ΑΝΔΡΑΣ
First Date…Last Date(?)

- Δε βγήκες με την πριγκίπισσα Σίσυ, μην ανοίγεις όποια πόρτα βρίσκεις! Και ποτέ,μα ποτέ μην ανοίγεις την πόρτα του αμαξιού κατά την άφιξη του γκομενακίου.
- Μην της ανάβεις κάθε τσιγάρο που πάει να καπνίσει, δεν είσαι δούλος και την κάνεις να νομίζει ότι πάσχεις από ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές.
- Δεν θέλει να μάθει για την πρώην σου. Ούτε το όνομα της, ούτε τι έκανες όταν χωρίσατε, ούτε που πήγατε διακοπές το καλοκαίρι, ούτε πως τη λένε,ούτε πως το κάνατε, ούτε αν μιλάτε, ούτε αν δε μιλάτε! Γενικά ξέρεις κάτι? Δεν έχεις πρώην ρε παιδί μου.
- Δεν ρωτάς για τον δικό της πρώην. Πρώτον γιατί ούτε εσύ θες να ξέρεις και δεύτερον γιατί μετά θα ρωτήσει για τις δικές σου πρώην. Kαι σου θυμίζω, έχουν πεθάνει.
- Δεν την πας εκεί που συχνάζεις. Καταρχήν γιατί δεν θέλει να γνωρίσει τον Μήτσο, τον Πάνο και τον Μπάμπη και δευτερευόντος γιατί δεν έχεις φαντασία και είσαι άχρηστος να σκεφτείς κάτι πιο πρωτότυπο!
- Με τις σαχλαμάρες τύπου ” είσαι πανέμορφη απόψε” δεν έπεφτε ούτε η γιαγιά μου( γιαγιά αν με διαβάζεις, φιλιά).Κάνε ύπουλες φιλοφρονήσεις. Πέτα κανένα καλό λόγο έτσι στο άσχετο, αλλά ως εκεί.
- Εντάξει, αν είσαι έτοιμος να πάρεις και λουλουδικό, μην πας καν.
- Φλέρταρε αν το ΄χεις, αν δεν το ΄χεις άστο όμως. Θα ακουστείς μαλάκας.
- Κοίτα νορμάλ!
- Αν είναι να ειρωνευτείς, να το κάνεις με χιούμορ.
ΠΑΡΓΑ3 months agoΑυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛηστεία και πυροβολισμοί στην Πάργα: Δράστες απείλησαν τον ιδιοκτήτη και πυροβόλησαν για να διαφύγουν
ΠΑΡΓΑ3 months agoθρίλερ με τον 62χρονο ψαρά που γλίστρησε από το καΐκι κι έπεσε στη θάλασσα – «τον είδε να βυθίζεται…»
ΠΑΡΓΑ3 months agoΕντοπίστηκε η σορός του 63χρονου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Ληστεία σε κατάστημα χρυσαφικών και κλοπή αυτοκινήτου από τους δράστες
ΠΑΡΓΑ3 months agoΟλονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ψαρά στην Πάργα
ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύχνος Πάργας: Λιμενικό και αλιευτικά αναζητούν αγνοούμενο ψαρά
ΑΠΟΨΕΙΣ2 weeks agoΔύο μικρές αναθέσεις, μία βαριά ποινή: Ερωτήματα για την αργία του Δημάρχου Πάργας





























