COVID-19
Ελβετία: Σε καραντίνα σχεδόν 300 θαμώνες ενός κλαμπ
Οι υγειονομικές αρχές της Ζυρίχης διέταξαν να τεθούν σε 10ήμερη καραντίνα οι περίπου 300 θαμώνες και το προσωπικό ενός κλαμπ, αφού ένας πελάτης διαγνώστηκε θετικός με τον νέο κορωνοϊό και αποδείχθηκε πως είχε μολύνει και άλλους κατά την έξοδό του.
Ο άνδρας διασκέδαζε στο Flamingo Club την 21η Ιουνίου και διαγνώστηκε με την COVID-19 στις 25 Ιουνίου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Άλλοι πέντε άνθρωποι που βρίσκονταν στον κλαμπ μαζί του διαγνώστηκαν, επίσης, με τη νόσο.
Όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που χαλάρωσαν τα περιοριστικά μέτρα, η Ελβετία καταγράφει αύξηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού.
Αυτήν την εβδομάδα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε ημερησίως από 18 τη Δευτέρα σε 69 το Σάββατο, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
Στα νυχτερινά κέντρα οι ελβετικές αρχές επέτρεψαν να επαναλειτουργήσουν αυτόν τον μήνα, υπό την προϋπόθεση να καταγράφουν τους πελάτες τους.
«Στην περίπτωση επιπλέον περιστατικών σούπερ διασποράς, το κλείσιμο των κλαμπ πρέπει να εξεταστεί», σημειώνει η Υγειονομική Αρχή της Ζυρίχης.
Η Ελβετία έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 31.555 κρούσματα του νέου κορονοϊού και 1.682 θανάτους.
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- ΜΟΥΣΙΚΗ3 months ago
Πως σχολίασαν οι χρήστες του Twitter την εμφάνιση του Ευάγγελου Ζούλα
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Στα ίχνη της μυθολογίας: Πεζοπορία στο Βάραθρο της Στύγας και το Σπήλαιο του Αγίου Αρσενίου
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή ρεύματος στην Πάργα την Πέμπτη 7/11 – Δείτε τα σημεία και τις ώρες
- Δημος Παργας2 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ2 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!
- Δημος Παργας2 months ago
Κυριακή του Δημότη στην Αγιά: Στόχος η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής
- ΠΑΡΓΑ1 month ago
Διακοπή Νερού στη Δ.Ε Πάργας μέχρι το Πρωί λόγω Καιρικών Συνθηκών