ΠΑΡΓΑ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Χωρίς να υπάρχει σύμβαση με τον Δήμο Πάργας, εταιρία εξ Ιωαννίνων μαζεύει τα σκουπίδια

Μια πραγματικά περίεργη υπόθεση συναλλαγής μεταξύ Δήμου και εταιρίας που συγκεντρώνει απορρίμματα, εξελίσσεται στον Δήμο Πάργας.
Χωρίς να έχει υπογραφεί καμία σύμβαση μέχρι σήμερα, η εταιρία που έχει έδρα τα Ιωάννινα, με δικό της προσωπικό και απορριμματοφόρα συγκεντρώνει τα σκουπίδια του Δήμου Πάργας και τα μεταφέρει στον χώρο συλλογής.
Μάλιστα, ένα από τα οχήματα της εταιρίας είχε εμπλακεί πρόσφατα και σε τροχαίο, όταν για ανεξήγητο λόγο είχε συγκρουστεί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας.
Πως θα πληρωθεί η εν λόγω εταιρία για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες της;
Με ποιο μυστηριώδη τρόπο θα τα καταφέρει η Δημοτική Αρχή να καλύψει μια τέτοια μεγάλη δαπάνη χωρίς σύμβαση;
Πρόκειται για ερωτήματα που θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να απασχολήσουν τον Δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τις άλλες αρμόδιες αρχές που οφείλουν να τηρούν τη νομιμότητα στον χώρο της αυτοδιοίκησης.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ3 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας



























