ΠΑΡΓΑ
ΠΑΡΓΑ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ Parga
Στην Πάργα μία κολώνα φωτισμού ,από το καλοκαίρι που είναι και η φωτογραφία, έχει γείρει επικίνδυνα.Για όσους δεν γνωρίζουν την αστυνόμευση της παραλιακής ζώνης την έχει το λιμεναρχείο και κατά σύμπτωση η παραπάνω κολώνα είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του λιμενικού σταθμού Πάργας.
Εδώ είναι που σταματάει το μυαλό κάθε ανθρώπου και κάθε παραπέρα σχόλιο είναι περιττό.Είναι βέβαια ευτύχημα που δεν έπεσε ακόμα σε κανένα κεφάλι αλλά νομίζουμε ότι είναι καιρός πια να στερεωθεί στην θέση της ακριβώς για να αποφύγουμε κάτι παρόμοιο.
Επειδή ούτε το λιμενικό ταμείο Πρέβεζας , για 4 μήνες τώρα , ούτε το λιμεναρχείο που μετέχει στην διοίκηση του λιμενικού ταμείου, ούτε το δημαρχείο, ούτε και κανένας άλλος μπόρεσαν να στερεώσουν την κολώνα αυτή ,παρακαλούμε όποιον έχει την ευχαρίστηση και την δυνατότητα ας δωρίσει τρείς (3) βίδες στο λιμενικό ταμείο πρέβεζας για να στερεωθεί η κολώνα.
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας πληροφορήσει πόσα είναι τα έσοδα του λιμενικού ταμείου Πρέβεζας μόνον από την Πάργα;Η κολώνα αν πέσει κάτω, κύριοι του λιμενικού ταμείου Πρέβεζας, θα χρειασθεί αντικατάσταση ή επισκευή και παρόμοια δαπάνη όπως αυτή που εγκρίνατε με την 125 απόφαση που πήρατε στις 25-11-2011 ( http://et.diavgeia.gov.gr/f/litaprev/) για την Πρέβεζα φυσικά, αλλά εδώ και το σημαντικότερο είναι να μην κινδυνεύουν οι διερχόμενοι.
Αναγνώστες από Πάργα
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
32χρονος στην Πάργα έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
Η ΤΕΡΝΑ είχε αναλάβει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα το 2021!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ3 months ago
«Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo
-
ΠΑΡΓΑ3 months ago
Περίθαλψη… στο ρίσκο
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Έγκριση από την Αρχή Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για ήπιες παρεμβάσεις στο Κάστρο της Πάργας
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.
-
ΠΑΡΓΑ2 months ago
Πάργα – Κοσμοπολίτικος προορισμός με Επτανησιακή αύρα (Βίντεο)
-
Δημος Παργας2 weeks ago
«Δεν θα σας δώσω ούτε ένα ενοίκιο για την έκταση» λέει το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ!