Connect with us

  Netflix & Spotify Premium

1.92/Μήνα 

70% φθηνότερα

ΕΡΕΥΝΕΣ

Πως να κάνετε τέλειο στοματικό….. ;)

Published

on


Νόμιζες ότι ήσουν μάστερ στον στοματικό έρωτα. Πίστευες πως μπορείς να κάνεις κάθε άντρα να ολοκληρώσει μέσα σε λίγα λεπτά περιποίησης και μόνο. Κι όμως…

ήρθε εκείνη μαύρη μέρα που ο Μάνος, ο Πάνος, ο Θάνος σου είπε: “ξέρεις κάτι, έχεις πολλά να μάθεις για το στοματικό”! Πριν χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και προτού κλειστείς σε μοναστήρι, ιδού τα πιο εύκολα εφαρμόσιμα μυστικά, για να κάνεις το στοματικό- παιχνιδάκι!

Α. Θα καθίσεις αναπαυτικά:
Οι περισσότερες γυναίκες που αποφεύγουν το στοματικό έρωτα, ομολογούν πως μεγάλο τους πρόβλημα αποτελεί η μη εύρεση μιας αναπαυτικής στάσης για να κάνουν τα κόλπα τους. Οι μισές φοβούνται πως θα πνιγούν κατά τη διάρκεια του στοματικού και οι άλλες μισές τρέμουν μπας και στραμπουλήξουν τον λαιμό τους, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που λόγω κακής θέσης, κουράζουν τα χέρια τους και σταματούν γρήγορα. Το δίκαιο να λέγεται. Αν δεν καθίσεις αναπαυτικά, αν δεν βρεις τη σωστή στάση που να βολεύει εσένα πρωτίστως, ποτέ δεν θα συμπαθήσεις το λατρεμένο σ’ εκείνον στοματικό.
Πως θα καθίσεις: εκείνος στην άκρη του κρεβατιού ή καθισμένος στον καναπέ, κι εσύ πεσμένη στα γόνατα μπροστά του. Στη θέση αυτή το έργο του στόματος και των χεριών σου γίνεται ευκολότερο, μπορείς να στηρίζεις τους αγκώνες στα γόνατά του, δεν πνίγεσαι εύκολα και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι για να στηρίζεις τα γόνατά σου.
Η χειρότερη στάση: εκείνος οδηγά κι εσύ στραβώνεις λαιμό και σβέρκο για να του κάνεις στοματικό! Όχι, όχι, όχι!
Β. Ξεκίνα με το ζέσταμα και μετά πέρνα στην προπόνηση:
Ακόμα δεν κατέβασε το παντελόνι του και επέσπευσες να πάρεις ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αν νομίζεις πως έτσι θα βγάλεις εύκολα την υποχρέωση κι εκείνος θα ολοκληρώσει γρηγορότερα, πλανάσαι! Το μόνο που θα πετύχεις είναι να γδάρεις το λαιμό σου, ειδικά αν δεν έχεις μπόλικο σάλιο. Ξεκίνα αργά και σταθερά για να προθερμάνεις το κλίμα, τόσο για εκείνον όσο και για εσένα. Άρχισε βρέχοντας με τη γλώσσα σου την κορυφή του πέους του, συνέχισε με φιλιά και γλύφοντας το μόριό του και στην συνέχεια και αφότου αισθανθείς αρκετά υγρό το στόμα σου, τότε προχώρησε παίρνοντας ολόκληρο το πέος του στο στόμα σου. Αυτές οι αργές αισθαντικές κινήσεις, θα τον ανάψουν περισσότερο και μόνο έτσι θα τελειώσεις γρηγορότερα.
Τιps:
*Μην ρίχνεις όλα σου τα μαλλιά μπροστά του, τάχα για να του κρύβεις την θέα. Ούτε εκείνος το ευχαριστιέται, ούτε εσύ βλέπεις αν όσα κάνεις, πιάνουν τελικά τόπο.
*Μην βιάζεσαι να γίνεις το επόμενο Βαθύ Λαρύγγι.
*Μην κλείνεις όλα τα φώτα. Το στοματικό, του προσφέρει πρωτίστως οπτική απόλαυση και ηδονή άσε που μέσα στα σκοτάδια, ούτε κι εσύ θα βλέπεις τι κάνεις.
Γ. Οι συνεργάτες: χέρια, γλώσσα, δάχτυλα και στόμα
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να του προσφέρεις ένα αξέχαστο στοματικό, με τη γλώσσα σου και μόνο. Σίγουρα, κι εκείνος θέλει να σε δει να τον ικανοποιείς χωρίς να βάλεις καθόλου τα χεράκια σου στο παιχνίδι, αλλά αυτό το κατόρθωμα θέλει αρετή, τόλμη και εξάσκηση, μπόλικη εξάσκηση. Οπότε, εσύ οφείλεις τον πρώτο έστω καιρό, να βάλεις στο παιχνίδι τους συνεργάτες σου.
Πρώτα, τα χεράκια που θα στηρίξουν την όλη προσπάθεια ενεργά. Βέβαια, μην το παρακάνεις και χρησιμοποιείς μόνο τα χέρια, γιατί τότε δεν μιλάμε για στοματικό αλλά για χειρομαλάξεις.
Ταυτοχρόνως, με το στόμα θα εφαρμόζεις την πίεση που χρειάζεται στο πέος, ειδικά τις στιγμές που θέλεις να ξεκουράσεις την γλώσσα ή τότε που θα ξεμείνεις για μερικά δευτερόλεπτα από σάλιο. Το στόμα των περισσότερων κοριτσιών δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χωρά με ευκολία ένα μετρίου αναστήματος πέος. Για το λόγο τούτο, μπορείς να κρατάς την κορυφή του πέους και μέχρι τη μέση αυτού στο στόμα σου, αφού εκεί είναι αυτό έξτρα ευερέθιστο.
Στο υπόλοιπο μέρος, παίξε και με τα δαχτυλάκια σου και φυσικά, άσε τη γλώσσα σου να διατρέξει ολόκληρη τη βουβωνική του χώρα.
1. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή κοτσίδα για να μην μπλεχτούν στο στόμα ή τα χέρια σου την ώρα του σόου.
2. Μην βάφεσαι έντονα γιατί εκείνη τη στιγμή και μέσα στην πράξη, θα μουτζουρωθείς. Φυσικά, δεν θέλεις να μοιάζεις με καρβουνιάρη.
3. Απόφυγε τα έντονα κραγιόν που θα κάνουν το πέος του και την μουρίτσα σου να μοιάζει με κλόουν. Το ίδιο ισχύει και τα κραγιόν που δεν ξεφάβουν μεν, αλλά αφυδατώνουν τα χείλια σου, κάνοντας το στοματικό επώδυνο για εκείνον. Μια απολέπιση στα χείλη με οδοντόβουρτσα πριν το στοματικό και λίγη βαζελίνη στα χείλια, θα τον κάνουν να σε παρακαλάει για την επόμενη φορά.
Δ. Δείξε πόσο γουστάρεις αυτό που κάνεις:
Μην βλέπεις το στοματικό σαν αγγαρεία. Άλλωστε, πόσο θα ήθελες να στο κάνει εκείνος και να έχει μούτρα λες και τον πάνε για εκτέλεση. Θα συναντιόσουν κατόπιν με τον οργασμό η θα τον αποχαιρετούσες γλυκά;
Διατήρησε την οπτική επαφή και επικοινωνία μαζί του. Και μην ξεχνάς1 Μην καταπιέζεις τους διάφορους θορύβους που προκύπτουν, τα μουγκρητά, τα ‘αχ βαχ’ την ώρα του στοματικού, γιατί θεωρούνται έξτρα σέξι.
Μην ξεχνάς: κάλυψε τα δόντια σου με τα χείλη σου για να μην υπάρξουν επώδυνα ατυχήματα.
Μην σταματάς και ξεκινάς πάλι από την αρχή, γιατί του κόβεις τη φόρα. Αν διατηρήσεις ένα σταθερό ρυθμό στα χέρια και τη γλώσσα, δεν θα ξεμείνεις από δυνάμεις στη μέση της πράξης.
Αποφάσισε εξ’ αρχής πως θα διαχειριστείς τη στιγμή της κορύφωσής του. Δεν χρειάζεται να σε δει να τρέχεις με μπουκωμένο στόμα ωσάν βολίδα στο μπάνιο! Υπάρχει πάντα το στήθος σου, ενώ μπορείς να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντηλα στο πλάι.
Προσπάθησε να παίρνεις αναπονές από τη μύτη και όχι μόνο από το στόμα ειδικά κατά τη διάρκεια του στοματικού. Αν μπερδεύεσαι, σκέψου πόσο προσεκτική είσαι στις εκπνοές και εισπνές, κάθε φορά που ασκείς τους κοιλιακούς σου. Δεν χρειάζεται μεγάλη εξπυνάδα για να αναπνέεις σωστά. Αν μπορούν όλες οι πορνοστάρ και η Τζούλια, όλες μπορούμε!
Ήξερες ότι:
Η γλώσσα σου μπορεί ν’ ασκήσει πίεση ίση 2,7 – 3,6 κιλά στο ανδρικό μόριο του καλού σου
Οι σωστά πραγματοποιημένες πεομαλάξεις μπορούν να προσφέρουν ίσης απόλαυσης ηδονή με τον στοματικό έρωτα σε εκείνον.
Αν περιποιηθείς σωστά τα χέρια σου έτσι ώστε να γίνουν απαλά, θα βελτιώσεις αυτόματα την ποιότητα του στοματικού έρωτα που απολαμβάνει εκείνος.
Αν μάθεις να παίρνεις σωστές αναπνοές κατά τη διάρκεια του στοματικού, θα σταματήσεις να έχεις αυτή την τάση για εμετό τόσο συχνά.
Αν γυμνάσεις λίγο τη γλώσσα σου με ειδικές ασκήσεις, και θα του προσφέρεις μεγαλύτερη απόλαυση και θα κάνεις τη “δουλειά” σου πιο εύκολη.

Η εφημεριδα της Παργας

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

ΑΓΙΑ7 days ago

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πάργας

kostas_barkas
ΑΠΟΨΕΙΣ1 week ago

Κώστας Μπάρκας : Διαλύουν τα νοσοκομεία της Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ1 week ago

Φορο-σοκ για 700.000 ελεύθερους επαγγελματίες!

valtos beach with and umbrellas
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2 weeks ago

Παραλίες: Προχωρούν οι δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις | Τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο

a car parked on a street with a sign
ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Ξεκίνησε η εφαρμογή της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης στο Καναλάκι και την Πάργα

kostas_barkas
ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Κώστας Μπάρκας: «Επαγγελματική εξουθένωση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Πάργας»

ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Συναγερμός στην Πάργα: Απειλείται η Λειτουργία του Κέντρου Υγείας λόγω Ελλείψεων Προσωπικού

Πρεβεζα1 month ago

Κάταγμα Ποδιού για Διανομέα στην Πρέβεζα: Οδύσσεια στα Νοσοκομεία Λόγω Έλλειψης Ορθοπεδικού!

ΠΑΡΓΑ1 month ago

Διακοπή ρεύματος αύριο 19/4 στην Πάργα – Δείτε τα σημεία και τις ώρες

a woman with long curly hair and a red cape
Πρεβεζα1 month ago

Συνελήφθη η Μαντάμ Ζαΐρα της Πρέβεζας

ΠΑΡΓΑ10 months ago

Πάργα: «Με κάλεσε κλαίγοντας η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΠΑΡΓΑ10 months ago

Πάργα: «Κανείς δεν χτύπησε το παιδί» λέει ο εργοδότης για καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενου με τσουγκράνα

valtos beach with and umbrellas
ΠΑΡΓΑ10 months ago

Με τσουγκράνα χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα !

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Μητσοτάκης από την Πάργα: Έρχεται κύμα μεγάλων επενδύσεων

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα με θύμα 71χρονο

ΠΑΡΓΑ10 months ago

Έλσα Υφαντή : «Πολλοί εργοδότες νομίζουν πλέον πως τους ανήκει κάθε κόκκος άμμου αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε»

ΠΑΡΓΑ11 months ago

Αντιπρ. Συλλόγου Εστίασης Πάργας: Ευελπιστούμε οι επαγγελματίες να χαμογελάσουμε στο τέλος του καλοκαιριού (βίντεο)

ΠΑΡΓΑ10 months ago

Πάργα: «Βιώνει μετατραυματικό σοκ» Τι λέει η μητέρα του 20χρονου εργαζομένου που ξυλοκοπήθηκε

ΠΑΡΓΑ10 months ago

Πάργα: Σκάφος χτύπησε 13χρονη που έκανε SUP

ΠΑΡΓΑ3 years ago

Ο Πέτρος Αντωνίου στο “The Voice” (Βίντεο)

ΠΑΡΓΑ3 weeks ago

Συναγερμός στην Πάργα: Απειλείται η Λειτουργία του Κέντρου Υγείας λόγω Ελλείψεων Προσωπικού

Σε συνέχεια των επειγόντων αναγκών και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάργας, το νοσηλευτικό προσωπικό απευθύνει επιστολή...

ΠΑΡΓΑ1 month ago

Διακοπή ρεύματος αύριο 19/4 στην Πάργα – Δείτε τα σημεία και τις ώρες

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής Αριθμός Σημειώματος Σκοπός διακοπής 19/4/2024 9:30:00 πμ 19/4/2024 11:30:00...

ΠΑΡΓΑ1 month ago

15 Απριλίου 1819: Μια ημερομηνία χαραγμένη στην ψυχή και στην ιστορία της Πάργας.

 Η μέρα που οι κάτοικοι της γραφικής κωμόπολης, με πνεύμα ανυποταξίας και καρδιά γεμάτη πίκρα, εγκατέλειψαν τα σπίτια και τα...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στην Πάργα – Δείτε τα σημεία και τις ώρες

Την παρακάτω ενημέρωση κάνει η ΔΕΔΔΗΕ: ⭐️Κάντε κλικ στο https://temu.to/m/uuhmsko267w για να λάβετε ένα πακέτο κουπονιών 💰‎100€ ή κάντε ⭐️...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Ασταμάτητοι οι μαθητές του Γυμνασίου Πάργας – Σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες στην Πρέβεζα

Ξεχωριστές διακρίσεις έλαβαν μαθητές του Γυμνασίου Πάργας στους Σχολικούς Αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας την Πέμπτη 28...

Δημος Παργας2 months ago

Χωρίς εμπόδια η επένδυση στο Κλιμάτι: Συμφωνία Δήμου Πάργας και G&K INVESTMENT GROUP για την υλοποίηση του project

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει ο Δήμος  σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία «G&K INVESTMENT GROUP Α.Ε.», διασφαλίζοντας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ