Connect with us

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ονόματα και υποψηφιότητες στους 18 δήμους της Ηπείρου

Published

on

Ονόματα και υποψηφιότητες στους 18 δήμους της Ηπείρου

Ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις εκλογές του Μαΐου μπορεί να είναι πολύς, ωστόσο η ονοματολογία έχει ξεκινήσει

 

Στο Δήμο Πάργας το μόνο βέβαιο είναι η έντονη δυσαρέσκεια, ειδικά της Δημοτικής Ενότητας Πάργας από τον σημερινό δήμαρχο Αθανάσιο Λιόλιο. Εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Λιόλιος σήμερα κοιτάζει προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας να πάρει τη στήριξή του στις εκλογές.

Στελέχη της παράταξής του τον εγκαταλείπουν χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν τις κινήσεις του πρώην δημάρχου Πάργας Σπύρου Πηγή.

Εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, γρήγορη παράδοση και με αποζημίωση αν υπάρξει καθυστέρηση, ποιοτικά προϊόντα και 

ΔΩΡΕΑΝ Κουπόνια μέχρι και €100 για νέους χρήστες.

Ο κ. Πηγής στις εκλογές του 2010 είχε επιλέξει να μην είναι υποψήφιος. Προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως είναι πολύ πιθανό οι επόμενοι μήνες να τον βρουν στην πρώτη γραμμή.

Ο πολιτικός χρόνος μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου σίγουρα μοιάζει μεγάλος. Κι αυτό λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων στις οποίες βρίσκεται η χώρα.

Καταστάσεις και δεδομένα που έχουν διαφοροποιήσει πλήρως το τοπίο μέσα στο οποίο διεξάγονταν οι δημοτικές εκλογές.

Σήμερα τα κόμματα δεν βιώνουν τις ημέρες της απόλυτης αυτοδυναμίας, όταν μπορούσαν να χρίζουν και να διορίζουν υποψηφίους.

Και η κοινωνία όμως απαιτεί περισσότερο ανεξάρτητα πρόσωπα, με εμπειρία και αποδεσμευμένα από κομματικές αγκυλώσεις.

Μπορεί μέχρι και το 2010 ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης να ήταν ιδιαίτερα θελκτικός και οι μνηστήρες να ήταν πάντα πολλοί.

Η σημερινή κατάσταση και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν συνέπειες και σε αυτόν τον τομέα και περιορίζουν σημαντικά τις επιθυμίες νέων που θα ήθελαν να υπηρετήσουν το χώρο.

Ο πολιτικός χρόνος λοιπόν μέχρι τις εκλογές του Μαΐου μπορεί να είναι πολύς, ωστόσο η ονοματολογία έχει ξεκινήσει και ήδη κάποιοι αρχίζουν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους ή να βολιδοσκοπούν τις τοπικές κοινωνίες.

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ

Στο Δήμο Άρτας η κατάσταση σήμερα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, που έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με αρκετά στελέχη της παράταξής του, τα οποία δεν πρόκειται να βρεθούν ξανά στο πλευρό του. Επιπλέον από τον ίδιο πολιτικό χώρο, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί ψηφοδελτίου ο πρώην βουλευτής, γιατρός Παύλος Στασινός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινή γνώμη.

Μία υποψηφιότητα Στασινού θα έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιάννη Παπαλέξη και όπως σημειώνουν έγκυροι κύκλοι, σε αυτή την περίπτωση δύσκολα θα έφτιαχνε ψηφοδέλτιο.

Στον χώρο της κεντροδεξιάς, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει ο Χρήστος Τσιρογιάννης, τελευταία όμως ακούγονται τα ονόματα του δικηγόρου Μιχάλη Νικολάου ενώ φαίνεται να επανακάμπτει στο πολιτικό προσκήνιο και ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαβασιλείου.

Παράγοντες της τοπικής Νέας Δημοκρατίας τάσσονται υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, χωρίς να διαφαίνεται μέχρι στιγμής μια σταθερή γραμμή.

Η παράταξη της Δημοτικής Αλλαγής, της οποίας ηγούνταν η Όλγα Γεροβασίλη και είχε αγγίξει το 2010 το ποσοστό του 20% ανακοίνωσε ότι θα είναι παρούσα στις εκλογές με επικεφαλής τον οποίο θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα, ενώ με δικό του ψηφοδέλτιο θα είναι παρόν και το ΚΚΕ.

Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, ο σημερινός δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος, από τους παλιούς και έμπειρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναμένοντας να μιλήσει την κατάλληλη ώρα. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι ο κ. Χασιάκος θα είναι και πάλι υποψήφιος ανεξάρτητα από τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία.

Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει ο κ. Λεωνίδας Τσίπρας από τον χώρο της κεντροαριστεράς, ο οποίος επιθυμεί να συγκροτήσει ανεξάρτητο συνδυασμό.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας Γιώργο Τσιανάκα να ενδιαφέρεται να ηγηθεί ψηφοδελτίου, ενώ άγνωστο είναι με ποιο πρόσωπο θα κατέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι ακούστηκε για κάποιο διάστημα έντονα το όνομα του καθηγητή ιατρικής Κώστα Μπασούκα.

Στο Δήμο Νικολάου Σκουφά, πέραν της υποψηφιότητας του σημερινού δημάρχου Στάθη Γιαννούλη, δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία άλλη.

Ίδιο είναι το σκηνικό και στο Δήμο Γεωργίου Καραισκάκη με τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Γαλλίκανα είναι εκ νέου υποψήφιος χωρίς ακόμη να γνωρίζει τους αντιπάλους του.

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο σημερινός Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος μπορεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του να έφτασε στα όριά του, εξ αιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όμως θεωρείται αδύνατο να αφήσει το δήμο του στα δύσκολα.

Έτσι αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος. Ενδιαφέρον κατά καιρούς έχει δείξει και ο Θωμάς Παππάς ο οποίος είχε παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά απομένει να φανεί τι θα κάνει στην πράξη.

Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Ο Βασίλης Γιόγιακας που είχε ηγηθεί του ψηφοδελτίου το 2010 έχει ήδη παραιτηθεί κάνοντας ουσιαστικά γνωστό ότι δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με τα αυτοδιοικητικά.

Έτσι αναζητείται νέο πρόσωπο, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πολιτικό κι αυτοδιοικητικό περιβάλλον.

Το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γκίκας είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται. Επίσης ακούγεται το όνομα του πρώην δημάρχου Μαργαριτίου και Γιάννη Λώλου, όπως και του σημερινού αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κάτσιου.

Στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ διαφαίνεται μία πρόθεση κυρίως των παλιών στελεχών του κόμματος να ρίξουν στη μάχη τον Μάριο Κάτση, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στις βουλευτικές εκλογές του 2012. Η άποψη αυτή προσκρούει όμως σε πιο ψύχραιμες φωνές που διαφωνούν με ένα τέτοιο «κάψιμο» ενός νέου και πολλά υποσχόμενου.

Στο Δήμο Φιλιατών ο σημερινός δήμαρχος Μηνάς Παππάς δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του την ώρα που εκφράζει φιλοδοξίες να ηγηθεί ψηφοδελτίου ο αντιδήμαρχός του Παναγιώτης Σωτηρίου.

Από τη σημερινή μείζονα αντιπολίτευση ο επικεφαλής της έχει παραιτηθεί και το νέο όνομα που ακούγεται είναι του μηχανικού και πρώην αντιδημάρχου στους Φιλιάτες Σπύρου Παππά.

Στο Δήμο Σουλίου, αποκτά ενδιαφέρον η πρόθεση που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ερρίκος Μητσιώνης να ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της σημερινής δημάρχου Σταυρούλας Μπραίμη.

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Στο Δήμο Ιωαννιτών, τον μεγαλύτερο του Νομού, παρότι επιχειρήθηκε να ανοίξει πολύ νωρίς η προεκλογική εκστρατεία, οι διεργασίες στους περισσότερους χώρους ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Η «Ενότητα Πολιτών» μια παράταξη που δημιουργήθηκε το 2010 μέσα από τη συνεργασία πολλών αυτοδιοικητικών κινήσεων θα είναι και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες πιο διευρυμένη. Ήδη είναι σε εξέλιξη συζητήσεις τόσο με στελέχη της κεντροαριστεράς όσο και της κεντροδεξιάς. Επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο σημερινός δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Γκόντας.

Από τον χώρο της κεντροδεξιάς ενδιαφέρον αποκτούν οι κινήσεις τόσο του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Παντελή Κολόκα που δεν κρύβει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ψηφοδελτίου όσο και του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Ναβρούζογλου ο οποίος δημόσια έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσιες του τον Δεκέμβριο.

Άγνωστο είναι τι θα κάνουν στα Γιάννινα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπως και οι δύο ανεξάρτητοι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Ριστάνης και Κώστας Τσάγκας που είχαν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Γκόντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο στάδιο των διεργασιών χωρίς να έχει καταλήξει σε επικεφαλής ενώ βέβαιη είναι η συμμετοχή της ΔΡΑΣΥ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, υποψήφιος εκ νέου θα είναι ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Σεντελές. Φαίνεται ότι αναθεωρεί τις απόψεις του και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Γιάννης Αργύρης ενώ δεν αποκλείεται να μετέχει στην αναμέτρηση και ο Ηλίας Γκεσούλης που προέρχεται από το ΚΚΕ.

Στο Δήμο Δωδώνης, εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο σημερινός δήμαρχος Κώστας Κατσανάκης. ΟΓιάννης Μπάρκας, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης επιθυμεί να ηγηθεί και πάλι ψηφοδελτίου. Αν κάτι τέτοιο συμβεί δεν θα μετέχει στις εκλογές ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να κατέβει υποψήφιος.

Στο Δήμο Ζαγορίου ο σημερινός δήμαρχος Γαβριήλ Παπαναστασίου θα είναι παρών για μία ακόμη φορά σε εκλογική μάχη. Θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος ο πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου, ενώ ακούγεται και το όνομα του πρώην προέδρου Παπίγκου Λεωνίδα Τσουμάνη.

Ο Δήμος Ζίτσας, με βάση την σημερινή εικόνα θα είναι ένας από κείνους με τους περισσότερους υποψηφίους.
Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιος θα είναι ο πρώην δήμαρχος Σάκης Βλέτσας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Πλιάκος. Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Γαρδίκος καιΧρυσόστομος Βούζας, από τον ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται το όνομα του κ. Ματσάγκα, ψηφοδέλτιο θα κατεβάσει το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ είναι πολύ πιθανή και υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Πασσαρώνας Θωμά Παπαιωάννου.

Στο Δήμο Κόνιτσας οι εκλογές του 2014 αναμένεται να βρουν και πάλι τους πρωταγωνιστές του 2010. Δηλαδή τον σημερινό δήμαρχο Παναγιώτη Γαργάλα και από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ο Ανδρέας Παπασπύρου.

Παρόμοιο αναμένεται να είναι το σκηνικό και στο Δήμο Μετσόβου. Ο σημερινός δήμαρχος Νίκος Τσομπίκος θα είναι και πάλι υποψήφιος και το πιθανότερο είναι να έχει απέναντί του τον πρώην δήμαρχοΚώστα Τζαφέα. Προς το παρόν δεν φαίνονται κινήσεις από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους.

Σε σκληρή μάχη για δύο φαίνεται ότι θα εξελιχθούν οι εκλογές στο Δήμο Πωγωνίου. Και οι δύο θα είναι ο σημερινός δήμαρχος Κώστας Καψάλης και ο πρώην δήμαρχος Άνω Πωγωνίου Γιάννης Ντόντης. Το τοπίο θα μπορούσε να αλλάξει πλήρως και να δημιουργηθούν άλλοι όροι κι άλλα δεδομένα από μία πιθανή υποψηφιότητα του πρώην αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακού συμβούλου Οδυσσέα Πότση.

ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο σημερινός δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, που θα είναι και πάλι υποψήφιος, δεν φαίνεται ότι θα έχει εξ ίσου εύκολη δουλειά με εκείνη του 2010. Ο πρώτος λόγος είναι ο πολύ χαμηλός βαθμός ικανοποίησης στην πόλη της Πρέβεζας η οποία το 2010 δεν είχε εικόνα των έργων του καθώς προέρχονταν από τον Καποδιστριακό δήμο Λούρου.

Ο δεύτερος σχετίζεται με στελέχη της παράταξής του καθώς ορισμένοι δηλώνουν πως όχι μόνο δεν θα είναι εκ νέου μαζί του, αλλά ήδη ρίχνουν γέφυρες προς άλλες κατευθύνσεις.

Υποψήφιος θα είναι και πάλι ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη διαδικασία κατάρτισης ψηφοδελτίου.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τον πρώην Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου.

Παρών στις εκλογές αναμένεται να είναι και πάλι ο Γιώργος Νίτσας.

Με δικό του ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπηθεί το ΚΚΕ.

Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και της ευρύτερης κεντροδεξιάς τα πράγματα περιπλέκονται και μάλιστα πολύ. Η σημερινή παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά την ουσιαστική αποχώρηση του Στέργιου Γιαννάκη, ο οποίος έχει βλέψεις για την κεντρική πολιτική σκηνή, είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να λειτουργήσει ως ομάδα.

Ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ανατολιωτάκης είναι ένας απ’ αυτούς που θα επιθυμούσαν να ηγηθούν ψηφοδελτίου.

Τελευταία ακούγεται έντονα το όνομα του Αναστάσιου Δράκου, που προέρχεται από την κεντροδεξιά έχει όμως ερείσματα και προς την κεντροαριστερά. Αποτελεί σίγουρα από τις περιπτώσεις που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πολλές συζητήσεις γίνονται για κάποια περίφημη «κίνηση των Σουηδών» η οποία όμως δεν βρίσκει ιδιαίτερη ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, η οποία προτιμά στις αυτοδιοικητικές εκλογές να επιλέγει αυτούς που ξέρει!

Στο Δήμο Πάργας το μόνο βέβαιο είναι η έντονη δυσαρέσκεια, ειδικά της Δημοτικής Ενότητας Πάργας από τον σημερινό δήμαρχο Αθανάσιο Λιόλιο. Εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Λιόλιος σήμερα κοιτάζει προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας να πάρει τη στήριξή του στις εκλογές.

Στελέχη της παράταξής του τον εγκαταλείπουν χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν τις κινήσεις του πρώην δημάρχου Πάργας Σπύρου Πηγή.

Ο κ. Πηγής στις εκλογές του 2010 είχε επιλέξει να μην είναι υποψήφιος. Προς το παρόν δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως είναι πολύ πιθανό οι επόμενοι μήνες να τον βρουν στην πρώτη γραμμή.

Στο Δήμο Ζηρού, ο σημερινός δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης θα είναι και πάλι υποψήφιος και από θέση ισχύος.

Ο ανεξάρτητος, το 2010, υποψήφιος Γιώργος Ζυγούρης επιθυμεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου, ενώ την ίδια ώρα γίνεται μία ακόμη κίνηση για τη δημιουργία συνδυασμού νέων, με επικεφαλής τον μηχανικό Νίκο Καλατζή.

Με δικό του ψηφοδέλτιο και πιθανό υποψήφιο τον Ηλία Κακοσίμο, αναμένεται να μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Πηγή: epiruspost.gr

Comments

Η εφημεριδα της Παργας

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ΠΑΡΓΑ LIVE WEB CAM

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Πάργα: «Με κάλεσε κλαίγοντας η μητέρα του» – Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό 20χρονου επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Αθήνα – Πάργα: Το κόστος για τα διόδια

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Πάργα: «Κανείς δεν χτύπησε το παιδί» λέει ο εργοδότης για καταγγελία ξυλοδαρμού εργαζόμενου με τσουγκράνα

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Με τσουγκράνα χτύπησαν εργαζόμενο σε beach bar στην Πάργα !

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Πάργα: Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού με κατασκευές πάνω στη θάλασσα

ΠΑΡΓΑ2 years ago

Επιχειρηματίας στην Πάργα απέκρυψε κρούσμα Covid και τη μετέπειτα απόλυσή του για να μη κλείσει15 μέρες

ΠΑΡΓΑ7 months ago

Μητσοτάκης από την Πάργα: Έρχεται κύμα μεγάλων επενδύσεων

ΠΑΡΓΑ1 year ago

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάργα με θύμα 71χρονο

ΠΑΡΓΑ5 months ago

Έλσα Υφαντή : «Πολλοί εργοδότες νομίζουν πλέον πως τους ανήκει κάθε κόκκος άμμου αλλά και ο αέρας που αναπνέουμε»

ΜΟΥΣΙΚΗ2 years ago

Η καινούργια διασκευή των Pyramidos, το “ΣΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ” αλά… ιαπωνικά

ΠΑΡΓΑ1 month ago

Πάργα Και Πρέβεζα “Παρουσιάστηκαν” Στο Τηλεοπτικό Κοινό Της Ρουμανίας [Βίντεο]

Πρέβεζα και Πάργα  “παρουσιάστηκαν” στο τηλεοπτικό κοινό της Ρουμανίας   Aκολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα...

Δημος Παργας1 month ago

28η Οκτωβρίου: Τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ στον Δήμο Πάργας

Aκολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Πάργας Ο Δήμος Πάργας γιόρτασε με ιδιαίτερη λαμπρότητα...

Δημος Παργας2 months ago

ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ Ο πρώτος που κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο νυν δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς με την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο στις εκλογές...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Αχιλλέας Δημάκος: Είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.

Αγαπητοί συμπατριώτες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη τιμή και ευκαιρία που μου δώσατε να σας εκπροσωπήσω στο...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Πάργα: Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: ΕΔΩ οι σταυροί των υποψηφίων 2023

Aκολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Πάργας Εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, γρήγορη παράδοση και με...

ΠΑΡΓΑ2 months ago

Ρουμάνοι ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο στην Πάργα στις 20 Αυγούστου

Παριστάνοντας τους πελάτες αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων σε κοσμηματοπωλεία περιοχών της Ηπείρου δυο ζευγάρια Ρουμάνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο κλοπών που είχαν γίνει κατά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ