολάς όταν δε θέλουν να είναι πια

Φαντάζει δύσκολο; Δεν είναι και τόσο. Για δεκαετίες ο νεοελληνικός μεγαλοϊδεατισμός βασίστηκε πάνω στις πλάτες ανήμπορων και πεινασμένων. Μπορεί σε ανθρώπινα όντα, να φαντάζει δύσκολο το να θέλει και να μπορεί κάποιος στη σημερινή εποχή να μετατρέψει έναν άλλο άνθρωπο σε σκλάβο. Αλλά το περιστατικό της Μανωλάδας, ούτε ξεχνιέται, ούτε είναι και το μοναδικό. Τι πιο απλό για έναν Έλληνα πατριώτη να εκμεταλλευτεί την εργασία κάποιου για ένα κομμάτι ψωμί, τη στιγμή που ο άλλος είναι κατώτερός του, αφού ούτε Ιχώρ κυλάει στο αίμα του, ούτε ανήκει στην άρεια φυλή, ούτε μιλάει ελληνικά, ούτε μπορεί να πάει στην αστυνομία; Τι πιο λογικό από το να τον μετατρέψεις σε σκλάβο και να τον πυροβολήσεις στην ψύχρα όταν αυτός φτάσει στο αμήν και αντιδράσει; Γιατί όχι; Ποιος θα του το απαγορεύσει; Η ελληνική δικαιοσύνη;

1

6. Να μπορείς να βγάλεις λεφτά από όσους δε μπορείς να κάνεις σκλάβους

Η αγάπη για την πατρίδα περνάει πάνω από τα πτώματα όσων αδύναμων βρίσκονται στη χώρα σου. Και μάντεψε. Είναι εξαιρετικά επικερδές. Ας μην ξεχνάμε πως μερικές από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας, αναδείχτηκαν μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εξασκώντας το πανάρχαιο επάγγελμα του μαυραγοριτισμού. Εντάξει μπορεί στην Κατοχή ο αδύναμος να ήταν ο Έλληνας συμπατριώτης και κάπως έτσι να μας ξέμεινε η ακατανόητη αγάπη για το ναζισμό, αλλά σήμερα είναι ο πρόσφυγας και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Μαυριδεροί και αλλόθρησκοι καθώς είναι, μπορείς να τους πουλάς 3000 τοστ τη μέρα από μία μόνο καντίνα και μετά να οργώνεις δίπλα στα παιδιά τους μπας και φύγουν και μπορέσεις επιτέλους να βγάλεις το ψωμί σου. Ή ακόμα καλύτερα, μπορείς να τους παίρνεις μια περιουσία για να τους πας με το προσωπικό σου αεροπλάνο στην Ιταλία.

7. Να έχεις τόση πίστη στον πολιτισμό της χώρας σου, που να φοβάσαι πως θα στον αλλάξουν 50,000 κυνηγημένοι από βόμβες

Μπορεί να φαίνεται αχρείαστο να δημιουργήσεις έναν φανταστικό εχθρό, όταν έχεις καταφέρει να απογαλακτιστείς από τη λογική και έχεις φτάσει να χτίζεις το δικό σου μελλοντικό πολιτικό τζάκι. Όμως δεν είναι. Δε μπορείς απλά να μαστιγώνεις τους σκλάβους σου, να διαβάζεις για τα υπερόπλα των διαγαλαξιακών σου συμμάχων και να φυσάς το παραδάκι, γιατί σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια σαν τον πατριώτη που περιγράφουμε και μάλλον θα σε πάρουν με τις πέτρες. Χρειάζεσαι λοιπόν μια δικαιολογία. Και στη σημερινή εποχή φαίνεται να είναι ο «κίνδυνος της ισλαμοποίησης«. Δεν είναι δύσκολο. Ούτως ή άλλως μάλλον έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο μη γνωρίζοντας πως για 400 χρόνια δεν κατάφερε ο τουρκικός ζυγός να σε κάνει μουσουλμάνο. Είπαμε η απεμπόληση των γνώσεων είναι αναγκαία συνθήκη για να πετύχεις την απόλυτη κατάντια που περιγράφουμε. Έχεις λοιπόν το απόλυτο ελεύθερο να διατυμπανίζεις σαν πατριώτης, πως αγαπάς τόσο πολύ τον πολιτισμό της πατρίδας σου, παρόλο που είναι τόσο εύκολο να «αλλοιωθεί» από 50.000 πρόσφυγες, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά. Όχι εντάξει. Ό,τι πεις.

8. Να ξέρεις να κάνεις συμμάχους

Ο κόσμος δεν είναι τόσο απλός όσο φαίνεται. Και σίγουρα είναι πολύ πιο πολύπλοκος από όσο επιτρέπεται σε έναν φασίστα να μάθει. Πολύ πιο επαγγελματίες ληστές και καταπιεστές, λυμαίνονται ολόκληρο λαό για δεκαετίες τώρα. Δε θα ‘ρθεις εσύ, ένας αμόρφωτος ψεύτης, να τους πάρεις το ψωμί από το στόμα. Όχι αν δε δηλώσεις την υποταγή σου και τη συνεργασία σου καταλήγοντας έτσι όλο σου το κοινοβουλευτικό έργο να έχει να κάνει με 140 αγωνιώδεις επερωτήσεις για τη φοροαπαλλαγή του επιχειρηματικού κλάδου των εφοπλιστών, που ούτως ή άλλως πληρώνουν λιγότερο φόρο από τους περιπτεράδες.

2

9. Να είσαι διατεθειμένος να ανακυρήξεις συμπατριώτες σου σε εχθρούς, για χάρη των συμμάχων σου και στο όνομα του πατριωτισμού σου

Καμία συμμαχία δε διατηρείται, αν δεν είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις τις μάχες των συμμάχων σου. Και αν στην προκειμένη εχθρός των εφοπλιστών τυχαίνει να είναι αυτοί που κάνουν απεργίες στα λιμάνια και τα πλοία τους, οφείλεις να τους αναγάγεις σε εχθρούς της πατρίδας σου και να στραφείς εναντίον τους. Άλλωστε όπως είπαμε και πριν λίγο, πολύ συχνά ο δρόμος προς τον πατριωτισμό, περνάει πάνω από τα πτώματα των συμπατριωτών σου. Οφείλεις λοιπόν να οργανωθείς σε εγκληματικές συμμορίες και να επιτίθεσαι ας πούμε σε κομμουνιστές και σε αναρχικούς. Όταν σύμμαχός σου είναι οι κεφαλές της χριστιανικής εκκλησίας, οφείλεις μέσω των εγκληματικών σου οργανώσεων να επιτίθεσαι και σε ομοφυλόφιλους, άθεους και αλλόθρησκους. Κουραστικό να είσαι πατριώτης, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και τη βρώμικη δουλειά ενός «ευνομούμενου» συστήματος και εσύ δεν έχεις και πολλές χρησιμότητες εφόσον έγινες εθελοντικά ένας αμόρφωτος ψεύτης πέρα από το να γίνεις και εγκληματίας.

tagmatasfalites

10. Ποτέ μα ποτέ, μη βάζεις τον πατριωτισμό σου, πάνω από το χέρι που σε ταΐζει

Σοβαρά τώρα. Σκέψου πως αν έχεις φτάσει σε αυτό το στάδιο, είσαι ήδη ένας αμόρφωτος ψεύτης και εγκληματίας. Δε σε παίρνει να χάσεις τη στήριξη των συμφερόντων που σε στηρίζουν. Ούτε για μία μέρα. Και δεδομένου πως αυτά τα συμφέροντα μόνο πατριωτικά δεν είναι, ίσως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως για χάρη του πατριωτισμού σου πρέπει να πετάξεις από πάνω σου και τα τελευταία ψήγματα του ίδιου σου του πατριωτισμού. Μπορείς ας πούμε να αρχίσεις να ψηφίζεις στη βουλή, υπέρ της ιδιωτικοποίησης νήσων και νησίδων της χώρας. Όχι, περίμενε. Σκέψου το λίγο. Θα υπάρχουν θέματα γκρίζων ζωνών στο αιγαίο αν πουλήσεις τα Ίμια στον Ερντογάν; Και αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα, σκέψου πόσα διπλωματικά προβλήματα θα λύνονταν για την πατρίδα σου, αν πουλούσες σε διάφορους γείτονες, θράκη, ήπειρο και μακεδονία. Μην έχεις ενδοιασμούς. Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι και οι αφέντες τους, πούλησαν με αντίστοιχους τρόπους, Σμύρνη και μισή Κύπρο. Τα θυμάται κανένας σήμερα;

11. Γίνε δολοφόνος. Ζήτα αίμα

Έρχεσαι από τον κόσμο της αγραμματοσύνης. Σπέρνεις το ψέμα. Βασίζεσαι στο φόβο. Υποτάσσεσαι σε αυτόν που θα σου δώσει τα περισσότερα. Σιγά σιγά δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί έξω που να θεωρεί ακόμα πως είσαι κάποιου είδους πατριώτη. Σιγά σιγά φαίνεται πως είσαι απλά ένα αμόρφωτο εγκληματικό σκυλί των αφεντικών. Ο λαός της πατρίδας που «αγαπάς», αρχίζει να σε μισεί περισσότερο και από τα αφεντικά σου, τα οποία είναι πιο δύσκολο να τα δει. Τι άλλη επιλογή έχεις από το να επενδύσεις ακόμα περισσότερο στο φόβο; Θα βγεις έξω και θα σκοτώσεις όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Έλληνα, ξένο, άσπρο, μαύρο, φτωχό, λιγότερο φτωχό. Όποιος σταθεί απέναντί σου. Θα ελπίζεις να γεμίσουν οι δρόμοι αίμα. Θα νοσταλγείς εμφυλίους. Θα ονειρεύεσαι κρεμάλες. Δεν είναι περίεργο. Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Και όπως κατάφερες για χάρη των αφεντικών σου, σε μια εξαθλιωμένη χώρα να θεωρείται πως το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι 50.000 γυναικόπαιδα και όχι η φτώχεια και αυτοί που την επιβάλλουν, έτσι μπορείς να πείσεις πως ο ίδιος ο λαός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας σου και όχι τα αφεντικά σου. Μην αναρωτηθείς πώς έφτασες σε αυτό το σημείο. Φταίει απλά που ο φασίστας δεν έχει πατρίδα. Μόνο αφεντικά.

Πηγή 

Η εφημεριδα της Παργας

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

Δημος Παργας2 days ago

Καταγραφή Πωλητών Υπαίθριου Εμπορίου: Νέα Προθεσμία έως 31 Ιουλίου

Δημος Παργας2 days ago

Κάθε Σταγόνα Μετράει: Ο Δήμος Πάργας Καλεί σε Συνεργασία για Οικονομία Νερού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ5 days ago

Μέτρα για τη προστασία της λίμνης Καλοδικίου – Κινδυνεύει από τη λειψυδρία

Καναλλακι1 week ago

Γενική διακοπή ρεύματος την Πέμπτη στο Καναλάκι με ενδεχόμενο να παρουσιαστούν διακοπές και σε οικισμούς της Πάργας

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Η Αγαπηδάκη «άδειασε» τον Βαρτζόπουλο για το ΚΥ Πάργας: «Μίλησε ως πολιτικός, όχι ως υπουργός!»

Δημος Παργας2 weeks ago

Εμπρησμός στο Καναλάκι: Άμεση Παρέμβαση της Πυροσβεστικής με Στήριξη του Δήμου Πάργας

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Νέος Θεματικός Ελαιώνας και Βελτιώσεις στη Χερσαία Ζώνη της Πάργας

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Κώστας Μπάρκας: « Σήμερα στις 10 πμ η συζήτηση στη Βουλή για την υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας του νομού Πρέβεζας και αν θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα στέγασης με ιατρικές κατοικίες »

ΕΡΕΥΝΕΣ2 weeks ago

Οι μισοί Έλληνες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάργα , επί της Σπ. Λιβαδά – Ανακαινίστηκε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Πάργα: «Με κάλεσε κλαίγοντας η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Πάργα: «Κανείς δεν χτύπησε το παιδί» λέει ο εργοδότης για καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενου με τσουγκράνα

valtos beach with and umbrellas
ΠΑΡΓΑ1 year ago

Με τσουγκράνα χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα !

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Μητσοτάκης από την Πάργα: Έρχεται κύμα μεγάλων επενδύσεων

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα με θύμα 71χρονο

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Έλσα Υφαντή : «Πολλοί εργοδότες νομίζουν πλέον πως τους ανήκει κάθε κόκκος άμμου αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε»

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Αντιπρ. Συλλόγου Εστίασης Πάργας: Ευελπιστούμε οι επαγγελματίες να χαμογελάσουμε στο τέλος του καλοκαιριού (βίντεο)

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Πάργα: «Βιώνει μετατραυματικό σοκ» Τι λέει η μητέρα του 20χρονου εργαζομένου που ξυλοκοπήθηκε

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Πάργα: Σκάφος χτύπησε 13χρονη που έκανε SUP

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Ενημερωτικό video για την ευαισθητοποίηση των δημοτών

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Νέος Θεματικός Ελαιώνας και Βελτιώσεις στη Χερσαία Ζώνη της Πάργας

Ο Αχιλλέας Δημάκος, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάργας, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του θεματικού ελαιώνα με τη συμβολή τοπικών οικογενειών. Ευχαρίστησε...

ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

Πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάργα , επί της Σπ. Λιβαδά – Ανακαινίστηκε και λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Πρόκειται για το πρακτορείο ΟΠΑΠ που λειτουργεί πλέον υπό τη διεύθυνση,  της Quinte Στο κατάστημα έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση, ενώ...

μπροστά Κρυονέρι Πάργα μπροστά Κρυονέρι Πάργα
ΠΑΡΓΑ2 weeks ago

«Έβρεξε» πρόστιμα στις παραλίες Κρυονερίου και Βάλτου του Δήμου Πάργας

Εκτεταμένους ελέγχους σε 14 παραλίες σε όλη την χώρα, που συγκέντρωσαν τις περισσότερες καταγγελίες πολιτών, πραγματοποίησαν οι κτηματικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας...

ΕΡΕΥΝΕΣ3 weeks ago

«Καρφώνει» ο ένας την παράλια του άλλου στο MyCoast

Ο πόλεμος της παραλίας και… της καταγγελίας έχει ανάψει για τα καλά εν μέσω καλοκαιριού και το κάρφωμα πάει σύννεφο...

ΠΑΡΓΑ1 month ago

Σεισμική δόνηση 15 χλμ Βορειοανατολικά της Πάργας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 19/06 15:10, 15 χλμ ΒΑ από Πάργα ⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για...

Δημος Παργας1 month ago

Προσβάσιμες Κερκίδες και Σύγχρονες Προδιαγραφές στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας

Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ολοκληρώνετε στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας με την κατασκευή νέων κερκίδων και...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ