ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
100 νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες παρελαβε η Ελληνική Αστυνομία


Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (100) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, με προμήθεια από το ελεύθερο εμπόριο. Οι μοτοσυκλέτες κατανέμονται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά (778) οχήματα, στα οποία περιλαμβάνονται:
(62) που παραλήφθηκαν τον Σεπτέμβριο, από τα οποία (56) αποκτήθηκαν στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για Δράσεις Οδικής Ασφάλειας» και κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ενώ τα (6) αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε στο πλαίσιο μεταφοράς πιστώσεων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και κατανεμήθηκαν σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την προστασία των συνόρων και τον έλεγχο του μεταναστευτικού ζητήματος.
(35) οχήματα τον Μάρτιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.
- ΠΑΡΓΑ3 months ago
Από την Πάργα στη Φλόριντα: Ο Βασίλης Γεραλέξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP
- Δημος Παργας3 months ago
Δήμος Πάργας: Αναγκαία μέτρα ή οικονομική ασφυξία;
- ΦΑΝΑΡΙ3 months ago
4 Διαδρομές, 1 Στόχος: Το Kanalaki Run 2025 Ξεκινά Εγγραφές!
- Δημος Παργας3 months ago
Κυριακή του Δημότη στην Αγιά: Στόχος η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Αχιλλέας Δημάκος: Πάργα – Πρότυπο Καταδυτικό Πάρκο με Συνεργασία Κράτους και Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- ΠΑΡΓΑ2 months ago
Διακοπή Νερού στη Δ.Ε Πάργας μέχρι το Πρωί λόγω Καιρικών Συνθηκών
- Καναλλακι2 months ago
Εγκαταστάθηκαν οι πρώτες «έξυπνες» διαβάσεις στον Δήμο Πάργας
- Δημος Παργας1 month ago
Η Πάργα αποχαιρέτησε τον 13χρονο μαχητή της..