Η πόλη της Πάργας εδώ και χρόνια αποτελεί προορισμό για χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Φέτος αποτέλεσε τον πέμπτο καλύτερο προορισμό στην Ελλάδα  γεγονός που προτίθεται να εκμεταλλευτεί ο Δήμος Πάργας σε συνεργασία με την κυβέρνηση, με στόχο την συγκέντρωση εσόδων που θα βοηθήσουν στα έργα του δήμου.

Για το σκοπό αυτό κι έπειτα από πλήθος διαβουλεύσεων, ο Αντώνης Νάστας  αποφάσισε να προβεί σε διαμόρφωση της οδού Ανεξαρτησίας  για το διάστημα από τις 1 Μαΐου  μέχρι και την πρώτη Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν διόδια στα οποία οι διερχόμενοι πεζοί θα καλούνται να πληρώσουν αντίτιμο πριν τους επιτραπεί να προχωρήσουν στην παραλία . Μάλιστα, ο δήμαρχος προτίθεται να εφαρμόσει σύστημα στα πρότυπα της Αττικής Οδού, με τη χρήση ζωνών τιμολόγησης. Έτσι, σε όλες τις εισόδους θα τοποθετηθούν ειδικά κουβούκλια στα οποία υπάλληλοι του δήμου θα εκδίδουν εισιτήρια που θα αφορούν συγκεκριμένες ζώνες της οδού με το αντίστοιχο κόστος.

Μέχρι στιγμής, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί απέναντι στο μέτρο, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απ’ το να κάνεις την βόλτα σου γνωρίζοντας ότι έχεις συνεισφέρει στην βελτίωση της πόλης σου .

Μοναδική εκκρεμότητα του νέου μέτρου είναι η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων, κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ