ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
Μητσοτάκης για λιανεμπόριο και εστίαση: Αποφασίσαμε πιο σκληρό lockdown

Για το λιανεμπόριο και την εστίαση που παραμένουν κλειστά λόγω του lockdown στη χώρα μας μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Αντόνιο Κόστα. Αναφερόμενος στο λιανεμπόριο και την εστίαση και με παράδειγμα το γεγονός ότι στην Πορτογαλία λειτουργούν κανονικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε: «Βιωματικά όλοι όσοι καλούμαστε να λάβουμε αποφάσεις αυτή την εποχή, περνούμε από την ίδια διαδικασία αλλαγής δεδομένων και ανάγκης αναπροσαρμογής. Πήραμε απόφαση για ένα πιο σκληρό lockdown θεωρώντας ότι τα Χριστούγεννα αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές και τα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά».
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ακόμη ότι έχει προσδιοριστεί μια ξεκάθαρη διαδικασία όπου «κάθε εβδομάδα η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα παίρνει αποφάσεις, αφού εξετάσει τα τελευταία δεδομένα». «Θέλω να ελπίζω ότι θα πάμε καλά, αλλά δεν είναι η δουλειά μου να προκαταλάβω τις εισηγήσεις των ειδικών», πρόσθεσε.
«Μέχρι να έχουμε περισσότερα εμβόλια, θα υπάρχουν περιορισμοί», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας πως θα έχουμε τρεις δύσκολους μήνες μπροστά μας. Για τα εμβόλια ειδικότερα σχολίασε πως η χώρα μας έκανε πρόοδο στο κομμάτι αυτό και εκτίμησε ότι στην Ελλάδα, από ένα σημείο και μετά «θα έχουμε περισσότερα από αυτά που χρειαζόμαστε» επειδή έχουν παραγγελθεί αρκετά.




- ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Πάργα: Εστιάτορας παρέδωσε τα πραγματικά κλειδιά της επιχείρησης του και κλειδώθηκε έξω
- ΠΑΡΓΑ3 εβδομάδες ago
Το Κάστρο στην Ανθούσα ένα τεχνούργημα της ελληνικής ιστορίας (Βίντεο)
- ΕΡΕΥΝΕΣ4 εβδομάδες ago
Από πού κρατάει η σκούφια σου; Συμπλήρωσε το επίθετο σου και δες σε ποια περιοχή της Ελλάδας υπάρχουν άνθρωποι με το ίδιο επίθετο
- ΠΑΡΓΑ4 εβδομάδες ago
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα μπάσκετ των σχολείων στην Πάργα
- ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Πάργα: Η μικροσκοπική πόλη της Ηπείρου που ταξιδεύει στον ιταλικό νότο
- ΗΠΕΙΡΟΣ3 ημέρες ago
12 πελάτες σε καφέ στην Πάργα Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
- ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Σε τροχιά εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης ο Δήμος Πάργας
- ΠΑΡΓΑ2 εβδομάδες ago
Αυτό το μαγικό νησάκι ήθελε να αγοράσει ο Ωνάσης και να το ονομάσει Χριστίνα