ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πώς να βάλεις γκολ σε επτά δευτερόλεπτα
Απίστευτη τακτική από ομάδα της τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία
Έχετε σίγουρα ακούσει το «σύστημα πλημμύρα». Η Red Bull Λίπζιγκ φρόντισε να το κάνει πραγματικότητα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Το παιχνίδι ξεκινάει και εκεί που ο κόσμος περιμένει τις «πρώτες αναγνωριστικές πάσες», όπως κλισέ συνηθίζουμε να λέμε, βλέπει ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επτά παίκτες στη σέντρα.
Το πρώτο σφύριγμα ακούγεται και κατά… διαβολική σύμπτωση στα 7” της αναμέτρησης η μπάλα βρίσκεται στα δίχτυα της δεύτερης ομάδας της Στουτγκάρδης, της οποίας οι παίκτες προσπαθούν να καταλάβουν από που… τους ήρθε.
http://youtu.be/ZrBnTlesjHk



Δημος Παργας2 months agoΟ Αντώνιος Βασιλάκης νέος Ειδικός Επιστημονικός Σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας



ΠΑΡΓΑ3 months agoΑθηνά Οικονομάκου: Ξέγνοιαστες διακοπές στην Πάργα με τον Τσερέλα και τα παιδιά της!



ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Αλλοδαπός με μεταλλική ράβδο και τρεις ημεδαποί χωρίς πιστοποιητικά υγείας



ΠΑΡΓΑ3 months agoΛύματα στους δρόμους της Πάργας από τουριστικό κατάλυμα – σύλληψη ιδιοκτήτριας



ΠΑΡΓΑ3 months agoΠάργα: Θερινός κινηματογράφος με φόντο το Κάστρο



Καναλλακι2 months ago“2⁰ KANALAKI RUN 2026”



ΦΑΝΑΡΙ2 months agoΑπό τη θάλασσα στο βουνό: η Αμμουδιά και η Αηδονιά φιλοξενούν την ΕΡΤ3



ΠΑΡΓΑ2 months agoΒαριές ποινές για την κλοπή 650.000 ευρώ από σπίτι στην Πάργα






























