ΠΑΡΓΑ
Επεισοδιακή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας
Επεισοδιακή ήταν για μία ακόμη φορά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο δήμαρχος Αθανάσιος Λιόλιος, ο οποίος απώλεσε την ψυχραιμία του και μαζί έχασε παντελώς τη δυνατότητα ελέγχου της παράταξής του.
Η καταψήφιση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, οργανισμός στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο κ. Λιόλιος, αποτέλεσε πραγματικό χαστούκι για τον δήμαρχο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική για τα έργα και τις ημέρες του.
Την πλέον σκληρή κριτική άσκησε ο μέχρι πριν μερικούς μήνες αντιδήμαρχος Ιωάννης Κλοτσώνης, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει επικίνδυνο αλλά και ψεύτη τον δήμαρχο.
Αυτό που πραγματικά εξόργισε τον κ. Κλοτσώνη ήταν ο διπλασιασμός σχεδόν των δαπανών για την καθαριότητα στη χερσαία ζώνη, όπως και το κονδύλι για το έκτακτο προσωπικό τη στιγμή μάλιστα που η αποκομιδή καλύπτεται από τα ανταποδοτικά τέλη.
Ο κ. Κλοτσώνης απευθύνθηκε με πολύ υψηλούς τόνους στον δήμαρχο, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο, ενώ τον αποκάλεσε και ψεύτη όταν ο κ. Λιόλιος ισχυρίστηκε ότι με δικές του ενέργειες πέρασε στο Δήμο το Λιμενικό Ταμείο.
«Στο τέλος αυτού του έτους και στην αρχή του 2014, θα αποκαλυφθεί για μία ακόμα φορά η ανεπάρκειά σας και ο πλασματικός και ανειλικρινής χαρακτήρας του προϋπολογισμού αυτού.
Σήμερα είμαι σίγουρος ότι έχετε τη λογική του «βλέποντας και κάνοντας» .
Γιατί αν υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους: είναι αυτοί που για όλα είναι ικανοί.
Με λογικές και με νοοτροπίες αλάθητου και ανέξοδου κριτή, Πρέπει να τελειώνουμε «Είστε επικίνδυνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κλοτσώνης.
Μετά τα στοιχεία που κατατέθηκαν και την έντονη συζήτηση που ακολούθησε, ακολούθησε μία πραγματικά αποκαλυπτική ψηφοφορία…
Ο κ. Λιόλιος, όπως είναι γνωστό, έχει απολέσει την πλειοψηφία, όμως στην παρούσα συνεδρίαση απώλεσε πέντε ακόμη συμβούλους της ομάδας του.
Την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας οι συγκεκριμένοι προτίμησαν να βρίσκονται στο διάδρομο κι όχι στα έδρανα… Αποτέλεσμα ήταν να καταψηφιστεί ο προϋπολογισμός και κύριος οίδε τι μέλλει γενέσθαι.
http://epiruspost.gr/ipiros/preveza/21947-2013-10-31-21-42-14.html
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Η Αστυνομία “σφίγγει” τον κλοιό στην Πάργα: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της κλοπής
- ΜΟΥΣΙΚΗ3 months ago
Πως σχολίασαν οι χρήστες του Twitter την εμφάνιση του Ευάγγελου Ζούλα
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
ΔΕΔΔΗΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στην Πάργα – Έως τις 25 Οκτωβρίου
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Στα ίχνη της μυθολογίας: Πεζοπορία στο Βάραθρο της Στύγας και το Σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή ρεύματος στην Πάργα την Πέμπτη 7/11 – Δείτε τα σημεία και τις ώρες
- Δημος Παργας2 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ2 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!